دوران پس از ازدواج معمولاً دارای سه مرحله هستند: مرحله ماه عسل، یعنی دوره شیفتگی و انتظارات بالا. در مرحله بعد خارج شدن از توهم و سازگاری دو جانبه به وجود می آید. مرحله سوم پذیرش و عشق بالغ گونه است.
اثرات تربیت کودکی بر دوران پس از ازدواج
موقعی که کودک بودید، در مورد خانواده کامل رویاهایی داشتید. که یک خانواده خوب باید چنان باشد و چنان نباشد. اگر در دوران کودکی نسبت به شما بد رفتاری و بی توجهی شده باشد در ذهن خود اشتباهات والدین خود را رد می کنید و در مورد رابطه ای کاملا متفاوت رویا پردازی می کنید. رویاهایی که در آن شما در محیطی سالم پرورش یافته هستید، همسرتان به شما توجه می کند، به مرزهای شما احترام می گذارد و مراقب شما است.
اگر در دوران کودکی والدین و اطرافیان به شما توجه کافی داشته و از شما مراقبت کرده اند، ارزش های والدین خود را درونی می کنید و بر اساس ویژه گی های روابط آن ها، رابطه خود را مدل سازی می کنید. در این حالت در مورد رابطه مشابهی رویا پردازی می کنید که در آن به موفقیت های والدین خود می رسید و یا از آن ها پیشی می گیرید.
رفتارها در دوران پس از ازدواج
فیلم ها و تجربیات مربوط به روابط اولیه نیز بر دیدگاه شما از روابط عاشقانه ی کامل تاثیر می گذارند که به این ترتیب فردی را به عنوان فرد مورد علاقه خود، یک زن مناسب یا یک مرد ایده آل تجسم می کنید.
مرحله اول دوران پس از ازدواج
تجربه مشاوران خانواده نشان داده است که در ابتدای رابطه، اغلب این انتظارات ایده آلی برآورده می شوند. در مرحله عاشقانه، هر دو فرد می خواهند برای همدیگر دلپذیر باشند. تمایل دارند امیال یکدیگر را برآورده سازند و می توانند به آسانی آزردگی ها و اختلافات جزئی نظرات خود را نادیده بگیرند. در این مرحله؛ عشق، سختی ها و موانع موجود در مسیر را هموار می کند و دوره های ماه عسلی تا مدتی در این جاده صاف شده توسط عشق پیش می رود. و مصداقی می شوند برای ضرب المثل: “از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن”.
مرحله دوم دوران پس از ازدواج
برخی از نیاز های شما همچنان بر آورده می شوند و برخی دیگر برآورده نمی شوند. اما سازگار می شوید و می پذیرید که زندگی همیشه مطابق انتظارات شما نخواهد بود. مشکل از آن جا آغاز می شود که همسرتان برخی از انتظارات مهم شما را برآورده نمی سازد و شما نمی توانید خود را با این اوضاع سازگار کنید. موقعی که این حالت رخ می دهد، انتظارات شما به صورت قواعد نانوشته و ناگفته ای می شوند که دیکته می کنند یک رابطه چگونه باید باشد و یک همسر عاشق چگونه باید رفتار کند.
مرحله سوم دوران پس از ازدواج
از طریق بررسی وضعیت هایی که به طور مرتب منجر به بروز مشکلات می شوند و نیز شناسایی قواعد ناگفته می توانید از بروز مشکلات جلوگیری کنید. بعد از شناسایی قواعد ناگفته می توانید معنای نمادین آن ها را نقض کنید. این کار به شما امکان می دهد قاعده را به شکل تقاضایی جرأت مندانه و متناسب با وضعیت بیان کنید.
شما میتوانید مشکلات خود را با مشاوران ما در مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب در میان بگذارید و با راهکارهای عملی و کاربردی را برای یک زندگی خوب آشنا شوید. پس کافی است که تلفن را بردارید و با ما تماس بگیرید.
برای آگاهی از خدمات مشاوره خیانت تلفنی صدای رهیاب اینجا کلیک کنید.
جهت استفاده از خدمات مشاوره زندگی مشترک تلفنی صدای رهیاب باید چه کار کنم؟
هموطنان عزیز می توانند در ساعات مختلف شبانه روز، حتی در روزهای تعطیل با ما در تماس باشند. جهت تماس با مرکز مشاوره خانواده تلفنی صدای رهیاب تنها کافی است شماره 28421382 را بدون پیش شماره و تنها از طریق تلفن ثابت شماره گیری کنید. و از مشاوره مشاوران زبده مرکز مشاوره خانواده تلفنی صدای رهیاب استفاده نمایید.
خدمات کلان مشاوره تلفنی صدای رهیاب در زمینه مشاوره خانواده تلفنی
مشاوره طلاق تلفنی
مشاوره خانواده تلفنی
مشاوره ازدواج خارج کشور تلفنی
مشاوره زناشویی تلفنی
مشاوره جنسی تلفنی
مشاوره خیانت تلفنی
مشاوره زندگی مشترک نلفنی
مشاوره زنان تلفنی
مشاوره بارداری تلفنی
مشاوره جوان تلفنی
مشاوره نوجوان تلفنی
مشاوره کودک تلفنی
مشاوره نوزاد تلفنی
برای مشاوره خانواده می توانید تلفنی با مشاوران مشاوره تلفنی صدای رهیاب در تماس باشید:
هم چنین میتوانید با عضویت در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام صدای رهیاب، به صورت روزانه اطلاعات مفید و کاربردی روانشناسی و خانواده را دریافت کنید.
شبکه های اجتماعی مرکز مشاوره صدای رهیاب: کانال تلگرام مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب – صفحه اینستاگرام مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب
برای دریافت مشاوره از مشاورین مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب
از طریق تلفن ثابت در استان تهران با شماره 28421382 تماس بگیرید
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 09338305620 تماس بگیرید
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا ۱۰ شب حتی ایام تعطیل