اختلالات روانی یکی از شایع ترین بیماری های جامعه ی کنونی است. که به موجب آن رفتار انسان با برخورد با محیط اطراف و حتی خود دچار مشکل میشود. در درمان اختلالات روانی، مشاوره نقشی کلیدی دارد. ساده ترین و سریع ترین راه مشاوره، استفاده از مشاوره اختلال روانی تلفنی است. که شما می توانید به سریعترین شکل ممکن با مشاور و متخصص روانشناسی در ارتباط باشید. علائم عمده اختلالات روانی را می توان چنین برشمرد:
- کناره گيري از ديگران و گرايش به انزواطلبي
- تغيير سريع در وزن اعم از كاهش يا افزايش وزن شديد
- پرخاشگري و حالتهاي تهاجمي بيشتر از حد طبيعي
- هذيانگويي و باورهاي غلط
- دشواري و ناتواني در تمرکز
- غمگيني و دلتنگي
- فقدان علاقه و عدم لذت بردن از كارهايي كه در گذشته براي بيمار بسيار لذت بخش و خوشايند بودهاند.
- تحريک پذيري و حساسيت بالا
- اضطراب و بي قراري
اختلال روانی چیست؟
در فرهنگ فارسی عمید اختلال به معنای تباه شدن و درهموبرهم شدن کار می باشد. یعنی بههمخوردگی؛ آشفتگی؛ نابسامانی؛ بیسروسامانی. در حوزه روانشناسی اختلالات مختلفی وجود دارد. که از آن جمله می توان به اختلال شخصیت، اختلال رفتاری، اختلال یادگیری، اختلال جسمی و اختلال روانی اشاره کرد.
برای اختلال روانی تعاریف مختلفی ذکر شده است. قابل قبولترین تعریف اختلال روانی را می توان به صورت زیر توصیف کرد: هر یک از اختلالات روانی به صورت یک سندرم یا الگوی رفتاری یا روانشناختی مهم بالینی در نظر گرفته می شود. وجود اختلال روانی در یک فرد موجب ناراحتی (یک علامت دردناک) یا ناتوانی (تخریب در یک یا چند زمینه مهم عملکرد) یا افزایش قابل ملاحظه خطر مرگ، درد، ناراحتی و ناتوانی یا فقدان مهم آزادی، می شود.
چهار ویژگی عمده یک اختلال روانی
اختلال روانی مانند هر نوع اختلال دیگری چهار خصیصه و ویژگی مشترک دارد. ویژگی های کلی هر نوع اختلالی را می توان به این صورت برشمرد:
۱– ایجاد پریشانی: اختلال روانی موجب می شود فرد به لحاظ هیجانی یا جسمانی، به شکلی مستمر و متداول عذاب بکشد. و پریشان حال به نظر برسد.
۲– ایجاد اختلال در زندگی: اختلال روانی موجب کم شدن توانایی فرد در انجام امور روزمره می شود. به گونه ای که فرد قادر نیست کارهایش را به شکل مطلوب انجام دهد.
۳– آسیب زا و خطرناک بودن: یک اختلال روانی موجب می گردد، فرد خود و دیگران را به مخاطره بیاندازد. یا به خود و دیگران آسیب برساند.
۴– عدم مقبولیت اجتماعی: یک اختلال (شخصیتی، روانی یا رفتاری و…) اساساً به لحاظ اجتماعی و فرهنگی مقبولیت ندارد.
اختلال روانی چه زمانی به وجود می آید؟
یکی از سوالاتی که برای افراد مبتلا به اختلال روانی و خانواده های آن ها به وجود می آید این است که آیا اختلال روانی ارثی است؟ اختلال روانی چرا؟ چه موقع؟ و چگونه به وجود می آید؟
در افراد مبتلا به اختلال روانی، صفات ناسازگار به قدری ژرف و عمیق شکل گرفته اند که در برابر هرگونه تغییر مقاومت می کنند. به همین دلیل این افراد معتقدند که دیگران باید تغییر کنند. نه آنها. دیگران باید با آن ها انطباق و تطابق پیدا کنند. همین موضوع باعث می شود که دنیا برای آنها زجر آور شود. چرا که تقریباً همه را مخالف خود می بینند. چرا که از نگاه دیگران آنها منزجر کننده و عذاب آورند.
