هنگامی که صحبت از یک بلای خانمانسوز به میان بیاید، واژهی اعتیاد انتخاب خیلی از ما است. اعتیاد پدیدهای است نهچندان تازه که روزبهروز افراد بیشتری را درگیر خودش میکند و خانوادههای بیشتری را به پرتگاه نابودی میکشاند. اعتیاد روی تمامی جنبههای زندگی یک فرد تأثیر میگذارد و بنابراین هنگامی که فردی معتاد میشود در تمامی جنبههای زندگی روبهزوال میرود. اعتیاد مانند زالویی است که خون فرد معتاد را میمکد. متأسفانه خیلی از افرادی که درگیر اعتیاد هستند، در برابر قبول مشکل خود مقاومت میکنند. اگر برای درمان اعتیاد در مراحل اول اقدام شود درمان و ترک خیلی راحتتر اتفاق میافتد اما هرچه اقدام برای ترک به تأخیر بیفتد این کار سختتر میشود. اگر فرد معتاد، اعتیاد خود را قبول کند ممکن است تنها برای ترک اقدام بکند ولی چون این روش محکوم به شکست است، از مشاوره اعتیاد کمک میگیرد.
معنای اعتیاد و ریشه به وجود آمدن آن
اعتیاد یعنی عادت کردن، وابستگی و خو گرفتن به بعضی چیزها و خصوصاً مواد مخدر. اعتیاد یک نوع اختلال رفتاری می باشد که به دلیل افراط در استفاده از چیزی به وجود می آید. و دلایل مختلفی برای آن ذکر شده می باشد. اما عامل اصلی به وجود آورنده اعتیاد، معمولاً وجود مسئله و فشارهای زندگی می باشد. اما سوال اصلی اینجاست: با این که همه افراد نسبت به مضرات و زیان های اعتیاد اطلاع دارند، چه می شود که فرد رو به اعتیاد می آورد؟ و چرا با وجود این همه تبلیغات منفی نسبت به اعتیاد، باز شاهد گسترش روزافزون سیگار هستیم؟ پس باید اول ریشه و عوامل به وجود آورنده آن را پیدا کرد. و سپس از طریق مشاوره اعتیاد به درمان آن پرداخت.
عوامل به وجود آورنده اعتیاد
علت و ریشه اصلی اعتیاد ممکن است در افراد مختلف متفاوت باشد!! بعضی از افراد به دلیل روحیه های خاص و درونگرا و بعضی نیز به دلیل روحیه های ساختارشکن و علاقه به نقض قوانین به اعتیاد روی می آورند. برای بعضی نیز این موضوع صرفاً یک ماجراجویی ساده است. و هرگز گمان نمی کنند در دام آن بیفتند. اما علی رغم این اطمینان، امتحان کردن مواد مخدر می تواند زندگی فرد را دستخوش ماجرای اعتیاد کند. و فرد را تا پایان زندگی درگیر اعتیاد نماید. عوامل مختلفی وجود دارند که موجب اعتیاد یک فرد به یک ماده مخدر می شود. تجربه حاصل از جلسات مشاوره اعتیاد نشان می دهد که عوامل اصلی اعتیاد عبارتند از:
- ژنتيك
- محیط اجتماعي
- جنسيت
- ضعف مهارت های اجتماعی يا سازگاری
- مسائل روانی / بيماری روانی
- آسيب روحی / تجاوز يا آزار
- روابط نابسامان خانوادگی
- فشار و زورگوئی دوستان
تاثیر ژنتیک در اعتیاد به مواد مخدر
برخی از افراد به صورت ژنتیکی تمایل به اعتیاد به مواد مخدر دارند. معمولا در خانواده و اقوام ایشان افراد معتاد زیاد هستند. و همین موضوع دلیلی می شود که فرد خود به خود دچار اعتیاد شود. علاوه بر این اگر مادری در دوران بارداری و شیردهی دچار اعتیاد شده باشد، فرزند و نوزاد او نیز از همان بدو تولد معتاد به دنیا می آید. و از همان ابتدای زندگی با شرایط سخت اعتیاد دست و پنجه نرم می کند.
