مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب در نظر دارد، با معرفی مطالب مفید و کاربردی در زمینههای مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی ، مشاوره زندگی مشترک تلفنی، مشاوره روانشناسی تلفنی، مشاوره خانواده تلفنی، مشاوره کودک تلفنی ، مشاوره تلفنی نوجوان، مشاوره تحصیلی تلفنی، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره افسردگی، مشاوره جنسی، مشاوره خیانت و … در راستای اعتلای آگاهی مردم کشور عزیزمان برای حل مشکلات پیشروی آنان در زندگی گام بردارد. از این رو با کمک مشاوران و روانشناسان مجرب و حرفهای مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب، در تلاشیم تا بتوانیم سنگ های پیش پای هم وطنانمان را برداریم. و از طریق ارائه بهترین خدمات مشاوره تلفنی به افزایش کیفیت زندگی ایشان کمک کنیم.
منظور از اختلالات یادگیری دقیقاً چیست؟
وقتی صحبت از اختلالات یادگیری به میان می آید، منظور این نیست که کودک کم هوش یا دیرآموز است. منظور از اختلالات یادگیری این است که یک کودک یا نوجوان که مبتلا آن شده است، در یادگیری ناتوان است. و نیازمند نوع خاصی از آموزش هستند. در واقع کودک و دانشآموزان مبتلا اختلالات یادگیری را نمی توان با شیوه های معمول آموزش داد و بایستی شیوه های مخصوصی را برای آموزش آن ها و کم اثر کردن این اختلالات یادگیری استفاده نمود. در این مقاله قصد داریم با تعریف انواع ناتوانیها و اختلالات یادگیری آشنا شویم. و تا حدودی نسبت به انواع شیوه های برخورد با این نوع اختلالات آگاهی پیدا کنیم.
تعریف اختلالات یادگیری
اختلالات یادگیری به هر نوع اختلالی گفته می شود که به خاطر آن با توجه به سن و آموزش و هوش، موفقیت تحصیلی فرد براساس آزمونهای معیار خواندن و نوشتن و محاسبه از آنچه انتظار میرود بسیار پایین تر باشد. به بیان دیگر اختلالات یادگیری یعنی رشد ناکافی مهارتهای خاص تحصیلی، که دلیل آن بیماری جسمی یا عصبی کودک نباشد. کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری با وجود داشتن طبیعی در یادگیری یک یا چند حوزه درسی مشکل دارند. و توانایی خواندن، نوشتن و یا ریاضیات آنها به شکل قابل ملاحظه ای کمتر از سطح توانایی عمومی کودکان است.
مشکلات افراد مبتلا به اختلالات یادگیری
اختلالات یادگیری می تواند کاهش روحیه، پایین آمدن عزت نفس و کمبود مهارتهای اجتماعی و افت تحصیلی را به همراه داشته باشد. بزرگسالان مبتلا به اختلالات یادگیری، ممکن است در زمینههای استخدامی یا سازگاری اجتماعی با مشکلات جدی رو به رو شوند. معمولا در کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلالات یادگیری، شاهد اختلالات روانشناسی نیز هستیم. در ۱ تا ۲۵% افراد مبتلا به اختلال سلوک، اختلال لجبازی – نافرمانی، اختلال بیش فعالی _ نقص توجه و اختلال افسردگی، اختلالات یادگیری نیز گزارش شدهاست.
انواع (ناتوانی) اختلالات یادگیری
از دیدگاه روانشناسی (ناتوانی) اختلالات یادگیری (Learning disorders) را به سه دسته اختلالات یادگیری ریاضیات، اختلالات یادگیری خواندن و اختلالات بیان کتبی و نوشتن تقسیم می کنند.
