افراد مبتلا به اختلال رفتاری، معمولاً با رفتارهای خود حقوق دیگران را نقض می کنند. قوانین و هنجارهای اجتماعی را زیر پا می گذارند. و به همین دلیل در خانواده و جامعه اختلال ایجاد می کنند. اختلال رفتاری غالباً در سنین کودکی و نوجوانی خود را نشان می دهد. و اگر به موقع درمان نشوند به خود فرد، خانواده و جامعه، ضربه می زنند. البته در این میان بیش از همه خود فرد آسیب می بیند. چرا که رفتارهای او مورد پسند جامعه نیست. و به همین خاطر به نوعی از جامعه طرد گشته و منزوی می گردد. در این مقاله قصد داریم شما را با اختلال رفتاری آشنا کنیم. و در نهایت نیز خدمات مشاوره اختلال رفتاری تلفنی صدای رهیاب را تشریح نماییم. پس با ما همراه باشید.
اختلال رفتاری چیست؟
در فرهنگ فارسی عمید اختلال به معنای تباه شدن و درهموبرهم شدن کار می باشد. یعنی بههمخوردگی؛ آشفتگی؛ نابسامانی؛ بیسروسامانی. با توجه به این تعریف می توان اختلال رفتاری را چنین تعریف نمود: اختلال رفتاری به مجموعه اختلالهای روانشناختی گفته می گردد که ویژگی اصلی آنها بروز رفتارهای خشک و غیرقابل انعطاف در فرد می باشد. از آنجا که این رفتارهای خشک و افراطی مانع سازگاری افراد با شرایط زندگی و موقعیت اجتماعی فرد می گردد، او را در برقراری ارتابط با دیگران با مشکل مواجه می نماید. اما برای آشنایی بیشتر با اختلال رفتاری، ابتدا ویژگی های اصلی یک اختلال رفتاری را بررسی می کنیم.
چهار ویژگی یک اختلال رفتاری
اختلال رفتاری مانند هر نوع اختلال دیگری چند خصیصه و ویژگی مشترک دارد. ویژگی های کلی هر نوع اختلالی عبارتند از:
۱– ایجاد پریشانی: اختلال رفتاری باعث می گردد فرد به لحاظ هیجانی یا جسمانی، به شکلی مستمر و متداول عذاب بکشد. و پریشان حال دیده شود.
۲– ایجاد اختلال در زندگی: اختلال رفتاری موجب کم شدن توانایی فرد در انجام امور روزمره می گردد. به گونه ای که فرد نمی تواند کارهایش را به شکلی مطلوب انجام دهد.
۳– آسیب زا و خطرناک بودن: یک اختلال رفتاری موجب می گردد، فرد خود و دیگران را به مخاطره بیاندازد. و به خود و دیگران آسیب برساند.
۴– عدم مقبولیت اجتماعی: یک اختلال (شخصیتی، روانی یا رفتاری و…) اساساً به لحاظ اجتماعی و فرهنگی مقبولیت ندارد.
اختلال رفتاری چه زمانی به وجود می آید؟
معمولاً سوالی که درباره اختلال رفتاری، خصوصاً برای پدر و مادرها مطرح می گردد این می باشد که آیا اختلال رفتاری ارثی می باشد؟ اختلال رفتاری چرا؟ چه موقع؟ و چگونه به وجود می آید؟ و چگونه می توان از به وجود آمدن اختلال رفتاری جلوگیری نمود؟ چگونه می توان اختلال رفتاری را درمان نمود؟
مطالعات روانشناسی نشان می دهد که در اغلب موارد، اختلال رفتاری در کودکی و نوجوانی شکل می گیرند. از آنجا که زمان شکل گیری اختلال رفتاری، معمولاً دوران کودکی و نوجوانی می باشد، به همین خاطر دوران کودکی نوجوانی در درمان اختلال رفتاری و جلوگیری از آن اهمیت ویژه ای دارد. چرا که می توان خیلی سریع تر و پیش از آنکه این اختلال در کودک ریشه دار شود، آن را درمان نمود. در صورتی که اختلال رفتاری در دوران نوجوانی و جوانی درمان نشود، در طول زمان، پایدار می گردد. و نهایتاً منجر به آسیب دیدگی روحی و روانی فرد می گردد. در صورتی که اختلال رفتاری به خوبی درمان نگردند، می توانند کاملاً زندگی فرد را مختل نموده. و او را در ارتباطات اجتماعی و خانوادگی و فردی با مشکلات جدی رو به رو نمایند.