تاثیر محیط اجتماعی در اعتیاد به مواد مخدر
محیط اجتماعی که فرد در آن زندگی کرده و بزرگ می شود، تاثیر عمده ای در اعتیاد یا عدم اعتیاد افراد دارد. تجربه مشاوران و روانشناسان نشان می دهد که فرد تا حد زیادی از محیط زندگی و افراد اطراف خود تاثیر می پذیرد. فرد اگر در یک خانواده سالم و غیر معتاد زندگی کند، محیط اجتماعی باز هم می تواند درگیر اعتیاد کند. دوستان و آشنایان فرد، مخصوصا در دوره نوجوانی و دانشجویی می توانند بیشترین تاثیر را در اعتیاد و معتاد شدن فرد داشته باشند.
تاثیر جنسیت در اعتیاد به مواد مخدر
مطالعه و تجربه مشاوران و روانشناس ماهر خارج از کشور نشان می دهد که زنان کمتر از مردان دچار آن می شوند. در طب سنتی هم این موضوع تایید شده است. از دیدگاه طب سنتی، زنان به خاطر داشتن طبع و مزاج سردتر، کمتر از مردان (با مزاج گرم) دچار اعتیاد می شوند.
تاثیر ضعف مهارت های اجتماعی يا سازگاری در اعتیاد به مواد مخدر
نحوه تعامل با افراد و تاثیرپذیری و تاثیرگذاری بر افراد جامعه تاثیر کلیدی در پیشگیری از اعتیاد دارد. معمولاً افرادی که در محیط های اجتماعی ناسالم قرار دارند معتاد شدنشان بیشتر می باشد. این افراد اگر مهارت های اجتماعی لازم را کسب ننمایند نمی توانند خود را از اعتیاد مصون بدانند. یکی از مهارت های کلیشه ای و البته کلیدی اجتماعی، قدرت نه گفتن می باشد. برای افزایش مهارت های اجتماعی، گهگاهی شاهد فعالیت هایی در مدارس و شبکه های تلویزیونی هستیم. اما راهکار کاربردی تر و در دسترس تر استفاده از جلسات مشاوره اعتیاد و پیش گیری از آن می باشد. که پیشنهاد می کنیم، از آن استفاده کنید.
تاثیر بيماری و مسائل روانی در اعتیاد به مواد مخدر
بیماری های روانی، فشارهای عصبی، مسئله ها زندگی و گاهی اتفاقات ناگوار باعث می شوند تا فرد به اعتیاد روی آورد. مواد مخدر به خاطر داشتن نیکوتین، آرام بخش هستند. با این حال بدن نیز تا حد زیادی می تواند به طور طبیعی بر فشارها غلبه کند. اما آرامش زودگذر و کاذب باعث می شود تا افراد به مواد مخدر روی آورند. استفاده مداوم و مستمر مواد مخدر موجب اعتیاد می شود. هر چه قدر که بدن به مواد مخدر بیشتر عادت کند، ترک آن نیز سخت تر می شود.
تاثیر آسيب روحی، تجاوز يا آزار در اعتیاد به مواد مخدر
همان طور که در بالا هم اشاره شد، شرایط بحرانی روحی و روانی، فشار زیادی بر فرد می آورند. و فرد برای مقابله با آن به مسکن ها و مواد مخدر روی می آورد. بسیاری وقت ها هم صحبت شدن و مشاوره با یک فرد دیگر می تواند راهکار بهتری باشد. از این روست که مشاوره روانشناسی و مشاوره اعتیاد، رابطه تنگاتنگی با هم پیدا می کنند. فرد می تواند از طریق تجربه و راهنمایی های مشاوران روانشناسی، خیلی بهتر و مطمئن تر بر مسئله ها روحی خود غلبه کند.
تاثیر روابط نابسامان خانوادگی در اعتیاد به مواد مخدر
همان طور که در بخش تاثیر محیط اجتماعی در اعتیاد به مواد مخدر نیز اشاره شد، روابط نابسامان خانوادگی، اعتیاد پدر، مادر یا اعضای خانواده و فامیل می تواند مستقیماً فرد را به ورطه اعتیاد بکشاند. این موضوع در خانواده هایی که دچار طلاق یا خیانت می شوند، بیشتر نمود پیدا می کند و نیاز به مشاوره خیانت خارج از کشور و طلاق پیدا می کنند. نبود پدر و مادری که بتواند، کودک را به درستی تربیت کند. و یا یاری حال و راهنمای او باشد، خطر ابتلا به اعتیاد را بیشتر می کند.
تاثیر فشار و زورگوئی دوستان در اعتیاد به مواد مخدر
دوست یابی، تعامل با افراد و زندگی در جامعه، نیازمند مهارت های زندگی می باشد. که متاسفانه در جامعه کنونی چندان به آن توجه نمی شود. خیلی وقت ها نبود اعتماد به نفس کافی، باعث می شود تا فرد برای کم نیاوردن، همرنگ جماعات ناسالم شود. این مهارت ها غالبا از طریق شرکت در کارگاه ها و جلسات مشاوره روانشناسی و حتی در کلاس های درس مدرسه و دانشگاه قابل کسب می باشد. موضوع فشار دوستان ناباب و تاثیرپذیری از آن ها، غالبا در بین قشر نوجوان ، جوان و دانشجو بیشتر شایع می باشد. و علاوه بر نیاز به آموزش کافی، توجه و مدیریت والدین و معلمان و اساتید را می طلبد. برای آشنایی با تاثیر روانگردان ها و نوجوانان پیشنهاد می کنیم، مقاله «نوجوانان و مصرف روان گردان ها» را بخوانید
تاثیر محرک ها در اعتیاد و درمان آنها
شروع استفاده از مواد مخدر و اعتیاد به آن به خودی خود یک مسئله جدی می باشد. اما چیزی که خطرناک تر به نظر می رسد این می باشد که فرد پس از شروع استفاده از مواد مخدر، با این وسوسه و تفکر غلط پیش می رود که استفاده از مواد مخدر هیچ اتفاق خاصی نیست. و ترس او از اعتیاد ریخته می شود. همین موضوع باعث می شود علی رغم اعتراض ها و مخالفت های خانواده و دوستان، به مصرف مواد مخدر ادامه دهد.
عواقب مبتلا شدن به اعتیاد
اعتیاد در اولی گامها از نظر فرد معتاد چندان چیز بدی به نظر نمی رسد. چه بسا فرد آن را به صورت یک تفریح هم تلقی کند. اما با پیشروی اعتیاد، کم کم از یک تفریح به یک نیاز و نهایتا به یک بیماری مهلک تبدیل می شود. اعتیاد به سیگار یا سایر مواد مخدر، بیماری های متعددی همچون بیماری های ریوی، بیماری های روانی و بیماری های پوستی و قلبی را به دنبال دارد.
علاوه بر آسیب های جسمی و روحی، اعتیاد آسیب های اجتماعی و خانوادگی متعددی نیز به دنبال دارد. فرد معتاد کم کم از خانواده و جامعه طرد می شود. هزینه های بالای اعتیاد ( اگر فرد وضع مالی نامناسبی داشته باشد) خانواده او را ویران می کند. و حتی باعث می شود فرد معتاد، وسایل خانه و زندگی خود را بفروشد. تا بتواند خود را به دست آورد. علاوه براین عدم اعتیاد یکی از شاخص ها و شرایط اصلی ازدواج جوانان تعیین می شود. که خود نشان دهنده جایگاه اجتماعی پایین افراد معتاد می باشد.
رواندرمانی برای ترک اعتیاد
در ابتدای این نوشتار با اعتیاد چیست و علل بهوجودآمدن اعتیاد، ارتباط پیشینه روانی و اعتیاد، علائم اعتیاد و عوامل بهوجودآورنده اعتیاد آشنا شدیم. حال به این سؤال میرسیم که چرا مشاوره اعتیاد و درمان اعتیاد باید جدی گرفته شود؟ اولازهمه باید بدانیم که مشاوره ترک اعتیاد با انواع دیگر مشاوره متفاوت است.