1- ناتوانی یا اختلالات یادگیری ریاضیات Dyscalculia
اختلالات یادگیری ریاضیات به گونه ای است که بر روی توانایی فرد در محاسبات ریاضی تاثیر میگذارد. اختلالات یادگیری ریاضیات ممکن است نشانههای مختلف داشته و از فردی به فرد دیگر نیز متفاوت باشد. در کودکان خردسال اختلالات یادگیری ریاضی میتواند فرد را در شمارش و تشخیص اعداد با مشکل مواجه کند. کودک مبتلا به اختلالات یادگیری ریاضی ممکن است با بزرگتر شدن، در حل مسایل ریاضی و یا به خاطر سپردن جدولضرب با مشکل مواجه گردد. کودکان مبتلا به ناتوانی در یادگیری ریاضیات در حوزه درک مفاهیم ریاضی، محاسبات، خواندن یا نوشتن اعداد، حل مساله و درک روابط فضایی با مشکلات جدی مواجه هستند.
2- ناتوانی یا اختلالات یادگیری خواندن Dyslexia
ناتوانی یا اختلالات یادگیری در خواندن از اساسیترین مشکلاتی است که کودکان مبتلا به ناتوانی و اختلالات یادگیری با آن رو به رو هستند. کودکی که توانایی خواندن نداشته باشد شانس بسیار اندکی برای موفقیت در تحصیل دارد. کودک مبتلا به اختلالات خواندن، با وجود تجارب کلاسی متعارف، در به دست آوردن مهارت های زبانی خواندن و هجی کردن، که متناسب با توانایی هوشی اوست، ناتوان است. کودکانِ دارای اختلالات یادگیری خواندن، در خواندن و نوشتن، درک دستور زبان و خواندن و همچنین در بیان شفاهی افکار خود مشکل دارند.
3- ناتوانی یا اختلالات یادگیری در بیان کتبی یا نوشتن Dysgraphia
کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری نوشتن در زمینه های مختلفی مثلِ: املا نویسی، دست خط بد داشتن، مشکل در انتقال افکار به روی کاغذ مشکل دارند. فرایند نوشتن، فرایندی پیچیده است. که فرد به مهارت ها و توانایی های مختلفی نیاز دارد. و بایستی درک صحیحی از الگوهای نمادین نوشتاری داشته باشد. مهارت نوشتن با عملکرد حرکتی چشم و هماهنگی حرکات بدن ارتباط دارد. در واقع برای نوشتن فرد باید هماهنگی حرکتی چشم و دست، کنترل بازو، دست و عضلات انگشت را به وجود آورد. املا و نوشتن یک کلمه به مراتب پیچیده تر و دشوارتر از خواندن آن است. چون که به هنگام خواندن، نشانه ها و حروف الفباء فرد را در بازشناسی کلمه کمک می نمایند. اما در املا و نوشتن، کودک باید بر روابط آواها و نشانه ها، تجزیه واژه ها و شیوه ترکیب عناصر تشکیل دهنده آن آگاهی و مهارت کامل داشته باشد.
ویژگی های عمومی کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری
عموم مردم فکر می کنند کودکان و دانش آموزانی که مبتلا به ناتوانی یا اختلالات یادگیری هستند، هوش پایینی دارند. حال آن که بررسی ها و پژوهش های روانشناسی نشان می دهد، افرادی که دچار اختلالات یادگیری هستند معمولاً هوش بالایی دارند. ما نیز بایستی دیدگاهمان را نسبت به این کودکان تغییر دهیم. تا بتوانیم به شکل درست تری با مشکلاتشان مواجه شده و آن ها را یاری کنیم. در ادامه برخی از ویژگی های کل کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری آورده شده است:
- کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری دارای بهره هوشی متوسط و بالاتر است.
- حواس مختلف (بینایی و شنوایی و…) آن ها سالم است.
- عملکرد ایشان از نظر پیشرفت درسی و تحصیلی با توجه به سن و هوش ضعیف می باشد.
- غالباً دارای مشکلات زبانی مثل اختلال زبان درکی و یا بیانی، وارونگی کلمات و… هستند.
- به موضوعاتی که مطرح می شوند پاسخهای نامربوط میدهند.
- حواس پرتی دارند و جزییات مهم را فراموش میکنند.
- دست و پا چلفتی هشتند. هماهنگی بین چشم و دست آنها ضعیف است.
- اعتماد به نفس پایینی دارند. در زمینه تحصیلی انگیزه پایین دارند.
- فعالیت ها و تکالیف آموزشی و درسی را با تاخیر انجام میدهند. و در پرداختن به فعالیت های آموزشی کوتاهی می کنند.
- حافظه شان ضعیف است و مطالب را زود فراموش میکنند.
منبع: مجله اینترتی ستاره
کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری تا حدود زیادی قابل درمان هستند.
خانواده هایی که کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری دارند، باید توجه داشته باشند که این کودکان، تا حد زیادی قابل درمان هستند. با این حال آموزش به آن ها نگاه ویژه و متفاوتی را می طلبد. و باید برای یادگیری آن ها صبر و بردباری زیادی داشت. این کودکان نسبت به کودکان معمولی نیاز به توجه بیتشری دارند. برای رسیدن به موفقیت به تشویق و همراهی بیشتری دارند. و البته مهمترین نکته این است که شما بایستی بدانید که در هر موقعیتی، با آن ها چگونه برخورد کنید.
اهمیت مشاوره اختلالات یادگیری در تربیت کودک
نوع برخورد والدین و اعضای خانواده تاثیر مستقیم بر توانایی یا عدم توانایی کودک مبتلا به اختلالات یادگیری دارد. در این میان داشتن یک مشاوره اختلالات یادگیری مناسب و استفاده از تجربیات مشاوران بسیار کمک کننده است. والدین با شرکت در جلسات مشاوره اختلالات یادگیری یا کارگاه های مربوطه می توانند، به شکل موثرتری با کودک خود همراهی کنند. وجود مراکز مشاوره اختلالات یادگیری و مراجعه مدام به این مراکز و همچنین انتقال تجربیات میان والدین و مشاوران می تواند دیدگاه والدین را نسبت به کودک تغییر داده. و آمادگی والدین را برای مواجهه با مشکلات بیشتر کند.
چرا مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی ؟
برای کمک بهتر به کودکان مبتلا به اختلالات یادگیری، نیاز است که والدین دائماً با مشاور در ارتباط باشند. دسترسی دائم و مستمر به مشاور، برای والدین چندان مقدور نیست. در جلسات مشاوره نیز بارها دیده شده که والدین علی رغم میلشان رجوع چندانی به مراکز مشاوره ندارند و روند درمانی آن ها بعد از چند جلسه به دلیل سختی رفت و آمد و هزینه ها، نیمه کاره می ماند. مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی به والدین کمک می کند تا به صورت شبانه روزی بتوانند، با مشاور روانشناس در ارتباط باشند و از راهنمایی ها و تجربه او در زمینه مشاوره اختلالات یادگیری استفاده کنند.
برای مشاوره اختلالات یادگیری چرا مشاوره تلفنی صدای رهیاب را پیشنهاد می کنیم؟
مشاوره اختلالات یادگیری یک حوزه پیچیده و تخصصی است. که نیازمند تجربه و علم آکادمیک است. مرکز مشاوره صدای رهیاب در زمینه های مختلف مشاوره روانشناسی – من جمله مشاوره اختلالات یادگیری – فعالیت دارد. و در این زمینه از مشاوران زبده دانشگاهی تهران استفاده می کند. در راستای ارائه خدمات بهتر مشاوره، مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب تلاش کرده است هم وطنان بتوانند با هزینه های پایین تری خدمات مشاوره دریافت نمیاند. به همین خاطر است که شما همیشه مشاهده کرده اید که این مرکز در مدت فعالیت خود نسبت به سایر مراکز مشاوره تلفنی، خدمات خود را قیمت پایینتری ارائه می دهد.
شعار خدمات بهتر، قیمت پایین تر، مشتریان بیشتر، همواره در دستور کار مرکز مشاوره صدای رهیاب بوده است. و در زمینه مشاوره اختلالات یادگیری نیز همین سیاست کلان را در نظر گرفته است.