عوامل اصلی به وجود آوردن اختلال روانی کدامند؟
به وجود آمدن اختلال روانی می تواند عوامل و زمینه های مختلفی داشته باشد. به همین دلیل زمینه های به وجود آمدن اختلالات روانی را می تواند از دیدگاه های مختلفی بررسی نمود. در این میان از چهار دیدگاه عمده می توان اختلالات روانی را بررسی نمود: دیدگاه زیست شناختی. دیدگاه روانکاوی. دیدگاه یادگیری. دیدگاه شناختی.
دیدگاه زیست شناختی در یک اختلال روانی
در این دیدگاه، آشفتگیهای بدنی را علت اختلال روانی میدانند. بینظمی در ژنها می تواند باعث بروز برخی رفتارهای غیرانطباقی باشد. دیگر تعیین کننده زیست شناختی رفتار، مغز و دستگاه عصبی است. وجود آشفتگی در بخش های معینی از مغز میتواند زمینه ساز و عامل به وجود آمدن اختلالات روانی گردد. غدد مختلف بدن و عملکرد آنها هم میتواند در به وجود آمدن اختلالات روانی موثر باشد.
دیدگاه روانکاوی در یک اختلال روانی
از دیدگاه روانکاوی، افکار و هیجانات علل اصلی بروز یک رفتار هستند. در سبب شناسی اختلالات روانی بر این باورند که افکار و هیجانات ناآشکار، مسبب اساسی اختلالات روانی هستند. به همین خاطر روانشناسان معتقدند که پنج سال اول زندگی از لحاظ رشد سالم شخصیت یا بروز اختلالات روانی حائز اهمیت است.
دیدگاه یادگیری در یک اختلال روانی
در این دیدگاه بر اهمیت یادگیری تاکید می شود. از این رو صاحبان این دیدگاه معتقدند که اختلالات روانی با پیوندهای یادگیری قابل توضیح هستند. در این دیدگاه سرمشق گیری، تقویت کنندههای مثبت و منفی و شرطی سازی ها در بروز رفتارهای غیر عادی موثرند.
دیدگاه شناختی در یک اختلال روانی
در دیدگاه شناختی بر شناخت فرد از محیط پیرامون خود تاکید می شود. بر اساس این دیدگاه دلیل ناتوانی فرد در تشکیل شناختها و طرحوارههای مناسب از ارتباط خود را باید در مشکلات فرد با محیط دنبال کرد. از دیگر دیدگاه های رایج دیدگاه های انسان گرایی ، هستی گرایی و دیدگاه اجتماعی است.
باید توجه داشت که تنوع دیدگاه ها نسبت به اختلالات روانی، دلیلی بر نقصان آنها نیست. بلکه یک روانشناس متناسب با نوع اختلال روانی و دلایل به وجود آورنده آن، روش درمان را تعیین می کند. به همین خاطر امروزه روانشناسان معمولا از ترکیبی از این دیدگاه ها، برای درمان افراد استفاده می کنند.