اختلال رفتاری چه ارتباطی با جنسیت دارند؟
جالب است بدانید که پسران در مقایسه با دختران بیشتر در معرض ابتلا به اختلال رفتاری قرار دارند. مطالعات و پژوهش های روانشناسی نشان می دهد که در حدود 6 تا 16 درصد پسران و 2 تا 9 درصد دختران در معرض ابتلا اختلال رفتاری قرار دارند. همچنین نسبت ابتلا به اختلال رفتاری در جوامع شهری بیشتر از جوامع روستایی می باشد. و این بیماری در جوامع شهری رو به افزایش می باشد.
اختلال رفتاری چگونه به وجود می آیند؟
اختلال رفتاری دلایل و عوامل مختلفی دارد که هر یک به نحوی بر رفتار فرد تأثیرگاذرند. مشکلات خانوادگی، مشکل در روابط زناشویی، بد رفتاری با کودک، اعتیاد، شرایط مادر در دوران بارداری و… از جمله مواردی هستند که ممکن می باشد موجب به وجود آمدن اختلال رفتاری شوند. مطالعات روانشناسی نشان می دهند که توارث و ژنتیک و همچنین داشتن اختلال روانی مثل نقص توجه و بیشفعالی، اسکیزوفرنی، اختلال خلق و خو، سوء مصرف مواد در خانواده نیز به شکل چشمگیری خطر مبتلا به اختلال رفتاری را افزایش می دهند. به صورت خلاصه می توان برخی از علل بروز اختلال رفتاری را چنین برشمرد:
- آسیب مغزی
- مشکلات ژنتیکی
- سیگاری بودن مادر در دوران بارداری
- بیسرپرست بودن کودک
- طرد شدن از سوی همسالان یا نزدیکی با همسالان بزهکار
- بهرهکشی جسمی یا جنسی
نشانه های افراد مبتلا به اختلال رفتاری کدامند؟
همان طور که پیشتر نیز ذکر شد، پسران بیشتر از دختران در معرض ابتلا به اختلال رفتاری قرار دارند. اختلال رفتاری معمولاً فرد را در برقراری ارتباط با دیگران با مشکل مواجه می کنند. به طوری که رفتارها و کارهای فرد مبتلا به اختلال رفتاری از نظر اجتماع و جامعه مردود می باشد. و با واکنش اطرافیان همراه می باشد. اختلال رفتاری در میان پسران بیشتر با پرخاشگری، رفتارهای قلدرمدارانه، زد و خورد، رفتارهای بیرحمانه نسبت به حیوانات و اطرافیان و… همراه می باشد. در مورد دختران نیز اختلال رفتاری به صورت دروغ، مصرف مواد مخدر و یا حتی فحشا و تن فروشی بروز می نماید. مهمترین نشانه های ابتلا به اختلال رفتاری را می توان چنین نام برد:
- پرخاشگری
- رفتار بیرحمانه نسبت به سایر مردم و حیوانات
- فحاشی
- تحمل کم در مقابل ناکامی
- تحریکپذیری
- دروغگویی
- رفتارهای پرخطر و بیپروا (مانند روابط جنسی، نقض قانون)
- سوء مصرف مواد
- فوران خشم
- مشکل در بیان یا احساس همدردی
همان طور که بالاتر هم گفته شد، اختلال روانی و اختلال رفتاری، روابطه تنگاتنگی با هم دارند، به همین دلیل ممکن می باشد اختلال رفتاری، با برخی از علائم اختلال روانی بروز کند. علائم و نشانه هایی چون:
- اختلال اضطراب و استرس
- اختلال نقص توجه-بیش فعالی
- اختلال یادگیری
- اختلال ارتباطی
- اختلال خلق و خو
- اعتیاد به مواد مخدر و سوء مصرف مواد
چرا باید مشاوره اختلال رفتاری را جدی گرفت؟
معمولا مشکلات اختلال رفتاری در شرایط بحرانی روحی و جسمی اتفاق می افتد. همچنین اختلال رفتاری غالباً در کودکی و نوجوانی اتفاق می افتند. خصوصاً دوران نوجوانی که فرد با بلوغ و تحولات جسمی، جنسی و هورمونی نیز مواجه می گردد. فرد نوجوان در دوران بلوغ یکی از بحرانی ترین شرایط را دارد. که تاثیرات محیطی به شدت او را تحت تاثیر قرار می دهند. از این رو گام اول برای درمان اختلال رفتاری این می باشد که تشخیص دهیم فرد دچار اختلال رفتاری شده است. بهترین و مطمئن ترین راه شناسایی را می توان مشاوره اختلال رفتاری بیان نمود.
اگر فرد مبتلا به اختلال رفتاری در همان ابتدا شناسایی شود، از طریق تغذیه، مشاوره روانشناسی و مشاوره اختلال رفتاری می توان خیلی سریع اقدام به درمان او نمود. چرا که رفتارها و اختلال رفتاری هنوز در فرد نهادینه و ریشه دار نشده اند. و می توان به راحتی رفتارها و عملکرد فرد را تغییر داد. و اصلاح و درمان نمود. لذا مشاوره نوجوان برای افرادی که کمی در ایجاد روابط اجتماعی، دچار افراط یا تفریط هستند، می تواند کارساز باشد. و به شناسایی اختلال رفتاری کمک کند.
افراد مبتلا به اختلال رفتاری ، بسیار بیشتر از سایر افراد، دچار، اختلال یادگیری، افت تحصیلی، اعتیاد ، بیماری ها و اختلال روانی و… می شوند. لذا با یک مشاوره اختلال رفتاری ساده می توان جلوی خیلی از اتفاقات ناگوار بعدی را گرفت.
مشاوره اختلال رفتاری موثرترین راه حل برای درمان اختلال رفتاری
مشاوره اختلال رفتاری این امکان را فراهم می نماید تا بتوان فرد را تا حدود زیادی بدون استفاده از دارو، درمان نمود. اختلال رفتاری در اکثر موارد از طریق مشاوره درمان می گردد. درمان اختلال رفتاری جز از طریق مشاوره و اصلاح الگوهای رفتاری امکان پذیر نیست. چرا که داروها اساساً یک گزینه تکمیلی هستند. و صِرف مصرف دارو نمی تواند درمان قطعی را به دنبال داشته باشد. علاوه بر این به خاطر این که اکثر داروها با عوارض همراه هستند، دارودرمانی را باید آخرین راه حل برای درمان اختلال رفتاری دانست.
نقش مشاوره اختلال رفتاری در درمان این اختلال چه قدر می باشد؟
درمان اختلال رفتاری، چه از نظر شناسایی و چه روند درمانی، به مشاوره روانشناسی نیازمند می باشد. اساساً موثرترین شیوه درمانی ( عوارض کم و تاثیرگذاری بالا) از طریق مراجعه به مشاور و شرکت در جلسات مشاوره اختلال رفتاری میسر می گردد. هرچند که این شیوه زمانبر و طولانی تر می باشد. اما اثرگذاری آن نیز بیشتر می باشد. مراجعان باید توجه داشته باشند که یک اختلال رفتاری به صورت آنی و ناگهانی به وجود نیامده است. اختلال رفتاری اغلب در طول زمان طولانی به وجود می آیند. پس برای درمان آن باید صبور بود. و برای شرکت در جلسات مشاوره و ارتباط داشتن با مشاور، استمرار و مداومت داشت. تا انشاءالله مشکل اختلال رفتاری کاملاً برطرف گردد.
مشکلات موجود در مشاوره اختلال رفتاری حضوری:
خیلی از خانواده ها برای تشخیص بیماری کودک و نوجوان خود لزومی در مراجعه به مراکز مشاوره روانشناسی نمی بینند. و احتمال می دهند که با گذشت زمان رفتارهای کودک و نوجوانشان اصلاح شود. چرا مشاوره حضوری غالباً وقت گیر و زمانبر می باشد. و افراد برای حضور در مرکز مشاوره اختلال رفتاری ، مخالفت می کنند. از این رو خیلی وقت ها این سهل انگاری ها باعث می گردد که فرد در ادامه زندگی با مشکلات اساسی رو به رو شود.
با وجود همه مشکلات ما پیشنهاد ویژه ای برای شما داریم. که کار مشاوره را خیلی خیلی ساده کرده است. دیگر نیازی به نگرانی های استفاده از مشاوره اختلال رفتاری حضوری نیست. اخیراً مراکز مشاوره روانشناسی تلفنی زیادی تاسیس شده اند. که برخی از آن ها از جمله مرکز مشاوره صدای رهیاب بخشی را به عنوان مشاوره اختلال رفتاری تلفنی راه اندازی کرده است. و شما می توانید با کمک مشاوره اختلال رفتاری تلفنی ، با کمترین مشکل، راهکارها و مشاوره های لازم را دریافت نمایید.
