مشاوره طلاق خارج از کشور

جلسات مشاوره طلاق خارج از کشور نشان می دهد که خیلی از طلاق ها از مشکلات کوچک و پیش پا افتاده به وجود می آیند. یک خانواده در ابتدا با آشنایی و ازدواج یک زن و مرد شروع می گردد. زندگی مشترک در سال های اولیه نیازهای خاص و ویژه ای دارد. محیط زندگی افراد عوض می شود و زوج ها با ابعاد جدیدی از شخصیت همسرشان رو به رو می شوند. همین موضوع باعث می شود که زوج ها فکر کنند، همسرشان پیش از ازدواج نقش بازی می کرده اند و حالا بعد از ازدواج خود واقعیشان را نشان می دهند.هر چند که ممکن است، در برخی از موارد نادر این موضوع صحت داشته باشد اما اکثراً این طور نیست.

بسیاری از زوج هایی که نهایتاً حاضر به جدایی و طلاق می شوند، نتوانسته اند این موقعیت ها را کنترل کنند. شما پیش از ازدواج باید تصمیم بگیرید که برای چه چیزی ازدواج کرده اید و تا چه حد حاضرید پای همسرتان بمانید. چرا که با شروع زندگی مشترک خیلی از شرایط تغییر می کنند و ممکن است با مشکلات مالی مواجه شوید و یا شرایط غیر منتظره ای مثل ناباروری یکی از زوجین پیش کشیده شود یا موارد بسیار دیگری که هر یک می تواند در صورت سوء مدیریت و رفتار غلط منجر به طلاق شود پس در وهله اول برای جلوگیری از طلاق بهتر است با یک مشاور در ارتباط باشید.

مراحل سوگ، جدایی و طلاق

طلاق و جدایی نوعی تغییر در زندگی است. تغییری است که به همراه (از دست دادن) ایجاد می شود. و مراحل قابل پیش بینی سوگ (گرفتن طلاق) از همین از دست دادن ایجاد می شود. در این مقاله مشاوره تلفنی صدای رهیاب قصد دارد شما را با مراحل منتهی به طلاق آشنا کند. شما می توانید با آشنایی مراحل مختلف طلاق (سوگ)، آن را مدیریت کرده و از بروز آن جلوگیری کنید.

طلاق و جدا شدن دو زوج که در ابتدا عاشق یکدیگر بوده اند، اتفاقی به یک باره نیست. جدایی کم کم بروز می یابد. و در نهایت منتهی به طلاق می شود. سوگ دارای پنج مرحله است. هر یک از مراحل منتهی به طلاق (سوگ) دارای علائمی است که معمولاً برای بیشتر افراد اتفاق می افتد.

1.    انکار (Denial)

مشاوران طلاق بر این باورند در مرحله انکار فرد نمی تواند با حقیقت طلاق و جدایی مواجه شود و احساس بی حسی می کند در واقع هنوز باور نکرده که چه اتفاقی افتاده است. در این مرحله از سوگ (مراحل منتهی به طلاق) فرد بر این باور است که اگر به طلاق فکر نکند اتفاق نمی افتد. اگر راجع به این موضوع با کسی صحبت نکند، کسی متوجه قضیه نمی شود. اما در نهایت زمان انکار به پایان می رسد و روند جدایی به جلو می رود و اتفاقاتی می افتد که فرد مجبور می شود باور کند و با آن مواجه می شود.

2.    خشم (Anger)

مرحله-بعد-از-جدایی-خشم

طبق تجربه مشاوران طلاق خارج از کشور رهیاب مشاور، در مرحله خشم فرد تازه متوجه علت طلاق و جدایی می شود. در مرحله خشم فرد شروع می کند به فکر کردن درباره: ناباروری، خیانت، تنهایی، افزایش مسئولیت ها (بعد از جدایی) و تغییراتی که معمولاً مطلوب نیستند.

در این مرحله سوالاتی به فکر فرد می رسد، که چرا من؟ چرا طلاق و جدایی برای من باید بیافتد؟ چرا منو ترک کرد؟ چرا منو طلاق داد؟ چرا مجبوریم این کارها رو انجام بدهیم و طلاق بگیریم؟ چرا رویاهامون نابود شد؟ چرا باید بچه ها رو ترک کنم و جدا شوم؟ و فکر اصلی فرد این است که ای کاش این اتفاق برای من نیافتاده بود. ای کاش جدا نمیشدم و از طرف مقابل ناراحت است که تو باعث این اتفاق بودی. از دستش ناراحت و عصبانی است. در این مرحله شروع می کند به سرزنش کردن، هم سرزنش خود و هم دیگران

3.    چانه زنی (Bargaining)

جلسات مشاوره طلاق خارج از کشور نشان می دهد، فرد در مرحله چانه زنی تلاش می کند با طرف مقابلش، یا با خدا یا با هر کسی می خواهد صحبت کند. در این مرحله یکی از طرفین در خواست مشاور می کند تا شخص دیگری مشکلاتشان را حل کند.

همچنین با خود می گوید شاید مجبور به جدایی نباشیم. گاهی با هم مذاکره می کنند و کسی که مایل به جدایی و طلاق نیست کوتاه می آید. و می گوید: اگر از بچه ها بیشتر مراقبت کنم؟ اگر کمتر کار کنم؟ اگر کمتر مشروب بخورم؟ اگر اعتیاد را کنار بگذارم؟ بر می گردی؟ این وضع عوض می شود؟

اما این چانه زنی ها برای جلوگیری از طلاق و جدایی معمولاً موفقیت آمیز نیستند. چون در اکثر مواقع دیگر دیر شده و فرد تصمیمش را گرفته است و یا اعتمادش از بین رفته است. یکی از طرفین یا هردو طرف برای تغییر کردن و پذیرش تغییر تلاش می کنند و ممکن است نتیجه بگیرند. اما اغلب اوقات موفقیت آمیز نیست. وقتی موفقیت حاصل نمی شود مرحله بعد شروع می شود.

4.    افسردگی (Depression)

افسردگی-بعد-از-جدایی

تجربه مشاوران و روانشناسان نشان می دهد احساس غم عمیق معمولا به همراه مقداری خشم و استرس، در این مرحله می تواند منجر به واکنش های حسی و بدنی منفی شود و این زمانی است که فرد باور می کند که دیگر هیچ کاری از دستش بر نمی آید و نمی تواند جلوی جدایی را بگیرد.

تجربه مشاوران طلاق نشان می دهد در این وضعیت فرد بسیار غم انگیز و ناامید است و تمام تغییراتی که اتفاق می افتد برای فرد بسیار فشارزا است. فرد احساس شکست خوردگی می کند. در این مرحله امکان افسرده شدن بسیار زیاد است و فرد بیشترین نیاز به مراقبت را دارد. باید همه کارهای لازم برای سلامتی اش انجام دهد. و اطراف خودش را پر از انسان های حمایتگری که دوستش دارند کند.

شماره تلفن مرکز مشاوره رهیاب : 02128426545

  5. پذیرش طلاق (Acceptance)

سرانجام فرد به مرحله آخر یعنی پذیرش می رسد. در این مرحله فرد زندگی جدیدش را قبول می کند و جداییش را می پذیرد. و ممکن است گاهی از جدایی اش راضی و خشنود باشد. اما اگر جدایی را نخواسته باشد و مجبور به آن شده باشد کم کم متوجه می شود نتایج مثبتی هم در ان وجود داشته است.

تجربه جلسات مشاوره نشان می دهد در این مرحله از جدایی، فرد متوجه می شود که می تواند رابطه جدیدی داشته باشد یا حتی سبک زندگی جدیدی برای خودش داشته باشد و از چیزهایی که در رابطه قبلی بی بهره بود،بهرمند شود. احتمالاً به این نتیجه می رسد که زندگی هنوز زیبا است و ممکن است اینده برایش روشن باشد. کم کم زندگی عادی خود را پیش می گیرد و بیشتر به ظاهر و احساسش اهمیت می دهد و به جای گذشته به آینده می نگرد.

این مراحل بسیار رایج هستند اما لزوما برای همگان اتفاق نمی افتد. افراد گاهی بین مراحل تغییر می کنند و این مراحل را عقب و جلو می کنند تا به طور کامل این پروسه طی شود. کاری که بسیار کمک کننده است پر کردن اطراف با افراد حمایتگر است. می توان از دوستان، خانواده، متخصصان روانشناس و افرادی که به حرفشان گوش می کنند، کمک بگیرند تا در مورد آینده بهتر فکر کنند و به درستی تصمیم بگیرند.

