یکی از اختلالات انحرافات جنسی، به برقراری رابطه جنسی با حیوانات مربوط می شود. بطور کلی، یکی از روابط جنسی که در نوع خود بسیار زننده و تلخ و مشمئز کننده است، داشتن روابط جنسی با حیوانات می باشد. فارغ از آسیب ها و صدمات جسمی و روانی و آزار حیوانات، این موضوع بشدت سلامت روان افراد و جوامع را در معرض خطر جدی قرار می دهد. متاسفانه این روند در جهان به ظاهر متمدن حال حاضر، سیر صعودی داشته تا جایی که در برخی از مناطق، یک امر مجاز شمرده شده است.
برقراری رابطه جنسی با حیوانات، بستر مناسب برای شیوع و گسترش بیماری های مشترک میان حیوان و انسان را مهیا می سازد. هرگونه برقراری رابطه جنسی انسان با حیواناتی نظیر گوسفند، گاو، گربه، اسب، الاغ، سگ در زمره برقراری روابط جنسی با حیوانات به شمار می آید. لازم به ذکر است که رابطه جنسی با حیوانات هنگامی به عنوان انحراف جنسی شناخته می شود که علی رغم مهیا بودن شرایط طبیعی، فرد در تخیلات خود تنها بوسیله تجسم رابطه جنسی با حیوان ارضا می گردد.
اشکال مختلف برقراری رابطه جنسی با حیوانات
زوفیلیا (zoophilia) یا حیوان خواهی، نوعی بیماری جنسی است که یک انسان میل و انگیزش جنسی، نسبت به حیوانات دارد. این انگیزش سبب ایجاد تخیلات و تجسم های جنسی در مورد حیوانات و برقراری رابطه جنسی با حیوانات به صورت واقعی می باشد. ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که افراد مبتلا به زوفیلیا، اصولاً به صورت واقعی به برقراری رابطه جنسی اقدام نمی کنند.
از دیگر اشکال برقراری رابطه جنسی با حیوانات می توان به بستیالیتی (Bestiality) اشاره نمود. بر این اساس، بستیالیتی در معنا و مفهوم روابط جنسی و آمیزش با حیوانات تعبیر و تفسیر می گردد. تفاوت بارز و برجسته این حالت با اختلال زوفیلیا، در این است که حیوان خواهی نوعی احساس خاص یا ترجیح بوده که صرفاً به انجام عمل جنسی ختم نمی شود، اما در اختلال بستیالیتی، فرد به قصد تجربه لذت جنسی، به انجام عمل جنسی مبادرت می ورزد.
همچنین افراد مبتلا به این نوع اختلال دچار بیماری حیوان خواهی نیز می باشند. ناگفته نماند که افراد مبتلا به اختلالات حیوان خواهی و بستیالیتی، حتما باید برای درمان این بیماری، مشاوره روانشناسی، به ویژه مشاوره جنسی دریافت کنند. به گواه تاریخ، در گذشته نیز برقراری رابطه جنسی با حیوانات در مواردی هر چند نادر به چشم می خورد، اما در این که این عمل شنیع و غیر عادی یا متعارف و جایز بوده، شواهد و قرائن محکمی وجود ندارد. شایان ذکر است که در دوره حاکمیت کلیسا و قرون وسطی، مجرمین مبتلا به اختلال حیوان خواهی، به اعدام محکوم می شدند. در این زمینه باید خاطر نشان نمود که این عمل شنیع در همه ادیان الهی عملی بسیار مذموم، غیر انسانی و غیر اخلاقی یک گناه بزرگ قلمداد شده است.
پیامدهای منفی رابطه جنسی با حیوانات
بدون تردید، برقراری رابطه جنسی با حیوانات سلامتی انسان ها و جوامع را در معرض تهدید جدی قرار می دهد. انجام این عمل غیر انسانی، سبب منتقل شدن عفونت هایی به انسان ها می شود که از این عفونت ها با عنوان زونوز تعبیر می شود. عفونت های منتقل شده از راه های مختلفی و به وسیله حیوان به بدن انسان انتقال پیدا می کنند. در برخی مواقع عفونت هایی در اثر انجام این عمل ایجاد می شود که علم پزشکی نیز برای مقابله با آن آمادگی لازم را پیدا ننموده است.
از دیگر تبعات جدی رابطه جنسی با حیوانات می توان به واکنش های آلرژیک اشاره نمود. هاری، انگل و قارچ که با تاثیر گذاری بر روی سیستم عصبی، مرگ افراد را در پی خواهد داشت، بخشی از این مسائل می باشند. گفتنی است که این واکنش های آلرژیک تنها به این موارد محدود و محصور نمی شود. بر این اساس، بروز بیماری های کلیه، قلب، مغز، ریه و کبد، تنها قسمتی از تبعات نامساعد این عمل محسوب می گردد.
همچنین باکتری هایی که منجر به مرگ و مننژیت و سرطان که در صورت عدم درمان، مرگ انسان را رقم خواهند زد، از دیگر بیماری های ناشی از برقراری رابطه جنسی با حیوانات می باشد. ناگفته نماند که در کشورهای خاورمیانه، ارتباط با حیوانات، علی الخصوص حیوانات اهلی مانند مرغ، گاو، الاغ و گوسفند بسیار شایع و رایج می باشد. این موضوع علاوه بر ایجاد بیماری های غیر قابل درمان، سبب آلودگی فرآورده ها و گوشت این حیوانات می شود.
دلایل تمایل به برقراری رابطه جنسی با حیوانات
به طور کلی، برای گرایش افراد به سمت و سوی رابطه جنسی با حیوانات می توان دلایل و عوامل متعددی را برشمرد. در بسیاری مواقع، عدم دسترسی به شریک انسانی، می تواند در بروز این عمل تاثیر گذار و مؤثر باشد. همچنین عدم رضایت جنسی یا تنوع طلبی هم می تواند افراد را به سمت این عمل سوق دهد. در این میان، عواملی نظیر حس کنجکاوی و لذت تجربه با حیوان در اثر تخیلات جنسی ایجاد شده در ذهن فرد نیز می تواند منجر به بروز برقراری رابطه جنسی با حیوانات شود.
برای رهایی از این انحراف جنسی می توانید از طریق مشاوره با دکتر روانشناس خارج کشور یا مرکز مشاوره خارج از کشور تماس بگیرید به حل آن اقدام کنید و از خدمات مشاوره مجموعه رهیاب بهره مند شوید.
2 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
اگر یکبار از رو کنجکاوی این اتفاق برات بیفته و زیر دلت احساس درد خفیف باشه مشکل چیه چکار باید کرد.
ممکنه جواب بدین و راهنمایی کنید
به پزشک مراجعه کنید.