برای تماس با مشاوره تلفنی صدای رهیاب جهت مشاوره اختلالات یادگیری باید چه کار کرد؟
برای استفاده از خدمات مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی صدای رهیاب شما می توانید در طول شبانه روز، حتی در روزهای تعطیل اقدام کنید. برای تماس با مرکز مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی صدای رهیاب کافی است به یک خط ثابت تلفن دسترسی داشته باشید. برای تماس با مرکز مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی صدای رهیاب، شماره 28426545 را بدون پیش شماره و فقط از طریق تلفن ثابت بگیرید. و از مشاوره مشاوران زبده مرکز مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی صدای رهیاب بهره مند شوید. در ادامه لیستی از خدمات مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی صدای رهیاب ارائه شده است.
خدمات مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی صدای رهیاب – بخش اول
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع اختلالات یادگیری ریاضیات
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع اختلالات یادگیری خواندن ( اختلال یادگیری دیسلکسیا)
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع اختلالات یادگیری نوشتن
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع اختلالات خوانش پریشی
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع اختلالات تکلم
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع اختلالات یادگیری لغات
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع اختلال در یادگیری زبان
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع اختلال در یادگیری شعر و جمله سازی
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع اختلال شنوایی
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع اختلال لکنت زبان
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع پرخاشگری در یادگیری
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع مشاوره و درمان اختلال یادگیری کودک
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع مشاوره و درمان اختلال یادگیری نوجوان
خدمات مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی صدای رهیاب – بخش دوم
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع اختلال در هجی کردن
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع اختلال در محاسبات و ریاضیات
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع نارساخوانی
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع نارسانویسی
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع ایجاد هماهنگی در حواس
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع ایجاد هماهنگی در اعضا بدن
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع تقویت عضلات بزرگ بدن
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع تقویت عضلات کوچک بدن
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع تمرینات توانبخشی در یادگیری
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع قرینه نویسی
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع وارونه نویسی
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع تقویت حافظه
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی با موضوع افزایش تمرکز
خدمات کلان مشاوره تلفنی صدای رهیاب در زمینه مشاوره روانشناسی تلفنی
- مشاوره مهارت های زندگی تلفنی
- مشاوره دانستنی های روانشناسی تلفنی
- مشاوره روان تحلیلی تلفنی
- مشاوره اختلالات شخصیت تلفنی
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی
- مشاوره اختلالات جسمی و معلولیت تلفنی
- مشاوره استرس و اضطراب تلفنی
- مشاوره افسردگی تلفنی
- مشاوره اعتیاد تلفنی
- مشاوره وسواس تلفنی
- مشاوره ترس و کابوس تلفنی
- مشاوره انزوا و تنهایی تلفنی
- مشاوره خشم و پرخاشگری تلفنی
- مشاوره کاریزما و مدیریت تلفنی
- مشاوره نوروفیدبک و بیوفیدبک تلفنی
- مشاوره حریم خصوصی تلفنی
خدمات کلان مشاوره تلفنی صدای رهیاب
- مشاوره روانشناسی تلفنی
- مشاوره خانواده تلفنی
- مشاوره تحصیلی تلفنی
“مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب”
مشاوره دهنده تخصصی و پاسخگویی به سوالات شما
برای تماس با مشاوران روانشناسی ما از تلفن ثابت با شماره
28426545
تماس حاصل فرمایید
این شماره در سراسر کشور بدون پیش شماره و از طریق تلفن ثابت قابل شماره گیری است
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا 10 شب
حتی ایام تعطیل
شما میتوانید در هر زمانی بین ساعات 8 صبح تا 10 شب با مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی صدای رهیاب تماس بگیرید و از تجربه مشاوران زبده مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب، در حوزه های مختلف مشاوره اختلالات یادگیری استفاده کنید.
برای مشاوره تلفنی روانشناسی می توانید با مشاوران مشاوره تلفنی صدای رهیاب در تماس باشید:
تلفن مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی صدای رهیاب : از سراسر کشور فقط با تلفن ثابت و بدون پیش شماره 28426545
شبکه های اجتماعی مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب: کانال تلگرام مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب – صفحه اینستاگرام مرکز مشاور