در مشاوره ترک اعتیاد، مشاور به فرد درگیر با اعتیاد کمک میکند که در یک مسیر حرفهای با استفاده از روشهای دارویی و روانشناختی اعتیاد را ترک کند و در این مسیر درد و رنج کمتری را تجربه کند. همچنین به بررسی علل روانی که باعث میشوند فرد به سمت اعتیاد گرایش پیدا کند میپردازند.
چراکه با حل کردن این علل، میل فرد به مصرف مواد مخدر کمتر میشود. علاوه بر این مشاور ترک اعتیاد به مواد مخدر به شما کمک میکند که با جدیدترین روشهای ترک اعتیاد آشنا شوید و مناسبترین راه را باتوجهبه وضعیت خودتان انتخاب کنید. نکتهی مهم این است که بدانید هر شخصی با شخص دیگر متفاوت است. انتخاب روش ترک مناسب هم به شخصیت شما و هم به نوع موادی مصرفی شما بستگی دارد.
مشاوره خانوادگی ترک اعتیاد
مشاوره ترک اعتیاد به فردی که درگیر اعتیاد است همچنین به خانواده های آن ها کمک میکند که در یک مسیر درست و طبق اصول حرفهای اعتیاد خود را کنار بگذارد. در مسیر کمک به افرادی که میخواهند اعتیاد خود را ترک کنند مهم است که بدانیم مشاوره برای ترک اعتیاد چه نوع مشاورهای است، مرکز مشاوره ترک اعتیاد چه ویژگیهایی دارد، بهترین مشاوره ترک اعتیاد کدام است، مشاوره ترک اعتیاد در منزل چگونه است، مشاوره ترک اعتیاد تریاک چه نوع مشاورهای است و مشاوره ترک اعتیاد رایگان چقدر کمککننده است.
انواع مشاوره ترک اعتیاد
مشاوره ترک اعتیاد انواع مختلفی دارد. این مشاوره میتواند بهصورت مشاوره فردی ترک اعتیاد، مشاوره گروهی ترک اعتیاد یا مشاوره خانوادگی ترک اعتیاد باشد. در یک دستهبندی دیگر این نوع مشاوره به این موارد تقسیم میشود:
1. مشاوره پیش از ترک اعتیاد
نقش مشاوره در فرایند ترک اعتیاد و درمان اعتیاد در این مرحله خیلی مهم است. قبل از شروع فرایند ترک اعتیاد مشاور به فرد کمک میکند تا علل مصرف خود را شناسایی کند. شرایطی که باعث میشوند تا نتواند ترک کند را بررسی کند و همچنین او را برای ترک اعتیاد خود مصممتر میسازد.
2. مشاوره پس از ترک اعتیاد
با ترک مواد مخدر فرایند ترک اعتیاد تمام نمیشود. درواقع حساسترین دوره میتواند دورهی پس از ترک اعتیاد باشد. در این دوره خیلی مهم است که جلسات مشاوره ادامه داشته باشد تا از برگشت فرد مصرفکننده به اعتیاد جلوگیری کند. در این برهه جلسات هم بهصورت فردی و هم بهصورت گروهی برگزار میشود. در طی جلسات مشاورین به افراد کمک میکنند تا به شرایط عادی زندگی خود برگردند و همچنین در برابر وسوسههای مصرف مواد مقاومت کنند.
در یک دستهبندی دیگر انواع مشاوره ترک اعتیاد به مشاوره ترک اعتیاد تلفنی، مشاوره ترک اعتیاد حضوری و مشاوره ترک اعتیاد آنلاین تقسیم میشود.
-
مشاوره حضوری ترک اعتیاد:
یکی از رایجترین روشهای مشاوره، مشاوره بهصورت حضوری است. در این نوع مشاوره مثل تمامی مشاورههای حضوری دیگر فرد بهصورت حضوری به یک مرکز ترک اعتیاد مراجعه میکند.
-
مشاوره تلفنی ترک اعتیاد:
روش دیگر مشاوره مواد مخدر، مشاوره تلفنی است. این روش برای افرادی که شرایط مراجعه بهصورت حضوری ندارند روش مناسبی است.