طبقه بندی اختلالات روانی
طبقه بندی های مختلفی برای اختلال روانی ذکر شده است. این طبقه بندی ها بیشتر بر اساس عامل ایجاد اختلال روانی تعیین می شوند. که جامع ترین آنها عبارتند از:
- عقب ماندگی ذهنی
- اختلالات یادگیری (اختلال خواندن، اختلال در ریاضیات، اختلال در بیان کتبی)
- اختلالات نافذ مربوط به رشد (اختلال اوتیستیک، اختلال رت، اختلال آسپرگر)
- اختلالات کمبود توجه
- اختلالات تغذیهای و خوردن شیرخوارگی واوان کودکی (هرزه خواری، اختلال نشخوار)
- اختلالات تیک (تیک توره، تیک حرکتی یا صوتی مزمن، تیک گداز)
- اختلالات ارتباطی (اختلال زبان بیانی، اختلال زبان دریافتی بیان مختلط، لکنت زبان)
- اختلالات دفعی (بیاختیاری ادراری، بیاختیاری مدفوع)
- سایر اختلالات دوران شیرخوارگی، کودکی و نوجوانی (اختلال اضطراب جدایی ، گنگی انتخابی، اختلال دلبستگی واکنشی، اختلال حرکتی کلیشهای)
- اختلالات نسیانی، دلیریوم و دمانس
- اختلالات مربوط به مصرف مواد مخدر
اختلالات روانی خاص
- اسکیزوفرنی و سایر اختلالات سایکوتیک
- اختلالات خلقی (افسردگی اساسی، اختلالات دو قطبی و…)
- اختلالات اضطرابی (اختلال هراس، جمع هراسی، اختلال وسواسی ، جبری، اختلال استرس پس از سانحه و…)
- اختلالات شبه جسمی (اختلال جسمانی کردن، اختلال تبدیلی، خود بیمار انگاری، اختلال بدریختی بدن)
- اختلالات ساختگی
- اختلالات تجزیهای (فراوموشی تجزیه ای، گریز تجزیهای، اختلال شخصیت چند گانه و اختلال مسخ شخصیت)
- اختلالات هویت جنسی و جنسیتی
- اختلالات خواب
- اختلالات کنترل تکانه (اختلال انفجار دورهای، جنون دزدی، جنون آتش افروزی، قمار بازی بیمار گونه و وسواس کندن مو)
- اختلال انطباقی
- اختلالات شخصیتی (پارانوئید ، اسکیزوئید ، اسکیزوتایپی، ضداجتماعی، مرزی، نمایشی، خودشیفته، دوری گزین، وابسته و اختلال شخصیت وسواسی و جبری)
نشانه های افراد مبتلا به اختلال روانی کدامند؟
همان طور که در ویژگی ها و ماهیت اختلالات بیان شد، اختلال روانی در واقع فرد را در برقراری ارتباط با دیگران دچار مشکل می کند. اختلالات روانی معمولاً منجر به رفتارهای آسیب زا یا مختل کننده، مستمر و مداوم می شوند. و زندگی فرد مبتلا به را مختل می نمایند. یکی دیگر از راه های تشخیص یک اختلال این است که معمولاً رفتارها و کارهای فرد مبتلا به اختلال روانی، به لحاظ اجتماعی و از نظر جامعه مورد قبول نیست. و غیر عادی به نظر می رسد.
چرا باید مشاوره اختلال روانی را جدی گرفت؟
عوامل به وجود آمدن اختلال روانی بسیار متنوع و گوناگون است. اما با این حال اگر عوامل ژنتیکی را کنار بگذاریم، اغلب اختلالات روانی به هنگام بروز موقعیت های بحرانی روحی و جسمی اتفاق می افتند. از این رو غالباً شروع اختلال روانی را باید در کودکی و نوجوانی جستجو کرد. خصوصاً دوران نوجوانی که با بلوغ و تحولات جسمی، جنسی و هورمونی همراه است. نوجوانی یکی از بحرانی ترین مقاطع زندگی هر فرد است. که عوامل محیطی به شدت او را تحت تاثیر قرار می دهند. از این رو برای درمان اختلال روانی باید در گام اول وجود اختلال را شناسایی کرد. شناسایی اختلال روانی هم جز از طریق مشاوره اختلال روانی امکان پذیر نیست.
اگر فرد مبتلا به اختلال روانی در همان ابتدا شناسایی شود، از طریق مشاوره روانشناسی و مشاوره اختلال روانی می توان به شکل موثرتری او را درمان کرد. چرا که خیلی از رفتارها و اختلالات هنوز به صورت کامل شکل نگرفته اند و پیشرفت نکرده اند. بنابراین مشاوره نوجوان کمک می کند تا افرادی که کمی در ایجاد روابط اجتماعی، دچار افراط یا تفریط هستند، شناسایی شوند. و روند درمان سریع تر شود.
مشاوره اختلال روانی موثرترین راه حل برای درمان اختلال روانی
مشاوره اختلال روانی کمک می کند تا بتوان فرد را تا حد زیادی بدون نیاز به دارو، درمان نمود. اختلال روانی در اکثر موارد از طریق مشاوره درمان پذیر است. هر چند که برخی از روانشناسان و روان پزشکان برای درمان اختلال روانی از داور استفاده می کنند اما باید به این نکته توجه داشت که داروها اساساً یک گزینه تکمیلی هستند. و صِرف مصرف دارو نمی تواند درمان قطعی را به دنبال داشته باشد.
علاوه بر این افراد مبتلا به اختلال روانی، بسیار بیشتر از سایر افراد، دچار، اختلالات یادگیری، افت تحصیلی، اعتیاد ، بیماری های روانی و… می شوند. لذا با یک مشاوره اختلال روانی ساده می توان جلوی خیلی از بیماری ها و اختلالات روانی ناگوار را گرفت.
نقش مشاوره اختلال روانی در درمان اختلال روانی چه قدر است؟
در درمان اختلال روانی ایجاد ارتباط موثر بین مشاور و بیمار بسیار ضروری است. همراهی خانواده ها و کمک گرفتن از آنها نیز می تواند روند مشاوره و درمان را بهبود بخشد. (پیشنهاد می کنیم برای آشنایی با روش های درمان در روانشناسی به مقاله روش های درمان روانشناسی مراجعه کنید. )
همان طور که مشاهده می شود درمان اختلال روانی، چه در مرحله شناسایی و چه مرحله درمانی، به مشاوره روانشناسی نیازمند است. اساساً موثرترین روش درمانی ( عوارض کم و تاثیرگذاری بالا) از طریق مراجعه به مشاور و شرکت در جلسات مشاوره اختلال روانی است. هرچند که این شیوه زمانبر و طولانی تر می است. اما اثرگذاری آن نیز بیشتر است. درمانجویان باید توجه داشته باشند که یک اختلال روانی به صورت آنی و ناگهانی به وجود نیامده است. یک اختلال روانی غالبا در طول زمان و طی سالیان به وجود می آید. پس برای درمان آن هم باید صبور بود. و هم بایستی استمرار و مداومت داشت.
مشکلی که در مشاوره اختلال روانی حضوری وجود دارد!!
خیلی از خانواده ها برای تشخیص بیماری کودک و نوجوان خود حاضر نیستند به مراکز مشاوره روانشناسی مراجعه کنند. یکی از دلایلی که باعث می شود خانواده ها این طور فکر کنند این است که آنها گمان می کنند با گذشت زمان رفتارهای کودک و نوجوانشان بهبود می یابد. دلیل دیکر عدم مراجعه به مراکز مشاوره روانشناسی این است مشاوره حضوری غالباً وقت گیر و زمانبر است. و افراد برای حضور در مرکز مشاوره اختلال روانی، واکنش منفی از خود نشان می دهند.
علاوه براین برخی از افراد در جلسات مشاوره اختلال روانی حضوری، خود را سانسور می کنند. و رسیدن به نتیجه مطلوب ممکن است چندین جلسه به طول انجامد. لذا برای اینگونه افراد، جلسات مشاوره حضوری در همان گام اول چندان موثر نیستند.
یک اتفاق ویژه: اخیراً مراکز مشاوره روانشناسی تلفنی زیادی تاسیس شده اند. مرکز مشاوره صدای رهیاب به عنوان یکی از مراکز پیشرو در امر مشاوره، اقدام به راه اندازی بخش مشاوره اختلال روانی تلفنی نموده است. و شما می توانید با کمک مشاوره اختلال روانی تلفنی ، با کمترین مشکل، راهکارها و مشاوره های لازم را دریافت نمایید.
چرا مشاوره اختلال روانی تلفنی را توصیه می کنیم؟
شما خانواده های عزیز می توانید برای شروع کار، و جهت شناسایی اختلال روانی، از مشاوره اختلال روانی تلفنی استفاده کنید. با استفاده از مشاوره اختلال روانی تلفنی، در کوتاه ترین زمان ممکن، مشاوران اختلال روانی در دسترس هستند. و شما خانواده های عزیز می توانید از مشاوران ما در زمینه های مختلف روانشناسی استفاده کنید. مشاوره اختلال روانی تلفنی این امکان را فراهم می کند تا شما بتوانید در هر ساعت از شبانه روز، با مشاورن روانشناسی در تماس باشید. ضمن اینکه مشاوره اختلال روانی تلفنی مشکلات رفت و آمد را ندارد.
در مشاوره اختلال روانی تلفنی شما می توانید به راحتی مشکلاتتان را مطرح کرده و راهکارهای لازم را دریافت نمایید. چه بسا از طریق مشاوره تلفنی شما متوجه مشکل خود بشوید و به راحتی آن را درمان کنید. و نیازی به مشاوره اختلال روانی حضوری نباشد. بنابراین مشاوره اختلال روانی تلفنی میتواند یک راهکار ارزان و ساده برای تشخیص اختلال روانی باشد.
بسیار مهم: مشاوره اختلال روانی تلفنی راهکاری برای کاهش هزینه های مشاوره
با استفاده از مشاوره اختلال روانی تلفنی می توانید هزینه های خود را کاهش دهید. در مشاوره اختلال روانی تلفنی شما می توانید با هزینه های پایین تر، مشاوره ای با کیفیت مشابه مشاوره اختلال روانی حضوری دریافت نمایید. با توجه به اینکه در خیلی از شهرها و روستاها مراکز مشاوره اختلال روانی وجود ندارد، در مشاوره اختلال روانی تلفنی این مشکل حل شده است. و شما می توانید از سراسر ایران، از خدمات مشاوره استفاده نمایید.
مشاوره اختلال روانی تلفنی، یک راه آسان و سریع جهت پیشگیری و حل مشکلات اختلالات روانی
خدمات مشاوره تلفنی، مشاوره آنلاین و… از جمله خدمات جدید مخابرات هستند. که مراکز مشاوره روانشناسی خارج از کشور نیز از آن برای ارتقاء سطح خدمات استفاده می کنند. این شیوه مشاوره در مدتی کوتاه جای خود را در میان خدمات مشاوره باز نموده است. دسترسی سریع و آسان، ارزانی نسبی و راحتی استفاده از خدمات مشاوره تلفنی باعث شده تا مشاوره تلفنی – و همین طور مشاوره اختلال روانی تلفنی – با استقبال خوبی مواجه شود.
مزیت مرکز تلفنی صدای رهیاب نسبت به سایر مراکز مشاوره اختلال روانی تلفنی
در کادر مشاوران مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب از مشاوران زبده ای در زمینه مشاوره اختلال روانی تلفنی استفاده می شود. اکثر مشاوران مرکز مشاوره اختلال روانی تلفنی صدای رهیاب از فارغ التحصیلان رشته روانشناسی دانشگاه های معتبر تهران هستند. که در حوزه های مختلف مشاوره خانواده و مشاوره روانشناسی تخصص دارند. و شما می توانید با خیال آسوده و بی هیچ دغدغه ای از مشاوران زبده مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب، در زمینه مشاوره اختلال روانی تلفنی راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.
مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب همواره در تلاش بوده است با پایین نگه داشتن هزینه های تماس، باری از دوش خانواده بردارد. تا آن ها با دغدغه مالی کمتری به دنبال درمان و مشاوره اختلال روانی تلفنی خود و عزیزانشان باشند. به همین خاطر مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب به شما خانواده های عزیز این مژده را می دهد که هزینه تماس جهت مشاوره روانشناسی بسیار پایین تر از سایر مراکز مشاوره تلفنی در حدود 30 درصد کمتر از سایر مراکز مشاوره تلفنی می باشد.