نرخ خدمات برای مراجعین خارج از کشور به صورت ارزی محاسبه می گردد.

 چه می شود که یک ازدواج عاشقانه به طلاق ختم می شود؟

چه-می-شود-که-یک-ازدواج-عاشقانه-به-طلاق-ختم-می-شود

موضوع طلاق همیشه مسئله ای ناخوشایند است. اما همیشه در موقع طلاق گرفتن یک سؤال مطرح می شود: اینکه چه اتفاقی می افتد دو زوجی که در ابتدای ازدواج، عاشقانه همدگیر را دوست داشتند، این گونه از هم متنفر می شوند که نهایتا تصمیم به طلاق می گیرند. بخشی از موضوع برمی گردد به عدم تناسب (اجتماعی فرهنگی، اعتقادی، اقتصادی) دو زوج در هنگام ازدواج و البته شرایط پس از ازدواج را هم باید در نظر گرفت.

در این میان همیشه زوج ها، علت ایجاد مشکل و نهایتاً طلاق را بر گردن همسرشان می اندازند و خود را تبرئه می کنند. تجربه جلسات مشاوره طلاق خارج از کشور نشان می دهد که در امر طلاق هر دو طرف به یک اندازه مقصر هستند. هر اندازه رفتار یکی از زوجین، آنها را به سمت طلاق سوق داده، همان اندازه هم طرف دیگر تلاشی برای حل مشکل نکرده. همین موضوع باعث شده تا اختلافات کوچک و بزرگ موجب طلاق شود.

 

برخی از عوامل به وجود آورنده طلاق

عمده ترین عوامل به وجود آورنده طلاق در سال های اخیر مربوط می شود به مسائلی مثل: اختلالات جنسی، مشکلات در روابط زناشویی، خیانت، عدم تفاهم در زندگی مشترک، مشکلات مالی، دخالت های خانواده، عدم تناسب فرهنگی، تحصیلی، اعتقادی و خانوادگی، ازدواج در سنین بالا، اختلاف سن زیاد، تعدد فرزندان (بچه های چند قلو) و…

 

چرا باید طلاق را جدی بگیریم؟

متأسفانه آمار طلاق در کشور ما، وضعیت چندان خوبی را نشان نمی دهند. آمارهای مراجع رسمی مخصوصا در شهرهای بزرگ مثل تهران وضعیت اسف باری را نشان می دهند. در شهرهایی مثل تهران، آمار طلاق 50 درصد است. یعنی از هر دو زوج یکی طلاق می گیرند. آمار طلاق در شهرهای دیگری مثل شیراز و اصفهان هم به حدود 30 درصد می رسد. پس اگر بحث از طلاق می شود، هشدارها را جدی بگیرید.

اکثر زوج هایی که طلاق گرفته اند هم فکر نمی کرده اند که قرار است روزی طلاق بگیرند. حتی آمار بازدید سایت ها و مراجع غیر رسمی هم نشانگر اوج گیری بی سابقه طلاق در چند سال اخیر هستند. مشاوره گرفتن از افرادی که صلاحیت دارند می تواند تا حدود زیادی از به وجود آمدن طلاق جلوگیری کند. اما نکته ای که باید خانواده ها به آن توجه کنند این است که اکثر طلاق ها در سال های اولیه زندگی مشترک و به خصوص سه سال اول پس از ازدواج اتفاق می افتد. پس اهمیت مشاوره طلاق برای این سال ها بیشتر از هر زمان دیگری است.

 

عواقب طلاق گرفتن و تاثیر آن بر آینده خانواده

چرا-باید-طلاق-را-جدی-بگیریم

باید بپذیریم که در برخی از ازدواج ها، طلاق آخرین راه حل است اما متأسفانه شاهدیم که در بسیاری از موارد، طلاق تبدیل به اولین و ساده‌ترین راه شده است. گویا دیگر خبری از خود گذشتگی ها و همراهی های زندگی مشترک نیست. زوج ها باید بدانند که طلاق گرفتن شاید راحت ترین راه باشد اما معمولاً بدترین راه است. چون عواقب سنگینی را هم برای زن و هم برای مرد دارد.

زن و مرد پس از جدایی و طلاق، نوعی رفتار شکاکانه نسبت به زندگی مشترک و همسر آینده پیدا می کنند. ذهنیت افراد نسبت به آنها تغییر می کند و اگر زوجین به هنگام طلاق فرزندی داشته باشند، مشکلات بیشتری گریبان آنها را خواهد گرفت. پس ملاحظه می کنید که طلاق گرفتن مشکلات ادامه داری به همراه دارد که باید جوانب مختلف آن دیده شود.

شماره تلفن مرکز مشاوره رهیاب : 02128426545

 

اهمیت مراجعه به مراکز مشاوره خانواده در سال های اولیه زندگی برای جلوگیری از طلاق

برای مدیریت بهتر و مواجه صحیح با عوامل به وجود آورنده طلاق، زوج های جوان بایستی به طور مستمر از مشاوره خانواده یا مشاوره طلاق خارج از کشور استفاده کنند. همیاری و راهنمایی های مشاور خانواده می تواند شما را در مقابل بسیاری از شرایط و موقعیت های بحرانی حفظ کند.

مطالعات روانشناسان خانواده و تجربه ما در جلسات مشاوره طلاق نشان می دهد که اکثر طلاق ها در همان سال های اولیه زندگی اتفاق می افتد. و اگر افراد بتوانند این مدت را مدیریت کنند، می توانند زندگی مشترک را تضمین کنند. به همین خاطر پیشنهاد می کنیم هر چند وقت یکبار به مراکز مشاوره خانواده یا مشاوره طلاق مراجعه کنید و نگذارید که مشکلات ریز کنار هم انباشته شوند و کوهی از مشکلات لاینحل را به وجود آورند.

دیدگاه منفی نسبت به مشاوره طلاق باید اصلاح شود!

خیلی از افراد به هنگام مطرح شدن نام طلاق یا مشاوره طلاق، نسبت به آن واکنش منفی نشان می دهند. جلسات مشاوره طلاق خارج از کشور در واقع برای حل کردن مشکل و جلوگیری از طلاق و جدایی به وجود آمده اند. نه تسهیل در گرفتن طلاق. مراجعه به مراکز مشاوره طلاق در خارج، در واقع نشان می دهد که شما در پی حل کردن مشکلات زندگی مشترک هستید. مشکلات نیز برای همه وجود دارد. به وجود آمدن مشکل، عیب نیست! حل نکردن آن یا پیگیری برای برطرف کردن آن عیب است. پس اگر مشکلی دارید، باید به دنبال حل آن باشید. جلسات مشاوره طلاق در خارج از کشور نیز برای تسهیل حل مشکلات شما به وجود آمده اند.

 

چرا مشاوره طلاق خارج از کشور تلفنی را توصیه می کنیم؟

با استفاده از مشاوره طلاق در خارج ایران تلفنی شما می توانید با کوتاه ترین زمان به مشاوران طلاق دسترسی داشته باشید و از مشاوره آنها در زمینه های مختلف استفاده کنید. مشاوره طلاق خارج از کشور تلفنی این امکان را برای شما فراهم می کند تا در هر ساعت از شبانه روز، مشاوره ها و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.

 ضمن اینکه مشاوره طلاق خارج از کشور تلفنی مشکلات رفت و آمد را ندارد در مشاوره طلاق تلفنی شما می توانید بدون هیچ ترس یا خجالتی مشکلات خود را مطرح کنید.

در مشاوره طلاق تلفنی شما می توانید با صرف هزینه کمتر، همان مشاوره ای را دریافت کنید که در مشاوره طلاق حضوری دریافت می کنید. ضمن اینکه در بسیاری از شهرها و روستاها دیده می شود که مراکز مشاوره طلاق وجود ندارد و شما می توانید از سراسر کشور، تماس بگیرید و با استفاده از خدمات مشاوره طلاق تلفنی، مشکلات خود را حل کنید.

همچنین پیشنهاد میشد اگر در خارج از ایران زندگی میکنیدو قصد ازدواج دارید ، حتما قبل از ازدواج از خدمات مشاوره ازدواج خارج از کشور استفاده کنید تا با مشاوران درجه یک ما در ارتباط باشید تا در انتخاب یک زندگی مشترک دچار مشکل در اینده نشوید .

 

هزینه مشاوره طلاق خارج از کشور در رهیاب

مرکز مشاوره صدای رهیاب همواره در تلاش بوده است تا هزینه های مکالمه را به گونه ای تعیین کند که هم وطنان عزیز بتوانند، با دغدغه مالی کمتری مشکلات خانوادگی و طلاق خود را حل کنند. به همین خاطر مرکز مشاوره صدای رهیاب به شما زوج های عزیز این مژده را می دهد که هزینه تماس برای مشاوره طلاق ، بسیار پایین تر از سایر مراکز مشاوره بوده و در حدود 60 درصد سایر مراکز مشاوره است.

5/5 - (5 امتیاز)

15 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سلام وقتتون بخیر
    همسرم مجاب نمیشه مشاوره حضوری بیاد
    مشاوره تلفنی برای طلاق هم دارین ؟؟؟

    پاسخ
    • رهیاب مشاور
      24 خرداد 1401 10:18

      سلام
      اگر امکان مراجعه حضوری ندارین می‌تونین برای مشاوره آنلاین یا تلفنی وقت رزرو کنین. لطفا به واتساپ این شماره پیام بدین:
      ۰۹۳۳۸۳۰۵۶۲۰

      پاسخ
  • یزادن پناه
    23 خرداد 1401 15:25

    روز بخیر ممنون از خدمات خوب و مختصصین رهیاب مشاور که با حوصله جواب تمام سوالات رو میدن

    پاسخ
    • رهیاب مشاور
      23 خرداد 1401 21:40

      درود بر شما و ممنون از اظهار لطفتون که مایه دلگرمی ما است.

      پاسخ
  • برای طلاق چند جلسه مساوره باید بیایم ؟؟؟

    پاسخ
    • رهیاب مشاور
      23 خرداد 1401 21:39

      اگه منظورتون جلسات مربوط به تشریفات قانونی طلاقه، ۴ جلسه لازمه

      پاسخ
  • مریم عسگری
    23 خرداد 1401 15:28

    من میخوام طلاق بگیرم
    اما از طرز برخورد خانوادم میترسم
    میشه راهنمایی کنید چه کاری باید کنم ؟

    پاسخ
    • رهیاب مشاور
      23 خرداد 1401 21:47

      دوست عزیز تنها جلسات مشاوره با یک فرد متخصص می‌تونه به شما کمک کنه تا بر ترس‌هاتون غلبه کنین و تصمیم‌های بهتری بگیرین.

      پاسخ
  • واقعا تاثیر داره مشاوره طلاق چون به نظرم وقتی ۲ نفر تصمیم به جدایی میگیرند دیگه به انتهای کار رسیدن

    پاسخ
  • ایا درست است که میگویند در زمان طلاق حضانت فرزند اگر زیر 18 سال باشد به عهده مادر میباشد؟

    پاسخ
  • حقوق مالی زن بعد از طلاق به چگونه میباشد ؟

    پاسخ
  • من ساکن نروژ هستم. نیاز به وکیل طلاق توافقی دارم.

    پاسخ
  • نازنین
    10 مهر 1402 14:28

    سلام من در انگلستان طلاق انگلیسی گرفتم، شوهر سابق با اعتیاد و قرض بالا فرار کرد به ایران و حاضر به همکاری برای طلاق ایرانی نیست. من برای کار ممکن است بروم ایران، ایا ایشون می تواند مرا ممنوع الخروج کند؟

    پاسخ
  • سلام ، من و همسر از نظر خیلی موارد با هم تفاوت هایی زیادی داریم ، ایا ممکن هست که ما در چند سال اینده دچار مشکل بشیم ، ایا اگه بچه دار بشیم مشکلاتمون کمتر میشه ؟

    پاسخ
  • سلام ، روزتون بخیر ، من با نامزدم درباره ساده ترین مسائل چانه زنی میکنیم ، ایا ممکن هست که در زندگی مشترک ما دچار مشکل بشیم یا این مسئله مهمی نمیباشد ؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست