مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب در نظر دارد، با معرفی مطالب مفید و کاربردی در زمینه های مشاوره روانشناسی، مشاوره خانواده، مشاوره خواستگاری، مشاوره کودک و نوجوان. مشاوره تحصیلی،مشاوره ازدواج،مشاوره مهارت های زندگی، مشاوره افسردگی،مشاوره جنسی،مشاوره خیانت و … در راستای اعتلای آگاهی مردم کشور عزیزمان برای حل مشکلات پیش روی آنان در زندگی گام بردارد. از این رو با کمک مشاوران و روانشناسان مجرب و حرفه ای مرکز مشاوره صدای رهیاب،مطلب بروز و کاربردی در زمینه روانشناسی و مشاوره را با آوردن بخش های کوچکی از موضوعات مختلف برای شما هم میهنان عزیز شرح می دهیم. اگر از آن دسته افراد هستید که چندین بار به خواستگاری رفتهاید ولی هنوز جواب مثبت نگرفته اید، به نکات مشاوره خانواده زیر توجه کنید.
در خواستگاری عاشق نشویم
نکته مهمی که باید به آن توجه داشته باشیم این است که افراد بسیاری در اولین خواستگاری عاشق می شوند. یکی از دلایل این مساله به خاطر عدم تجربه ارتباط با جنس مخالف است. وقتی در اولین خواستگاری جواب منفی می گیرند، دیگر بعید است مانند مورد اول، با یک نگاه، شیفته و عاشق کسی شوند. همین مساله باعث می شود که نتوانند دست به انتخاب درست بزنند.
لذا، به صلاح نیست در خواستگاری عاشق شویم چون موجب می شود از بسیاری از ملاکهای خوبمان بگذریم. بنابراین بهتر است در فرایند خواستگاری با منطق پیش رویم. یکی دیگر از تبعات عاشق شدن این است که اگر از طرف مقابل پاسخ منفی بشنویم احتمالا دچار درجه ای از افسردگی خواهیم شد. لازم به ذکر است اینکه به دوستی با جنس مخالف توصیه نمی شود از همین موضوع نشات می گیرد. بسیاری از این دوستی ها و عاشق شدن ها به واسطهعدم تجربه ارتباط با جنس مخالف است و چون این روابط در فضایی خارج از عرف شکل می گیرد، به اسم عشق پرورش می یابد. ولی در ادامه، اختلاف ها بروز پیدا می کنند و سبب افسردگی و سرخوردگی طرفین می شود. به همین جهت اولین تجربهاین ارتباط اگر در محیطی مشخص و رسمی مانند خواستگاری باشد، تبعات منفی این رابطه را به حداقل می رساند.
عوارض افسردگی برای خواستگاری چیست؟
باید به این نکته توجه داشته باشیم که یک فرد افسرده نباید دست به انتخاب بزند. چون به احتمال زیاد دچار اشتباه خواهد شد. حال لازم است به این نکات توجه داشته باشیم:
- میل جنسی شخص افسرده به شدت کاهش می یابد و به جایی می رسد که دیگر با دیدن جنس مخالف هیچ حس خاص جنسی نسبت به او نخواهد داشت. لذا یکی از دلایلی که این شخص کسی را نمی پسندد همین افسردگیست.
- متاسفانه افراد افسرده به شدت اعتماد به نفسشان کاهش می یابد. این سبب می شود که هنگام انتخاب، به سراغ کسانی بروند که بسیار از آنها پایین تر هستند. در نتیجه فرد افسرده با کسی ازدواج خواهد کرد که همشأن او نیست.
- افراد افسرده زمانی که وارد زندگی مشترک می شوند به خاطر سردی عاطفی و فقدان برانگیختگی جنسی و در نتیجه ناتوانی جنسی، بعد از ازدواج دچار اختلافات زناشویی خواهند شد. این امر احتمال طلاق را به شدت افزایش می دهد و حتی اگر طلاق هم رخ ندهد دوران عقد و اوایل ازدواج تلخی را سپری خواهند کرد. با توجه به این نکات، لازم است که شخص در ابتدا مشکل افسردگی خود را حل نموده و سپس اقدام به ازدواج نماید. حتما توصیه می شود به مشاور روانشناس مراجعه نموده و دوره درمان افسردگی را بگذراند. البته درمان ممکن است چند ماه طول بکشد. اگر مبتلا به افسردگی هستید، نگران نباشید. افسردگی قابل درمان است و اکثر انسانها در زندگی خود آن را تجربه می کنند. باید توجه داشت که ناامیدی کلید افسردگی است. به آینده امیدوار باشید. ان شاالله این بحران را نیز پشت سر خواهید گذاشت و به روال عادی زندگی برخواهید گشت.
امید است با توکل بر خداوند متعال، به همسر مناسب خود نیز برسید و زیر سایه خداوند و مشاره خانواده خوب زندگی مشترک خوبی داشته باشید.