چرا مشاوره اختلال رفتاری تلفنی را توصیه می کنیم؟
شما خانواده های عزیز می توانید برای گام اول در درمان اختلال رفتاری یا همان شناسایی اختلال، از مشاوره اختلال رفتاری تلفنی استفاده کنید. با استفاده از مشاوره اختلال رفتاری تلفنی، در کوتاه ترین زمان ممکن، مشاوران اختلال رفتاری در دسترس هستند. و شما خانواده های عزیز می توانید از مشاوران ما در زمینه های مختلف روانشناسی استفاده کنید. مشاوره اختلال رفتاری تلفنی این امکان را فراهم می نماید تا شما بتوانید در هر ساعت از شبانه روز، با مشاورن روانشناسی در تماس باشید. و نگران اتلاف وقت و هزینه اضافی موجود در مشاوره اختلال رفتاری حضوری نباشید.
در مشاوره اختلال رفتاری تلفنی شما قادر خواهید بود مشکلاتتان را مطرح نموده و راهکارهای لازم را دریافت نمایید. چه بسا از طریق مشاوره تلفنی شما متوجه مشکل خود بشوید و به راحتی آن را درمان کنید. و نیازی به مشاوره اختلال رفتاری حضوری نباشد. بنابراین مشاوره اختلال رفتاری تلفنی میتواند یک راهکار ارزان و ساده برای تشخیص اختلال رفتاری باشد.
علاوه بر این با استفاده از مشاوره اختلال رفتاری تلفنی می توانید هزینه های خود را کاهش دهید. در مشاوره اختلال رفتاری تلفنی شما می توانید با هزینه های پایین تر، مشاوره ای با کیفیت مشابه مشاوره اختلال رفتاری حضوری دریافت نمایید. با توجه به اینکه در خیلی از شهرها و روستاها مراکز مشاوره اختلال رفتاری وجود ندارد، در مشاوره اختلال رفتاری تلفنی این مشکل حل شده است. و شما می توانید از سراسر ایران، از خدمات مشاوره استفاده نمایید.
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی، یک راه آسان و سریع جهت پیشگیری و حل مشکلات اختلال رفتاری
خدمات مشاوره تلفنی، مشاوره آنلاین و… از جمله خدمات جدید مخابرات هستند. که در مدتی کوتاه جای خود را در میان خدمات مشاوره باز نموده اند. دسترسی سریع و آسان، ارزانی نسبی و راحتی استفاده از خدمات مشاوره تلفنی باعث شده تا مشاوره تلفنی – و همین طور مشاوره اختلال رفتاری تلفنی – با استقبال خوبی مواجه شوند.
مزیت مرکز تلفنی صدای رهیاب نسبت به سایر مراکز مشاوره اختلال رفتاری تلفنی
در کادر مشاوران مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب از مشاوران زبده ای در زمینه مشاوره اختلال رفتاری تلفنی استفاده می گردد. اکثر مشاوران مرکز مشاوره اختلال رفتاری تلفنی صدای رهیاب از فارغ التحصیلان رشته روانشناسی دانشگاه های معتبر تهران هستند. که در حوزه های مختلف مشاوره خانواده و مشاوره روانشناسی تخصص دارند. و شما می توانید با خیال آسوده و بی هیچ دغدغه ای از مشاوران زبده مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب، در زمینه مشاوره ختلالات رفتاری تلفنی راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.
این مرکز همچنین با اساتید دانشگاه های بقیه الله، شهید بهشتی و برخی دیگر از دانشگاه های برجسته در ارتباط می باشد. و از مشاوران زبده دانشگاه نیز در کادر مشاوران حضوری خود استفاده می نماید.
مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب همواره در تلاش بوده است با پایین نگه داشتن هزینه های تماس، باری از دوش خانواده بردارد. تا آن ها با دغدغه مالی کمتری به دنبال درمان و مشاوره اختلال رفتاری تلفنی خود و عزیزانشان باشند. به همین خاطر مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب به شما خانواده های عزیز این مژده را می دهد که هزینه تماس جهت مشاوره روانشناسی نسبت به سایر مراکز مشاوره تلفنی در حدود 30 درصد کمتر می باشد.