-
مشاوره آنلاین ترک اعتیاد:
باتوجهبه گسترش جلسات مشاوره بهصورت آنلاین، بسیاری از جلسات مشاوره برای ترک اعتیاد بهصورت آنلاین برگزار میشوند. اگر در جستوجوی مراکز مشاوره باشید ممکن است با تیترهایی همچون مشاوره ترک اعتیاد رایگان در واتساپ و یا مشاوره ترک اعتیاد رایگان در تلگرام زیاد روبهرو شوید.
مشاوره فردی در ترک اعتیاد
در اغلب موارد اعتیاد زمانی اتفاق می افتد که فرد در یک شرایط بحرانی روحی و روانی، یا بحران جسمی قرار داشته باشد. اما زمان هایی هم وجود دارد که فرد به خاطر شرایط محیطی ( دوستان، خانواده، محله و…) دچار اعتیاد می شود. اما یک نقطه مشترک در عوامل مختلف اعتیاد وجود دارد. و آن هم اینکه فرد نتواند در مقابل لغزشگاه های اعتیاد مقاومت کرده و آن را مدیریت کند. در این شرایط فرد نیاز به مشاوره دارد تا بتواند از این شرایط راحت تر آزاد و رها شود.
مشاوره گروهی در ترک اعتیاد
یکی از روش های ترک اعتیاد گروه درمانی است، این جلسات هفته ای یک الی دو بار برگذار می شود، تا بیمار درک کند که در این مسیر تنها نیست و افراد دیگر هم درگیر هستند ، این افراد در این جلسات از تجربیات خود حرف میزنند، با این روش شخص معتاد راحت تر می تواند ترک کند.
چرا باید مشاوره اعتیاد را جدی گرفت؟
آمارها خود گویای همه چیز هستند. در ادامه گزارشی از سایت خبری ایلنا را مرور می کنیم: طبق آخرین گزارش معاون ستاد مبارزه با مواد مخدر و به نقل از ایلنا آمار مصرف کنندگان مستمر مواد مخدر در طی یکسال گذشته ۲ میلیون و ۸۰۸ هزار نفر بوده است که به صوتر رسمی توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر اعلام شد. طبق آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر، شایعترین مصرف مواد مربوط به تریاک و مشتقات آن بوده است.
همچنین تریاک و شیره با 66.8 درصد بالاترین حد مصرف مواد مخدر در کشور بوده است. که حشیش و ترکیبات آن شامل علف، ماری جوانا و گل با 11.9 درصد دومین مواد مصرفی در افراد معتاد و هروئین و کراک با 10.6 درصد در رده سوم مصرف مواد مخدر قرار دارند. این درحالی است که شیشه از ۲۶ درصد به 8.1 درصد کاهش داشته است.
حالا سری هم به سرخط خبرهای سایت مشرق نیوز درباره اعتیاد به سیگار می زنیم:
سن مصرف دخانیات در کشور به 13 سال رسیده است. مشتری سیگار نخی بیشتر جوان ها و نوجوان ها هستند. سالانه 10هزار میلیارد تومان توسط افراد سیگاری دود می شود. مصرف قلیان درحال همه گیری می باشد! دخانیات عامل اصلی 52بیماری می باشد. افزایش 3 برابری نمایش مصرف دخانیات در فیلم ها. دخانیات عامل اصلی 12درصد از بیماری های غیر واگیر. همان طور که در گزارش سایت ایلنا ومشرق نیوز دیده می شود، آمارها نشان می دهد که حدود 2.5 درصد افراد کشور به مواد مخدر (به جز سیگار) مبتلا هستند. اگر این آمار را به تعداد سیگاری ها و قلیانی ها اضافه کنیم، با جمعیت تکن دهنده ای رو به رو می شویم. باتوجه به این که عزمی جدی برای کنترل اعتیاد وجود ندارد، پس باید از خودمان شروع کنیم. مشاوره اعتیاد و کسب آگاهی های لازم در خصوص اعتیاد یکی از موثرترین روش های کنترل و پیشگیری از اعتیاد می باشد.
برای مشاوره اعتیاد و درمان فرد معتاد باید از کجا شروع کرد؟
شاید شما هم با چنین جمله ای از سوی افراد معتاد رو به رو شده باشید: من که معتاد نیستم. فقط برای تففن سیگار می کشم. هر وقت بخواهم می توانم اعتیادم را ترک کنم. اولین گام در مشاوره اعتیاد این می باشد که فرد قوبل کند که معتاد می باشد. فرد معتاد تا زمانی که اعتیاد خود را قبول نداشته باشد، احساس خطر نمی کند. و نمی توان مشاوره و درمان او را شروع کرد.
گام دوم: فرد معتاد را نسبت به عواقب اعتیاد، افکار وسوسه کننده به استفاده از مواد مخدر و وضعیت نامناسبی که در آن قرار دارد، آگاه کنیم. گام سوم در مشاوره اعتیاد این است که فرد معتاد، اطرافیان خود را دلسوز خود بداند. و به این نتیجه برسد که آن ها می خواهند به او یاری کنند تا اعتیادش را کنار بگذارد.
نکته آخر پیش از شروع مشاوره اعتیاد و درمان، این می باشد که باید آبرو و شأن انسانی فرد معتاد را حفظ کرد. تحقیر، توهین یا تهدید می تواند واکنش منفی معتاد را نسبت به مشاوره اعتیاد داشته باشد. و روند درمانی او را کاملا متوقف کند.
اهمیت مراجعه به مراکز مشاوره اعتیاد برای درمان اعتیاد
جهت مدیریت بهتر و مواجهه بهتر با عوامل به وجود آورنده اعتیاد ، افراد و به خصوص قشر نوجوان و جوان بایستی آموزش ببینند. داشتن ارتباط موثر و مستمر با مراکز مشاوره اعتیاد و استفاده از راهنمایی های آن ها یاری می کند، تا فرد هم به لحاظ ذهنی و هم به لحاظ جسمی بتواند خود را در برابر اعتیاد ایمن کند. اما در حال حاضر کاربرد اصلی مشاوره اعتیاد به ترک و درمان آن مربوط می شود.
معمولا اگر فرد معتاد خود به این نتیجه نرسیده باشد که باید درمان شود، کار خیلی سخت تر می شود. معمولا افراد معتاد به خاطر دخالت ها و بعضا توهین های اطرافیان در مقابل درمان اعتیاد موضع منفی می گیرند. و نتیجه معکوسی حاصل می شود. جلسه مشاوره اعتیاد و صحبت کردن با کسی که تجربه و تخصص دارد می تواند نتیجه مثبت به دنبال داشته باشد. فرد معتاد می تواند در هنگام صحبت با مشاور اعتیاد، مسئله ها خود را بدون مسئله بیان کند. و از مشاور راهنمایی ها و یاری های لازم را دریافت نماید.
مسئله ای که در مشاوره اعتیاد وجود دارد!!
متاسفانه دیدگاه عموم نسبت به مشاوره اعتیاد حضوری چندان مطلوب نیست. و همین موضوع باعث می شود که مراجعه به این مراکز معمولاً زمانی انجام شود که دیگر کار از کار گذشته می باشد. یکی از مسئله ها اصلی مشاوره اعتیاد حضوری، مقاومت فرد معتاد برای حضور در مرکز می باشد.
معمولا در مشاوره حضوری وقتی معتاد خود را در مقابل سایر اطرافیان می بیند، سانسور می کند. و مسئله ها خود را به درستی بیان نمی کند. ارتباط رو در رو با یک فرد نا آشنا در جلسه مشاوره اعتیاد حضوری معمولاً با واکنش منفی معتاد رو به رو می شود. خیلی وقت ها استفاده از روش های غیر حضوری مثل مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی می تواند اثربخش تر باشد. ما به شما این نوید را می دهیم که این مسئله مراکز مشاوره اعتیاد حضوری حل شده است. در سال های اخیر مراکز مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی زیادی راه اندازی شده است. و شما می توانید با یاری مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی ، با کمترین مسئله، راهکارها و مشاوره های لازم را دریافت نمایید.
چرا مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی را توصیه می کنیم؟
از طریق مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی، در کوتاه ترین زمان ممکن، مشاوران در دسترس هستند و شما خانواده های عزیز قادر خواهید بود مشاوره آن ها در زمینه های مختلف اعتیاد استفاده کنید. مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی این امکان را فراهم می کند تا شما بتوانید در هر ساعت از شبانه روز، با مشاوران در تماس باشید. ضمن اینکه مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی مسئله ها رفت و آمد را ندارد.
در مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی شما می توانید بدون سانسور، مسئله ها خود را مطرح نمایید. مسئله تان را حل کنید. و از به وجود آمدن آن جلوگیری کنید. علاوه بر این از طریق مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی هزینه های شما کاهش می یابد. در مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی شما می توانید با هزینه های پایین تر، همان مشاوره ای را دریافت کنید که در مشاوره اعتیاد حضوری دریافت می نمایید. با توجه به اینکه در خیلی از شهرها و روستاها مراکز مشاوره اعتیاد وجود ندارد، در مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی این مسئله حل شده است. و شما می توانید از سراسر ایران، تماس بگیرید. و از طریق خدمات مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی، نگرانی ها و دغدغه های خود را مطرح نمایید. و مسئله ها خود را حل کنید.
از طریق خدمات مشاوره تلفنی زندگی راحت تر و امکانات در دسترس تر شده اند. خدمات مشاوره تلفنی، مشاوره آنلاین و … از جمله خدمات جدیدی هستند که در چند سال اخیر، جای خود را در میان خدمات مشاوره باز نموده اند. دسترسی سریع و آسان، ارزانی نسبی و راحتی استفاده از خدمات مشاوره تلفنی باعث شده تا مشاوره تلفنی و همین طور مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی – با استقبال خوبی مواجه شوند.
مزیت مرکز تلفنی صدای رهیاب نسبت به سایر مراکز مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی
مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب در کادر مشاوران خود از مشاوران زبده ای در زمینه مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی استفاده می کند. اکثر مشاوران مرکز مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی صدای رهیاب از فارغ التحصیلان رشته روانشناسی دانشگاه های معتبر تهران هستند. بخشی از کادر مشاوره تلفنی صدای رهیاب را اساتید و مدرسان دانشگاهی یا استادان هیئت علمی رشته روانشناسی هستند. که در حوزه مشاوره طلاق، مشاوره جنسی، مشاوره زناشویی، مشاوره زندگی مشترک، تخصص دارند. و شما می توانید با خیال آسوده و بی هیچ دغدغه ای از مشاوران زبده مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب، در زمینه مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی مشورت بگیرید.
مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب همواره در تلاش بوده است با پایین نگه داشتن هزینه های تماس، باری از دوش خانواده بردارد. تا آن ها با دغدغه مالی کمتری به دنبال درمان و مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی خود و عزیزانشان باشند. به همین خاطر مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب به شما خانواده های عزیز این مژده را می دهد که هزینه تماس جهت مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی ، بسیار پایین تر از سایر مراکز مشاوره تلفنی در حدود 30 درصد کمتر از سایر مراکز مشاوره تلفنی می باشد.
در کنار مشاوره اعتیاد به مواد مخدر تلفنی، مرکز مشاوره صدای رهیاب در زمینه های مشاوره زندگی مشترک تلفنی ، مشاوره طلاق تلفنی ، مشاوره روانشناسی تلفنی، مشاوره خانواده تلفنی، مشاوره کودک تلفنی ، مشاوره تلفنی نوجوان، مشاوره تحصیلی تلفنی، مشاوره تلفنی ازدواج، درمان افسردگی خارج از کشور، مشاوره جنسی، مشاوره خیانت همسر و … نیز آماده پاسخگویی به مسئله ها شما هم میهنان عزیز می باشد.
سؤالات متداول در خصوص مشاور ترک اعتیاد
هزینه مشاوره ترک اعتیاد چقدر است؟
هزینه این نوع مشاوره طبق مصوبه صنف مشاوران ترک اعتیاد است.
مشاوره ترک اعتیاد در منزل به چه صورت است؟
این نوع مشاوره میتواند بهصورت مشاوره تلفنی و یا آنلاین باشد.
آیا روشی برای ترک بدون درد وجود دارد؟
ترک اعتیاد با دردهای جسمانی میتواند همراه باشد.