جهت استفاده از خدمات مشاوره اختلال روانی تلفنی صدای رهیاب باید چه کار کنم؟
هموطنان عزیز می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره اختلال روانی تلفنی صدای رهیاب در ساعات مختلف شبانه روز، حتی در روزهای تعطیل با ما تماس بگیرند. جهت تماس با مرکز مشاوره اختلال روانی تلفنی صدای رهیاب تنها به یک خط ثابت تلفن نیاز دارید. برای تماس با ما تنها کافی می باشد شماره 28426545 را بدون پیش شماره و تنها از طریق تلفن ثابت شماره گیری کنید. و از مشاوره مشاوران زبده مرکز مشاوره اختلال روانی تلفنی صدای رهیاب استفاده نمایید. مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب در حوزه مشاوره اختلال روانی تلفنی در زمینه های زیر آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشد.
خدمات مشاوره اختلال روانی تلفنی صدای رهیاب – بخش اول
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان عقب ماندگی ذهنی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات یادگیری
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال در بیان کتبی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال در ریاضیات
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات احساساتی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال خواندن
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال آسپرگر
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال رت
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال اوتیستیک
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات نافذ مربوط به رشد
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات تغذیهای
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان استرس
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان واوان کودکی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان هرزه خواری
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان افسردگی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال نشخوار
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات تیک
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال تیک توره
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات تیک حرکتی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال تیک گداز
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات تیک صوتی مزمن
خدمات مشاوره اختلال روانی تلفنی صدای رهیاب – بخش دوم
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال لکنت زبان
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات شخصیت مرزی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات دو قطبی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان منفعل – مهاجم ( پرخاشگری منفعلانه )
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال شخصیت وسواس جبری
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال وابستگی (اختلال شخصیت وابسته)
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال خود شیفتگی (نارسیستیک)
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال شخصیت نمایشی (هیستریک)
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال شخصیت ضداجتماعی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات خلقی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان پارانوئید (اختلال شخصیت بدبین)
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اسکیزوئید (اختلال شخصیت منزوی)
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اسکیزوتایپال
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان بیماری های روانی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان شیزوفرنی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اسکیزوفرنی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال شخصیت دوری گزین (اجتنابی)
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال شخصیت وابسته
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات مربوط به مصرف مواد مخدر
خدمات مشاوره اختلال روانی تلفنی صدای رهیاب – بخش سوم
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات کنترل تکانه
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال انفجار دورهای
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان جنون دزدی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان جنون آتش افروزی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان قمار بازی بیمار گونه
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان وسواس کندن مو
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال انطباقی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات هویت جنسی و جنسیتی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان گریز تجزیهای
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان فراوموشی تجزیه ای
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات تجزیهای
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال شخصیت چند گانه
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال مسخ شخصیت
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلالات ساختگی
مشاوره اختلال روانی تلفنی با عنوان اختلال بدریختی بدن
شما میتوانید در هر زمانی بین ساعات 8 صبح تا 10 شب با مرکز مشاوره اختلال روانی تلفنی صدای رهیاب تماس بگیرید و از تجربه مشاوران زبده مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب، در حوزه های مختلف روانشناسی و اختلال روانی استفاده کنید.
برای مشاوره اختلال روانی تلفنی می توانید با مشاوران مشاوره تلفنی صدای رهیاب در تماس باشید:
تلفن مرکز مشاوره اختلال روانی تلفنی صدای رهیاب : از سراسر کشور فقط با تلفن ثابت و بدون پیش شماره 28426545
شبکه های اجتماعی مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب: کانال تلگرام مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب – صفحه اینستاگرام مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب