قبل از آنکه بحث درمان نوروفیدبک را شروع کنیم، در ابتدا بهتر است کمی با فرایندهای مغزی و ماهیت آن آشنا شویم. مطالعات روانشناسی نشان می دهد در مغز تمام ما انسان ها، هزاران فرایند و فعالیت خودکار و غیر ارادی در حال اتفاق افتادن است. فرایندهای ناهشیار بی شماری که کاملا از حوزه ی آگاهی و اختیار ما به دورهستند. هر لحظه در مغز هریک از ما، امواج مغزی خاص و فرایندهای فیزیولوژیک بی شماری در جریان است بدون آنکه ما آگاهی وشناختی نسبت به نحوه ی عملکرد آن ها داشته باشیم. فرایندهای فیزیولوژیک نهفته در مغز ما و امواج مغزی موجود در آن دائما و بدون دخالت آگاهانه ی ما بر روی رفتار، افکار، عملکرد و وضعیت سلامت جسمی و روانی ما تاثیر گذارند.
نوروفیدبک چیست؟
نوروفیدبک نوعی بیوفیدبک است. که به آن بازخورد عصبی نیز می گویند. نورفیدبک جزو پیشرفته ترین وسایل پزشکی نوین است. که بخش عمده پیشرفت های آن مدیون تلاشهای سالهای اخیر ناسا (سازمان فضایی آمریکا) می باشد. نوروفیدبک به واقع نوعی بیوفیدبک است (برای آشنایی با بیوفیدبک می توانید به مقاله دانستنی های روانشناسی: بیوفیدبک چیست؟ مراجعه کنید.) که با ثبت امواج الکتریکی مغز و دادن بازخورد به شخص تلاش میکند تا نوعی خودتنظیمی را به شخص آزمایش شونده آموزش دهد. معمولا بازخورد از طریق صدا یا تصویر به فرد ارائه میگردد. از این طریق فرد می فهمد که آیا تغییر مناسبی را در فعالیت امواج مغزی خود ایجاد نموده است یا خیر. حال این سوال مطرح می شود که در مشاوره روانشناسی و درمان اختلالات و بیماری های روانی آیا نوروفیدبک روشی موثر است یا خیر؟
آیا نوروفیدبک روش موثر در مشاوره روانشناسی و درمان روانشناسی است؟
بله. تجربه مشاوران روانشناسی و مطالعات روانشناسان نشان می دهد که نوروفیدبک روش موثری در کاربردهای روانشناسی است. نوروفیدبک روشی است که در آن نظارت دقیق و غیر تهاجمی وجود دارد. با استفاده از نوروفیدبک فرایند عیب یابی بهتر انجام می شود. و زمانی هم که در مشاوره روانشناسی پیشرفتی حاصل شود، نتایج آن قابل مشاهده است. استفاده از روش نوروفیدبک هیچ عوارض جانبی ندارد و در فرد ایجاد مشکل نمی کند. با توجه به اینکه در روش نوروفیدبک خود فرد در جریان کنترل و بهبودی اختلالش قرار می گیرد، نتایج درمان پایدارتر خواهند بود. نتایج بهبود درمانی هم در این روش قابل اندازه گیری است. مشاوران و روانشناسان می توانند در این روش مسائل حل نشده برای پردازش های بعدی در طول جلسات نوروفیدبک را کشف و بررسی کنند. همچنین این امکان وجود دارد که روانشناسان بتوانند فقط قسمت مورد نیاز درمان را مورد بررسی قرار دهند.
در حال حاضر در مرکز مشاوره روانشناسی رهیاب نیز در راستای ارائه خدمات بهتر، از بیوفیدبک و نوروفیدبک برای شناسایی و درمان بیماری ها و اختلالات روانشناسی استفاده می شود. مرکز مشاوره روانشناسی رهیاب مفتخر است بتواند در این زمینه پاسخگوی مشکلات و نیازهای شما باشد.
نویسنده: هانیه فریدون فر ⇐ روانشناس و مشاوره روانشناسی مرکز مشاوره تلفنی رهیاب
“مرکز مشاوره تلفنی رهیاب”
مشاوره دهنده تخصصی و پاسخگویی به سوالات شما
برای تماس با مشاوران روانشناسی ما از تلفن ثابت با شماره
28426545
تماس حاصل فرمایید
این شماره در سراسر کشور بدون پیش شماره و از طریق تلفن ثابت قابل شماره گیری است
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۹ شب
حتی ایام تعطیل
شما میتوانید در هر زمانی بین ساعات 8 صبح تا 9 شب با مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی رهیاب تماس بگیرید و از تجربه مشاوران زبده مرکز مشاوره تلفنی رهیاب استفاده کنید.
برای مشاوره روانشناسی می توانید تلفنی با مشاوران مرکز مشاوره رهیاب در تماس باشید:
تلفن مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی رهیاب : از سراسر کشور فقط با تلفن ثابت و بدون پیش شماره 28426545
شبکه های اجتماعی مرکز مشاوره روانشناسی رهیاب: کانال تلگرام مرکز مشاوره تلفنی رهیاب – صفحه اینستاگرام مرکز مشاوره تلفنی رهیاب
خدمات مشاوره تحصیلی
- ثبت نام کاردانی به کارشناسی ۹۷
- ثبت نام دانشگاه فنی حرفه ای ۹۷
- ثبت نام کاردانی فنی حرفه ای ۹۷
- دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد ۹۷
- دفترچه انتخاب رشته دکتری ۹۷ – کنکور سراسری و آزاد
- انتخاب رشته دکتری آزاد – کنکور سراسری و آزاد ۹۷
- دفترچه انتخاب رشته ارشد ۹۷ – کنکور سراسری
- دفترچه راهنمای انتخاب رشته – کنکور سراسری
- جمع بندی کنکور ۹۷ – چگونه برای کنکور جمع بندی کنیم
- بهترین آزمون آزمایشی کنکور کدام است – مقایسه آزمون های آزمایشی
- افزایش سرعت تست زنی در کنکور
- دانلود دفترچه انتخاب رشته ۹۷ – کنکور سراسری
- چگونه حرفه ای تست بزنیم – اسرار تست زنی
- دفترچه انتخاب رشته سراسری – کنکور ۹۷
- دانلود دفترچه انتخاب رشته – کنکور سراسری
- دفترچه انتخاب رشته ۹۷ – کنکور سراسری
- ویژگی های مشاور تحصیلی خوب
- دفترچه انتخاب رشته کنکور – آزمون سراسری ۹۷
- دفترچه انتخاب رشته – انتخاب رشته کنکور
- کارشناسی ارشد بخوانیم یا نه؟
- دکتری بخوانیم یا نخوانیم؟
- کاردانی به کارشناسی دانشگاه آزاد