جهت استفاده از خدمات مشاوره اختلال رفتاری تلفنی صدای رهیاب باید چه کار کنم؟
هموطنان عزیز می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره اختلال رفتاری تلفنی صدای رهیاب در ساعات مختلف شبانه روز، حتی در روزهای تعطیل با ما تماس بگیرند. جهت تماس با مرکز مشاوره اختلال رفتاری تلفنی صدای رهیاب تنها به یک خط ثابت تلفن نیاز دارید. برای تماس با ما تنها کافی است شماره 9099075226 را بدون پیش شماره و تنها از طریق تلفن ثابت شماره گیری کنید. و از مشاوره مشاوران زبده مرکز مشاوره اختلال رفتاری تلفنی صدای رهیاب استفاده نمایید. مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب در حوزه مشاوره اختلال رفتاری تلفنی در زمینه های زیر آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشد.
خدمات مشاوره اختلال رفتاری تلفنی صدای رهیاب – بخش اول
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و کودک
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان بیش فعالی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال در روابط اجتماعی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال هیجانی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال پرخاشگری
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال دروغ گفتن
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اضطراب
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان استرس
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و اختلال یادگیری
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و اختلال ارتباطی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و اعتیاد
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و اختلال شخصیتی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان رفتارهای افراطی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان تعصب و تحجر
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان افسردگی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال ناسازگاری
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال روانی
خدمات مشاوره اختلال رفتاری تلفنی صدای رهیاب – بخش دوم
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و بی قانونی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و تقلب
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و نابه هنجاری های فردی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و مشکلات جنسی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و فحشا
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و روابط جنسی پر خظر
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و دزدی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و آزار جنسی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و آزار جسمی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و تجاوز جنسی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان پارانوئید (اختلال شخصیت بدبین)
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و دعوای خانوادگی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و کنترل خشم
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان بیماری های روانی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و شیزوفرنی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و اسکیزوفرنی
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و اصلاح کودکان بیش فعال
مشاوره اختلال رفتاری تلفنی با عنوان اختلال رفتاری و مدیریت خشم
“مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی صدای رهیاب”
مشاوره دهنده تخصصی و پاسخگویی به سوالات شما
برای تماس با مشاوران اختلال شخصیت ما از تلفن ثابت با شماره
28421382
تماس حاصل فرمایید
این شماره در سراسر کشور بدون پیش شماره و از طریق تلفن ثابت قابل شماره گیری است
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا 10 شب
حتی ایام تعطیل
خدمات کلان مشاوره تلفنی صدای رهیاب در زمینه مشاوره روانشناسی تلفنی
مشاوره مهارت های زندگی تلفنی
مشاوره دانستنی های روانشناسی تلفنی
مشاوره روان تحلیلی تلفنی
مشاوره اختلالات رفتاری تلفنی
مشاوره اختلال روانی
مشاوره اختلال شخصیت تلفنی
مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی
مشاوره اختلالات جسمی تلفنی
مشاوره استرس تلفنی
مشاوره افسردگی تلفنی
مشاوره اعتیاد تلفنی
مشاوره وسواس تلفنی
مشاوره ترس تلفنی
مشاوره انزوا تلفنی
مشاوره خشم تلفنی
مشاوره کاریزما و مدیریت تلفنی
مشاوره نوروفیدبک تلفنی
مشاوره بیوفیدبک تلفنی
مشاوره حریم خصوصی تلفنی
“مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب”
مشاوره دهنده تخصصی و پاسخگویی به سوالات شما
برای تماس با مشاوران روانشناسی ما از تلفن ثابت با شماره
28421382
تماس حاصل فرمایید
این شماره در سراسر کشور بدون پیش شماره و از طریق تلفن ثابت قابل شماره گیری است
همه روزه از ساعت ۸ صبح تا 10 شب
حتی ایام تعطیل
خدمات کلان مشاوره تلفنی صدای رهیاب
مشاوره روانشناسی تلفنی
مشاوره خانواده تلفنی
مشاوره تحصیلی تلفنی
شما میتوانید در هر زمانی بین ساعات 8 صبح تا 10 شب با مرکز مشاوره اختلالات رفتاری تلفنی صدای رهیاب تماس بگیرید و از تجربه مشاوران زبده مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب، در حوزه های مختلف روانشناسی و اختلالات رفتاری استفاده کنید.
برای مشاوره اختلالات رفتاری تلفنی می توانید با مشاوران مشاوره تلفنی صدای رهیاب در تماس باشید:
تلفن مرکز مشاوره اختلالات رفتاری تلفنی صدای رهیاب : از سراسر کشور فقط با تلفن ثابت و بدون پیش شماره 28421382
شبکه های اجتماعی مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب: کانال تلگرام مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب – صفحه اینستاگرام مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب