مشاوره گوشه گیری تلفنی از جمله خدماتی است که مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب ارائه می دهد. در کنار مشاوره گوشه گیری تلفنی ، مرکز مشاوره صدای رهیاب در زمینه های مشاوره زندگی مشترک تلفنی ، مشاوره طلاق تلفنی ، مشاوره روانشناسی تلفنی، مشاوره خانواده تلفنی، مشاوره کودک تلفنی ، مشاوره تلفنی نوجوان، مشاوره تحصیلی تلفنی، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره افسردگی، مشاوره جنسی، مشاوره خیانت همسر، مشاوره کودک و نوجوان و … نیز آماده پاسخگویی به مشکلات شما هم میهنان عزیز است.
انزوا چیست؟
در فرهنگ دهخدا انزوا به معنی گوشه نشینی و کناره جویی از مردم و خانه نشینی. گوشه نشینی و یک سو شدن از خلق. گوشه گیری. گوشه گرفتن ازخلق. کناره گیری. عزلت. اعتزال. اعتزال جستن. گوشه نشینی و خلوت گزیدن، همیشه بد نیست. انسان در انزوا و خلوت می تواند، کمی به دور از هیاهوی زندگی، با خود خلوت کند. به کارهایی که کرده فکر کند. و آشفتگی های روحی و ذهنی خود را سر و سامان بدهد.
با این حال، اگر انزوا شکلی غیر معمول به خود بگیرد، در زندگی فرد اختلال ایجاد می کند. و تبدیل می شود به نوعی اختلال رفتاری که باید درمان شود. در روانشناسی اختلال اشکال مختلفی دارد: اختلالات یادگیری، اختلالات رفتاری، اختلال شخصیت، اختلال روانی و…. که هر کدام از این اختلال ها، زندگی افراد را مختل می کند. در این مقاله قصد داریم کمی اختلال رفتاری انزوا را توضیح دهیم. و در نهایت خدمات مشاوره گوشه گیری تلفنی صدای رهیاب را برای شما هموطن عزیز شرح دهیم.
علل به وجود آمدن انزوا و گوشه گیری کدامند؟
به وجود آمدن انزوا دلایل مختلفی دارد. مطالعات روانشناسی نشان می دهد که دلایل اصلی به وجود آمدن انزوا عبارتند از: عدم اشراف به مهارتهای ارتباطی فرد، افسردگی و اختلالات شخصیتی.
-
اختلال شخصیت و گوشه گیری:
اگر دلیل انزوای فرد مشکلات روانشناختی مثل اختلالات شخصیت باشد، فرد ممکن است اساساً جمع پذیر نباشد. و حتی گاه جمع گریز نیز باشد. و انزوا و تنهایی را به بودن با جمع ترجیح دهد.
-
نداشتن مهارت های ارتباطی و گوشه گیری:
اگر گوشه گیری و انزوا فرد به خاطر نداشتن مهارت های ارتباطی و اجتماعی باشد، در این وضعیت نمی داند چگونه باید در جمع و فعالیت های اجتماعی شرکت کند. این نوع انزوا، از طریق آموزش و مراجعه به مشاور روانشناس قابل درمان است.
-
افسردگی و گوشه گیری:
انزوا ممکن است یکی از عوارض افسردگی باشد. اگر افسردگی پیشرفت کند فرد خود را از جمع دور میکند. در این وضعیت ممکن است فرد کار یا شغل خود را از دست بدهد.
-
اسکیزویید و اسکیزوتایپال:
برخی از مطالعات روانشناسی نیز نشان می دهد که علت گوشه گیری و انزوا، اختلالات شخصیت مثل اسکیزویید و اسکیزوتایپال باشد. در اسکینزویید که در گذشته به آن ها افراد خودخور نیز می گفتند، فرد در خود میرود و همه چیز را در خود می ریزد.. این نوع اختلال شخصیت باعث می شود که فرد نتواند با کسی ارتباط برقرار کند. اسکیزوتایپالها نیز انسان هایی منزوی و گوشهگیر هستند. که از تیپهای خاص ظاهری و رفتاری تبعیت میکنند.
نکته: نداشتن مهارتهای ارتباطی، افسردگی و اختلالات شخصیت علل اصلی دچار شدن به انزوا هستند.
گوشه گیری و انزوا در چه زمانی بیشتر شایع می شود؟
همان طور که گفته شد، نداشتن مهارت ایجاد ارتباط با افراد، یکی از دلایل اصلی و عمده گوشه گیری و انزوا است. این موضوع که گاه با عنوان کمرویی نیز شناخته می شود، بیشتر در دوران کودکی و نوجوانی ظهور و بروز می یابد. اساساً انسان موجودی اجتماعی است. لذا هنر اجتماعی زیستن در فطرت او قرار داده شده است. اما گاهی برخی شرایط و موقعیت ها باعث می شود تا فرد به سمت گوشه گیری و انزوا برود. این شرایط و موقعیت ها بیشتر از محیط و اطرافیان به فرد تحمیل می شود. و در صورتی که به صورت مداوم و مستمر باشد، فرد را دچار اختلال انزوا می کند. به اعتقاد روانشناسان برخی از رفتارها می توانند به گوشه گیری و انزوا دامن بزنند.
شرایط و موقعیت هایی که به گوشه گیری و انزوا دامن می زنند
1- محرومیت از محبت خانواده
2- اختلالات جسمی و نقص عضو یا بیماری های جسمی و فیزیولوژیک
3- اختلالات جسمی در گوش و تکلم
4- شکست های متعدد و تحقیر شدن کودک در برابر جمع
5- عدم امنیت روانی در محیط خانه و مدرسه و فشارهای روانی مستمر
6- تنبیه، توبیخ و سرزنش کودک و نوجوان توسط والدین و به ویژه محرومیت از عواطف مادر
7- کنترل شدید تربیتی و سخت گیرهای وسواس گونه و غیر منطقی
مشکلات اجتماعی حاصل از گوشه گیری و انزوا
همان طور که مشاهده شد، اغلبِ دلایل و شرایط گوشه گیری و انزوا، محیط و اطرافیان فرد ( به خصوص کودک و نوجوان ) هستند. کودک و نوجوانِ مبتلا به انزوا از برقراری ارتباط با افراد و محیط خارج امتناع می کند. این موضوع باعث می شود تا علاقه و عواطف کودک و نوجوان نسبت به اطرافیان کاهش یابد. و در نتیجه نتوانند دوستان نزدیک و صمیمی داشته باشند. کودک و نوجوان کمرو و گوشه گیر، معمولاً از حضور در فعالیت های جمعی و بازی های گروهی سرباز می زند. و فقط با تک دوست خود که نوعاً به او بسیار وابسته می شود اوقات خود را سپری می کند.
گوشه گیری و انزوا به خودی خود می تواند لطمات روحی و روانی زیاد به فرد وارد کند. که اگر درمان نشود، فرد در سنین نوجوانی و حتی کودکی، ممکن است به مشکلات دیگری مثل نداشتن اعتماد به نفس، افسردگی، استرس و اضطراب و زود رنجی دچار شود. هر یک از این عوارض و اختلالات هم به خودی خود، مشکلات بیشمار دیگری را در زندگی فرد به دنبال خواهد داشت. و فرد قادر نخواهد بود در ازدواج، زندگی مشترک، کار و اشتغال موفق باشد.
اهمیت مشاوره گوشه گیری و انزوا
مشاوره انزوا، می تواند، هم یک راهکار پیشگیرانه و هم یک روش درمان باشد. البته همان طور که گفته شد، یکی از عوامل اصلی گوشه گیری و انزوا، نحوه برخورد و رفتار اطرافیان نسبت به فرد است. در مشاوره انزوا می توان ضمن چاره جویی و درمان فرد منزوی، توصیه ها و آموزش های لازم را برای اطرافیان و والدین و خانواده ارائه داد. انزوا باید در همان مراحل اولیه شکلگیری درمان شود. اگر گوشه گیری و انزوا پیشرفت کند، درمان آن سخت تر، زمانبرتر و پرهزینه تر خواهد بود. ضمن اینکه عوارض و پیامدهای بیشتری نیز به دنبال خواهد داشت.
اگر مشاوره گوشه گیری و انزوا به خوبی و در زمان مناسب صورت پذیرد، روانشناس و درمانگر می تواند، خیلی سریعتر با فرد منزوی ارتباط و تعامل برقرار کند. و خیلی سریعتر می تواند روند درمانی را در پیش بگیرد. علاوه بر این مشاوره گوشه گیری و انزوا کمک می کند تا جلوی پیشرفت گوشه گیری و انزوا گرفته شود. و نیازی به دارو درمانی نباشد. دارو درمانی علاوه بر اینکه یک روش پرهزینه است، خود عوارض جانبی زیادی دارد.
مشکلات موجود در مشاوره گوشه گیری حضوری
معمولا در جلسات مشاوره روانشناسی مشاهده می شود که در مشاوره انزوا حضوری، فرد منزوی به سختی با مشاور و درمانگر ارتباط برقرار می کند. افراد منزوی معمولا با کسانی ارتباط موثری برقرار می کنند، که رابطه عاطفی قوی تری با او دارند. لذا جلسات اولیه مشاوره انزوا سخت و طاقت فرسا و گاه بی نتیجه هستند. علاوه بر این همچون هر نوع مشاوره حضوری دیگری، مشاوره انزوا حضوری نیز با مشکلات رفت و آمد، عدم دسترسی به مرکز مشاوره و همچنین عدم دسترسی شبانه روزی و همیشگی، رو به رو هستند.
در خیلی از شهرها و روستاها هم مشاور روانشناس وجود ندارد. در خیلی از شهرها هم متخصص حوزه اختلالات شخصیت و انزوا وجود ندارد. لذا عدم دسترسی به مراکز مشاوره انزوا باعث می شود تا فرصت درمان از خیلی از بیماران صلب شود.
اما باید بگوییم، که ما برای این خانواده ها خبر خوبی داریم. مرکز مشاوره روانشناسی تلفنی صدای رهیاب، واحد مشاوره گوشه گیری تلفنی را به حوزه فعالیت های خود افزوده است. و شما می توانید بدون دردسر با مشاوران ما در تماس باشید.
مشاوره گوشه گیری تلفنی راهگشای خانواده ها و افراد
مشاوره گوشه گیری تلفنی کمک می کند تا خانواده ها بتوانند در حوزه های مرتبط با گوشه گیری و انزوا با مشاوران در تماس باشند. شما می توانید با کمک مشاوره گوشه گیری تلفنی ، با کمترین مشکل و در کوتاهترین زمان ممکن، در طول شبانه روز مسائل و مشکلات خود را با روانشناسان در میان بگذارید. و راهکارها و مشاوره های لازم را دریافت نمایید.
چرا مشاوره گوشه گیری تلفنی را توصیه می کنیم؟
در اغلب موارد، اگر از مشاوره گوشه گیری تلفنی استفاده نمایید، دیگر نیازی به مشاوره حضوری نخواهید داشت. در مشاوره تلفنی، روانشناسان متعددی آماده پاسخگویی به سوالات مراجعان می باشند. و شما هموطن عزیز می توانید در صورت نیاز به مشاوره در حوزه های مختلف، از مشاوران متخصص هر حوزه استفاده نمایید. از طریق مشاوره گوشه گیری تلفنی ، فرقی نمی کند شما در کدام شهر یا استان هستید. هزینه مشاوره تلفنی برای همه یکسان است. و شما می توانید بدون مراجعه حضوری و در کوتاه ترین زمان ممکن، از متخصصان حوزه های مختلف روانشناسی استفاده نمایید.
در مشاوره گوشه گیری تلفنی هزینه های مشاوره کاهش می یابد.
علاوه بر مزایای ذکر شده برای مشاوره تلفنی، شما می توانید از طریق مشاوره گوشه گیری تلفنی هزینه های خود را کاهش دهید. در مشاوره گوشه گیری تلفنی شما می توانید با هزینه های پایین تر، مشاوره ای با کیفیت مشابه مشاوره گوشه گیری حضوری دریافت نمایید. با توجه به اینکه در خیلی از شهرها و روستاها مراکز مشاوره روانشناسی وجود ندارد، از طریق مشاوره گوشه گیری تلفنی شما می توانید با مشاوران و روانشناسان متخصص تهران در تماس باشید، و بدون مراجعه حضوری، مشکلات خود را مطرح کرده. و راهنمایی ها و راهکارهای لازم را دریافت نمایید.
مشاوره گوشه گیری تلفنی، یک پیشنهاد ویژه و در دسترس همگان
خدمات مشاوره تلفنی، مشاوره آنلاین و… از جمله خدمات جدید مخابرات هستند. که مراکز مشاوره روانشناسی می توانند از آن استفاده کنند. اقبال عمومی نسبت به خدمات مشاوره تلفنی باعث شده است تا این خدمات، در مدتی کوتاه جای خود را در میان خدمات مشاوره باز کنند. دسترسی سریع و آسان، ارزانی نسبی و راحتی استفاده از خدمات مشاوره تلفنی باعث شده تا مشاوره تلفنی – و همین طور مشاوره گوشه گیری تلفنی – با استقبال خوبی مواجه شوند.
چرا مشاوره گوشه گیری تلفنی صدای رهیاب را پیشنهاد می کنیم؟
در کادر مشاوران مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب از مشاوران متخصص شهر تهران در زمینه مشاوره روانشناسی و از جمله مشاوره گوشه گیری تلفنی استفاده می شود. اکثر مشاوران مرکز مشاوره گوشه گیری تلفنی صدای رهیاب از فارغ التحصیلان رشته روانشناسی دانشگاه های معتبر تهران هستند. که در حوزه های مختلف مشاوره خانواده و مشاوره روانشناسی تخصص دارند. شما می توانید با خیال آسوده و بی هیچ دغدغه ای از مشاوران زبده مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب، در زمینه مشاوره گوشه گیری تلفنی راهنمایی های لازم را دریافت نمایید.
مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب همواره در تلاش بوده است با پایین بودن تعرفه های تماس، باری از دوش خانواده بردارد. تا آن ها بتوانند با دغدغه مالی کمتری نسبت به مشاوره گوشه گیری تلفنی و درمان خود و عزیزانشان اقدام نمایند. مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب به شما خانواده های عزیز این اطمینان را می دهد که هزینه تماس جهت مشاوره روانشناسی بسیار پایین تر از سایر مراکز مشاوره تلفنی بوده. و در حدود 30 درصد کمتر از سایر مراکز مشاوره تلفنی است.
یک پیشنهاد ویژه: شما می توانید ابتدا مشکلات خود را از طریق مشاوره گوشه گیری تلفنی مطرح نمایید. و در صورتی که برای درمان یا مشاوره بهتر، نیاز به مشاوره حضوری داشتید، با متخصص مورد نظر هماهنگ کرده و درمان خود را از آن طریق ادامه دهید.
جهت استفاده از خدمات مشاوره گوشه گیری تلفنی صدای رهیاب باید چه کار کنم؟
شما هم میهنان عزیز می توانید جهت استفاده از خدمات مشاوره گوشه گیری تلفنی صدای رهیاب در ساعات مختلف شبانه روز، حتی در روزهای تعطیل با ما تماس بگیرید. جهت تماس با مرکز مشاوره گوشه گیری تلفنی صدای رهیاب فقط کافی است که به یک خط ثابت تلفن دسترسی داشته باشید. برای تماس با ما شماره 28426545 را بدون پیش شماره و فقط از طریق تلفن ثابت شماره گیری کنید. و از مشاوره مشاوران زبده مرکز مشاوره گوشه گیری تلفنی صدای رهیاب بهره مند شوید. واحد مشاوره گوشه گیری تلفنی مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب در موضوعات زیر آماده پاسخگویی به شما عزیزان است.
خدمات مشاوره گوشه گیری تلفنی صدای رهیاب – بخش اول
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع روانشناسی انزوا
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و تنهایی
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع گوشه گیری و انزوا
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و دارو درمانی
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوای ناشی از اسکیزویید
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوای ناشی از اسکیزو تایپال
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و کودک
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و نوجوان
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و جوان
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و بلوغ
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و زنان
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و مشکلات تحصیلی
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و اختلال شخصیت
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و اختلال رفتاری
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و سالمندان
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و بارداری
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و ازدواج
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و روابط زناشویی
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و مشکلات زندگی مشترک
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و افسردگی
خدمات مشاوره گوشه گیری تلفنی صدای رهیاب – بخش دوم
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و بیماری های روانی
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و اختلالات روانی
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و روابط اجتماعی
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و اعتماد به نفس
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و طلاق
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع معلولیت و انزوا
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و طرد اجتماعی
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و اوتیسم
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و ترس
- مشاوره گوشه گیری تلفنی با موضوع انزوا و عدم اعتماد به نفس
خدمات کلان مشاوره تلفنی صدای رهیاب در زمینه مشاوره روانشناسی تلفنی
- مشاوره مهارت های زندگی تلفنی
- مشاوره دانستنی های روانشناسی تلفنی
- مشاوره روان تحلیلی تلفنی
- مشاوره اختلال شخصیت تلفنی
- مشاوره اختلالات یادگیری تلفنی
- مشاوره اختلالات جسمی تلفنی
- مشاوره استرس تلفنی
- مشاوره افسردگی تلفنی
- مشاوره اعتیاد تلفنی
- مشاوره وسواس تلفنی
- مشاوره ترس تلفنی
- مشاوره انزوا تلفنی
- مشاوره خشم تلفنی
- مشاوره کاریزما و مدیریت تلفنی
- مشاوره نوروفیدبک تلفنی
- مشاوره بیوفیدبک تلفنی
- مشاوره حریم خصوصی تلفنی
خدمات کلان مشاوره تلفنی صدای رهیاب
- مشاوره روانشناسی تلفنی
- مشاوره خانواده تلفنی
- مشاوره تحصیلی تلفنی
شما میتوانید در هر زمانی بین ساعات 8 صبح تا 10 شب با مرکز مشاوره گوشه گیری تلفنی صدای رهیاب تماس بگیرید و از تجربه مشاوران زبده مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب، در حوزه های مختلف مشاوره گوشه گیری تلفنی استفاده کنید.
برای مشاوره انزوا تلفنی می توانید با مشاوران مشاوره تلفنی صدای رهیاب در تماس باشید:
تلفن مرکز مشاوره انزوا تلفنی صدای رهیاب : از سراسر کشور فقط با تلفن ثابت و بدون پیش شماره 28426545
شبکه های اجتماعی مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب: کانال تلگرام مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب – صفحه اینستاگرام مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب