مشاوره خانواده خارج از کشور

مشاوره خانواده خارج از کشور، یک نوع روان درمانی است که در هنگام برخورد با زوج ها و خانواده ها مورد استفاده قرار میگیرد. مشاوره خانواده بر روابط خانوادگی به عنوان یک عامل مهم در سلامت روان تأکید می کند. به این ترتیب، این نوع مشاوره برای مشکلات خانوادگی است که در ارتباط با تعاملات خانوادگی ایجاد می شود و نه فقط اعضای خانواده.

مشاوره خانواده خارج از کشور معمولاً روی تعاملات بین اعضای خانواده تمرکز میکند و اینکه چگونه این تعاملات می توانند مسائل را حل و فصل کنند. برای بسیاری از خانواده هایی که به دنبال کمک هستند، مشاوره خانواده اغلب کوتاه مدت است و می تواند با سایر تکنیک های مشاوره نیز مورد استفاده قرار گیرد.

7 تکنیک مشاوره خانواده خارج از کشور

تکنیک-های-مشاوره-خانواده

1.    مشاوره خانواده از طریق درمان ساختاری

مشاوره خانواده برای خارج از کشور از طریق درمان ساختاری، پویایی قدرت درون خانواده را ارزیابی میکند و نقش هر عضو خانواده را بررسی می کند. سلسله مراتب خانواده، بررسی و تجزیه و تحلیل می شود و میزان قدرت هر یک از اعضای خانواده مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت لزوم توزیع می شود. مشاوره خانواده از طریق درمان ساختاری به دنبال تقویت هر یک از اعضای خانواده، انطباق نیازهای هر یک از افراد و برقراری احترام بین همه اعضای خانواده است.

2.    مشاوره خانواده از طریق درمان میلان (Milan)

درمان میلان، بر تجزیه و تحلیل سیستم های اعتقادی تمرکز میکند که در میان اعضای خانواده چه به صورت فردی و چه به صورت جمعی به عنوان یک کل در نظر گرفته شده است و به طور خاص موجب اختلافاتی شده است. مشاوره خانواده از طریق درمان میلان به سیستم های اعتقادی خودآگاه و ناخودآگاه متمرکز میشود و سعی در حل اختلافات و درگیری های خانوادگی دارد.

شماره تلفن مرکز مشاوره رهیاب : 02128426545

3.    مشاوره خانواده خارج کشور از طریق درمان استراتژیک

درمان استراتژیک با بررسی الگوهای تعامل و تعارض بین اعضای خانواده، به دنبال افزایش آگاهی و توجه به این الگوهاست. این روش ، رویکرد مستقیم تری نسبت به سایر روش های مشاوره خانواده در خارج از کشور است که در آن هر یک از اعضای خانواده به منظور بهبود نحوه ارتباطشان با دیگر اعضای خانواده وظایفی را بر عهده میگیرند.

بویژه کسانی که ممکن است در معرض چالش های منحصر به فرد یا مبارزه با بیماری های روانی یا عصبی باشند. این تکنیک درمانی همچنین روابط سلطه جویانه را در میان اعضای خانواده را بهبود می بخشد و بطور مثبت بین اعضای خانواده و افراد مبتلا، تغییرات ارتباطی ایجاد می کند.

4.    مشاوره خانواده از طریق درمان روایتی

درمان روایتی به اعضای خانواده کمک میکند تا روایتهای شخصی خود را با شناسایی و درک ویژگی های مثبت فردی، مهارت ها و هدایا گسترش دهند. این درمان ممکن است به منظور کمک به اعضای خانواده برای مقابله با مشکلات درون خانواده یا درون زندگی فردی خود اعضاء صورت گیرد. درمان روایتی، اعضاء را تشویق میکند تا از نفوذ تأثیرات منفی یا مخرب که ممکن است درک اعضاء خانواده، توانایی و صلاحیت آنها را تضعیف کند، دور شوند. درمان روایتی نیز در زمینه های دیگر مشاوره مورد استفاده قرار می گیرد.

نرخ خدمات برای مراجعین خارج از کشور به صورت ارزی محاسبه می گردد.

5.    مشاوره خانواده از طریق درمان بین نسلی

درمان بین نسلی، روابط و درگیری های بین نسلی را در واحدهای خانواده و سیستم های اعتقادی مشکل آفرین یا مخرب که اغلب بین یک نسل به نسل دیگر منتقل میشود را بررسی میکند. این روش زمانی که بیش از دو نسل از یک خانواده در یک خانه زندگی میکنند و با درگیری مواجه می شوند، میتواند بسیار مفید باشد. به عنوان مثال پدربزرگ و مادربزرگ، والدین و کودکان همه با هم زندگی می کنند. این تکنیک اغلب در کنار مشاوره خانواده خارج از کشور از طریق درمان میلان استفاده می شود.

 

6.    مشاوره خانواده از طریق درمان حمایتی

مشاوره-خانواده-از-طریق-درمان-حمایتی

درمان حمایتی، اغلب به اعضای خانواده کمک میکند تا احساسات خود در مورد موضوع خاصی که بر کل خانواده تأثیر می گذارد را بیان کنند. این نوع درمان خانوادگی، محیطی امن و آزاد را فراهم میکند که در آن هر کسی میتواند بیان کند که چه احساسی دارد. این فرصتی است برای خانواده ها برای همکاری و آشکارا صحبت کردن در مورد موضوعاتی که آنها را تحت الشعاع قرار میدهد. همچنین فرصتی برای درمانگر برای ارائه مشاوره عملی است.

 

7.    مشاوره خانواده از طریق درمان سیستماتیک

درمان سیستماتیک بر احساسات تمام اعضاء خانواده تأکید میکند. این تلاش برای شناسایی مشکلات، پویایی درون خانواده و همچنین ایده ها و نگرش های کل خانواده برای کشف آنچه که ممکن است در خانواده بطور کلی ادامه یابد، صورت میگیرد. هنگامی که درمانگر درک کاملی از این حوزه ها داشته باشد، ممکن است تلاش کند مشکلات، نگرشها و روابط را به موقعیتی تبدیل کند که مفیدتر، کمتر آسیب رسان یا به واقع ساده تر باشد.

مشاوره خانواده – روش صحیح گوش دادن به همسر را یاد بگیریم

معمولا در بین زوج ها درک درستی از گوش دادن به همسر وجود ندارد. گوش دادن به همسر این نیست که حرف نزنید و فقط گوش های خود را باز کنید. از دیدگاه روانشناسی مردا از گوش دادن به همسر زمانی است که مغزتان نیز به صورت فعال در گوش دادن درگیر شود. فرد گوش دهنده نباید کاملا منفعل باشد. ارتباط حتی موقعی که ظاهرا فقط یک فرد صحبت می کند یک مسیر دو طرفه و فرایندی مشارکتی است.

مشاوران خانواده پیشنهاد می کنند برای گوش دادن فعال، از همسرتان نقل بیان کنید، شفاف سازی کنید، صحبت هایی که همسرتان بیان می کند را بازخورد دهید، بدین ترتیب شما به همسرتان نشان می دهید که در گوش دادن به همسر دقیق هستید. با این کار به همسرتان نشان می دهید که برای او اهمیت قائل هستید و به او توجه دارید. بدین ترتیب با مشکلات و دغدغه های فکری او هم بیشتر آشنا می شوید و رابطه شما در زندگی مشترک مستحکم تر میشود.

 

گام اول در گوش دادن به همسر: صحبت های او را نقل بیان کنید.

روش-صحیح-گوش-دادن-به-همسر-را-یاد-بگیریم

گام اول در گوش دادن به همسر این است که حرف های او را نقل بیان کنید. روانشناسان و مشاوران خانواده بر این باورند که هرگاه همسرتان مطلب مهمی را به شما می گوید، برای اطمینان از دریافت درست حرف های او، باید با واژه های خودتان مجددا گفته های او را تکرار کنید. این مهم ترین بخش گوش دادن خوب است. به این ترتیب همسر شما متوجه می شود که شما صرفا حرف های او را تکرار نمی کنید و کاملا مفهوم و موضوع مطرح شده از سوی همسرتان را فهمیده اید.

 

گام دوم در گوش دادن به همسر: در مورد یک موضوع شفاف سازی کنید.

در گام دوم گوش دادن به همسر، نکات مبهم صحبت هایش را شفاف سازی کنید. تجربه مشاوران روانشناس در جلسات مشاوره خانواده از خارج کشور نشان می دهد، نقل بیان کردن صحبت های همسر، منجر به شفاف سازی و درک بهتر صحبت ها می شود. وقتی آن چه را شنیده اید به همسرتان می گویید و می فهمید که منظور همسرتان را اشتباهی دریافت کرده اید، برای شفاف سازی نکات مبهم حرف های همسرتان، سوالاتی را مطرح کنید.

برای سؤال پرسیدن مشاوران خانواده همیشه این موضوع را مطرح می کنند که موقعی که می خواهید سؤال کنید، به خاطر داشته باشید که قصد شما درک کردن، لذت بردن، یاد گرفتن و کمک کردن به همسرتان است. نباید به دنبال بازپرسی، تحمیل نقطه نظرها، سرزنش، تحقیر یا هدایت کردن حرف های او باشید.

به لحاظ روانشناسی پرسیدن سوالات تصویر جامعی از جزئیات و تفاوت های جزئی به شما ارائه می دهد و باعث می شود منطق نظرات همسرتان را به خوبی درک کنید. سعی کنید واقعیت عینی را بفهمید، چه کسی، چه چیزی، کجا، کی و چطور؟ و در مورد احساس و افکار فعلی طرف مقابل سؤال کنید.

 

گام سوم در گوش دادن به همسر: واکنش های خود را بازخورد دهید.

گام سوم در گوش دادن به همسر این است که بعد از نقل بیان و پرسیدن سوالاتی برای شفاف سازی، واکنش های خودتان را بازخورد می دهید. برای این کار مشاوران خانواده پیشنهاد می کنند که با آرامش و بدون قضاوت؛ افکار، احساس ها، نظرات و خواسته های خود را بازگو کنید و تجربه درونی خود را بدون مشاجره یا نصیحت بیان می کنید.

 تجارب حاصل از جلسات مشاوره خانواده در خارج کشور نشان می دهد که بیان تجربه درونی بدون مشاجره یا حالت نصیحت گویی کمک می کند تا همسرتان نسبت به صحبت های شما کمتر موضع می گیرد. بدین ترتیب شما بدون مانع و حائل به حرف های همسرتان گوش می دهید و همسرتان نیز به شما گوش می دهد.

شماره تلفن مرکز مشاوره رهیاب : 02128426545 

مزایای بازخورد دادن صحبت های همسر در فرایند گوش دادن به همسر 

با بازخورد دادن صحبت های همسرتان در فرایند گوش دادن به همسر یک فرصت دیگر برای شما مهیا می شود تا دریافت هایتان را دوباره بررسی کنید و دریافت های اشتباه و سوءتعبیرها را برطرف سازید.

به این ترتیب شما می توانید سوء تفاهم ها را تصحیح کنید، به همسرتان اطلاعاتی در زمینه درستی و تاثیرات رفتارش، ارائه می دهید و همسرتان از نقطه نظرات جدید شما بهره مند می شود. بازخورد دادن صحبت های همسر در فرایند گوش دادن به همسر باید فوری، صادقانه و به صورت حمایتی بیان شود.

  • فوری بودن بازخورد دادن صحبت ها:

زمانی باید صحبت ها را سریع بازخورد دهید که اصلا نمی فهمید همسرتان در چه موردی صحبت می کند. همین که فکر می کنید گفته های همسرتان را از طریق نقل بیان و شفاف سازی، درک کردید بلافاصله به او پسخوراند دهید. مشاوران خانواده معتقدند که به تاخیر انداختن حتی به اندازه کم هم از تاثیر آن می کاهد.

  • صادقانه بودن بازخورد دادن صحبت ها:

به این معنی است که بدون این که تحت تاثیر ترس از تهاجم باشید، قصد فریب دادن داشته باشید و یا احساس هاس خود را مخفی کنید باید واکنش های واقعی خود را ارئه دهید. مشاوران خانواده پیشنهاد می کنند که اگر احساس می کنید؛ همسرتان در اشتباه است یا احساس تهدید می کنید، باید در پس خوراند خود همین احساس ها را بیان کنید.

  • حمایتی بودن بازخورد دادن صحبت ها:

به این معنی است که به هنگام گوش دادن به همسر باید بیان صادقانه شما هم متعادل باشد. باید برای بیان گزینه ای منفی به صورت منعطف، روش هایی بیابید. تا بتوانید بدون این که طرف مقابل را ناراحت کنید منظور خود را بیان کنید. برای مثال به جای این که بگویید ” تو واقعا این بار کار را خراب کردی.” بگویید ” فکر می کنیم دارید اشتباه می کنید”.

 تعداد جلسات مورد نیاز برای مشاوره خانواده خارج از کشور چند جلسه هست؟

مشاوره خانواده خارج از کشور اغلب کوتاه مدت است. به طور متوسط پنج تا بیست جلسه زمان می برد. مشاوره خانواده ممکن است از یک، دو یا حتی همه این تکنیک ها بر اساس نیازهای فردی خانواده استفاده کند و همچنین بر اساس تشخیص فردی هر عضو خانواده ممکن است بر پویایی و درگیری های خانوادگی تأثیر گذارد.

 هدف مشاوره خانواده، ایجاد یک خانواده هماهنگ و سالم است که در آن هر کدام از اعضای خانواده برای تقویت روابط سالم با خانواده های خود در سالهای آینده، تلاش میکنند. مشاوره خانواده میتواند در مسائل زیر مفید باشد:

  • روابط خانوادگی و تغییرات در زندگی خانوادگی
  • سلامت روانی بزرگسالان
  • مسائل والدین
  • روابط زن و شوهر
  • تروما
  • استرس کاری
  • مهارت های والدین
  • مشکلات سلامتی مانند آسم یا سرطان
  • حمایت از اعضای خانواده از طریق جدایی، میانجیگری و طلاق
  • رفتار با کودک و نوجوان
  • اختلالات عاطفی از جمله اضطراب، افسردگی از دست دادن یکی از اعضاء و غم و اندوه
  • بی اشتهایی و پرخوری عصبی
  • حمایت از اعضاء خانواده در زندگی خانواده
  • سوء استفاده احساسی یا خشونت
  • مشکلات مالی
  • صدمه به خود
  • مواد مخدر، الکل و سوء مصرف مواد

 

مشخصات یک مرکز مشاوره خانواده خارج از کشور خوب

مشخصات-یک-مرکز-مشاوره-خانواده-خوب

فاکتورهای متعددی در تبدیل شدن به یک مرکز مشاوره خانواده خارج از کشور خوب دخیل هستند. معمولاً افراد سلیقه های متفاوتی دارند و هر کس بر اساس تجربه و نوع نیاز خود، یک مرکز مشاوره خانواده خارج کشور را خوب یا بد می داند. اما در این میان، چندین معیار اساسی وجود دارد که از طریق آنها می توان تا حدود زیادی به یک ارزیابی درست رسید. هر چقدر یک مرکز مشاوره خانواده فاکتورهای بیشتری را دارا باشد، می تواند با اطمینان بهتری درباره خوب بودن آن نظر داد.

برای تشخیص خوب بودن یک مرکز مشاوره راهکارهای متعددی وجود دارد. خیلی ها ترجیح می دهند از تجربیات دیگران استفاده کنند و از طریق پرس و جو از آشنایان یک مرکز مشاوره را شناسایی کرده و به آن مراجعه کنند. با این حال یک سوال همیشه در ذهن باقی می ماند. اینکه یک مرکز مشاوره خانواده خوب واقعاً چه ویژگی هایی دارد؟ از کجا می شود فهمید که یک مرکز مشاوره خانواده، خوب است یا بد؟ در ارزیابی یک مرکز مشاوره چه معیارها و شاخص هایی را باید در نظر گرفت؟ در ادامه به معیار و بررسی مشخصات یک مرکز مشاوره خوب می پردازیم:

1.    بهره گیری از مشاوران مجرب با سطح علمی بالا در یک مرکز مشاوره خانواده

شاخص ترین ویژگی هر مرکز مشاوره خانواده خارج از کشور این است که در کادر خود از روانشناسان و مشاوران مجرب و متخصص استفاده کند. داشتن تجربه بالا یک مزیت عمده برای مشاوران یک مرکز مشاوره خانواده است. با این حال تجربه همیشه حرف اول را نمی زند. معمولاً دیده می شود، که افراد مجرب به علم روز و روش های نوین درمان روانشناسی مسلط نیستند.

لذا داشتن تجربه یا تخصص هر یک به تنهایی نمی تواند یک معیار درست برای انتخاب یک مرکز مشاوره خانواده خارج از کشور خوب باشد. وجود ترکیبی از مشاوران متخصص و مجرب در کادر یک مرکز مشاوره می تواند گزینه مناسبی برای انتخاب ما باشد. شاید راحت ترین راه تشخیص را بتوان در مدرک تحصیلی و محل تحصیل آن مشاور دنبال کرد. هر چند که تجربه نشان داده است که همیشه مدرک و محل تحصیل نمی تواند اطمینان بخش باشد اما در اغلب موارد مدارک و به خصوص دانشگاه محل تحصیل دروغ نمی گویند.

2.    یک راه میانبر برای تشخیص اعتبار مشاوران یک مرکز مشاوره خانواده

شاید بهترین راه برای تشخیص یک روانشناس و مشاور خوب این است که او مدرس یا عضو هیئت علمی دانشگاه های معتبر کشور باشد. با توجه به این که اغلب دانشگاه های معتبر کشور در تهران و شهرهای بزرگ متمرکز شده اند؛ لذا اساتید دانشگاه های تهران و شهرهای بزرگی مثل شیراز، اصفهان، مشهد و… را باید از روانشناسان متخصص کشور دانست. راه دیگر تشخیص اعتبار مشاوران یک مرکز مشاوره روانشناسی خارج از کشور و مشاوره ازدواج خارج از کشور این است که سابقه و رزومه کاری او را بررسی کنیم. فعالیت و کسب تجربه در یک مرکز مشاوره خانواده معتبر و خوشنام هم می تواند نشان دهنده اعتبار یک مشاور یا مرکز مشاوره باشد.

مرکز مشاوره صدای رهیاب با کادری مجرب آماده خدمات رسانی به مراجعه کنندگان خود می باشد. مشاوران این مرکز اکثراً از اساتید دانشگاه های تهران یا مشاوران خوشنام تهران می باشند که همگی در مرکز مشاوره صدای رهیاب گرد هم آمده اند.

 

3.    توانایی یک مرکز مشاوره خانواده در خارج کشور در ارائه خدمات در حوزه های مختلف خانواده

خانواده نظام گسترده و پیچیده ایست. یک خانواده، در طول حیات خود با شرایط بسیار متفاوتی رو به رو می شود. خانواده از ازادواج یک زوج شروع می شود، سپس زندگی مشترک آن ها آغاز می شود. ممکن است در این راه مشکلاتی به وجود آید، که گاه قابل حل و گاه لاینحل هستند. مشکلات زناشویی، مشکلات جنسی، یا اعتیاد، و حتی طلاق و خیانت مشکلاتی هستند که ممکن است یک زوج در شروع زندگی مشترک با آنها روبه رو شود.

با گسترده تر شدن خانواده و تولد فرزند، خانواده وارد مراحل جدیدی می شود. مراحلی که هر یک با چالش ها و مشکلات خاص خود همراه است. دوران بارداری، تولد نوزاد، ورود فرزند به دوران کودکی، نوجوانی و جوانی و پس از آن بحث ازدواج و مسائل مرتبط با آن مطرح می شود.

حالا در کنار همه اینها، فرض کنید که در یک خانواده پدربزرگ و مادربزرگی هم با بقیه زندگی کنند. در این وضعیت باید مسائل مرتبط با سالمندان را هم درنظرگرفت. همان طور که دیده می شود در مشاوره خانواده خارج از کشور موضوعات بسیار گسترده ای مطرح می شود که پرداختن به همه آنها و ارائه راهکار مناسب، متناسب با مقتضیات و شرایط هر خانواده، نیاز به تخصص و تجربه در حوزه های مختلف دارد. لذا یک کلینیک مشاوره خوب باید بتواند در حوزه های مطروحه، پاسخگوی خانواده ها باشد.

 

4.     بهره گیری از شیوه های نوین مشاوره

تا همین چند سال قبل، اغلب خانواده ها برای استفاده از خدمات مشاوره خانواده، تنها می توانستند از مشاوره حضوری استفاده کنند. اما در چند سال اخیر خدمات جدیدی مثل مشاوره آنلاین، مشاوره تلفنی ، مشاوره هوشمند، مشاوره در فضای مجازی و… توسط برخی مراکز مشاوره ارائه می شود.

این خدمات باعث شده تا دامنه ارائه خدمات مشاوره در یک مرکز مشاوره خانواده در خارج کشور بسیار گسترده شود و عملاً موقعیت مکانی مرکز مشاوره خانواده و مشاوره گیرنده، در برخورداری از خدمات مشاوره بی تأثیر شود.

 

5.    برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه خانواده

کارگاه های آموزشی، در سطح دانشگاهی و عمومی، نقش موثری در ارتقا آگاهی مردم و توانمندسازی آنها در مقابله با مشکلات خانواده دارند. کارگاه های آموزش خانواده معمولاً توسط یک مرکز مشاوره معتبر ارائه می شود. این کارگاه ها معمولاً با تایید نظام روانشناسی یا سازمان بهزیستی صورت می گیرد.

لذا سختگیری های لازم و دقت نظر کافی بر روی مرکز مشاوره صورت می گیرد. از این رو برگزاری کارگاه های آموزش خانواده را می توان دلیلی بر اعتبار یک مرکز مشاوره خانواده خارج از کشور دانست؛ مخصوصاً اگر مدرسان کارگاه ها، جزو کادر مشاوران آن مرکز مشاوره باشند.

شماره تلفن مرکز مشاوره رهیاب : 02128426545

6.    داشتن سابقه خوب در بین مراجعه کنندگان به آن مرکز

همه مواردی که تا اینجای کار گفته شد، می تواند در تأیید یک مرکز مشاوره خانواده خارج از کشور خوب، مؤثر باشند. اما با این حال بهترین راه برای شناسایی یک مرکز مشاوره خوب این است که از مراجعان، درباره کیفیت مشاوره و سطح سواد مشاوران سؤال کنیم.

سطح سواد مشاوران و روانشناسان هر چه قدر هم که زیاد باشد، باز نمی توان تضمین نمود که می توان بهترین مشاوره و راهکار را از آن ها دریافت کرد. بنابراین سطح رضایت مراجعان یکی از فاکتورهای اصلی در تایید یا رد یک مرکز مشاوره خوب است.

 

7.    قابل دسترس بودن مرکز مشاوره خانواده

یکی از ویژگی های یک مرکز مشاوره خوب این است که در موقعیت مناسبی از شهری قرار گیرد. موقعیت مناسب، به خانواده ها کمک می کند تا راحت تر و سریع تر بتوانند با مرکز مشاوره در ارتباط باشند. ضمن این که آدرس پذیری و پیدا کردن آن مرکز مشاوره خانواده را هم راحت تر می کند.

نزدیک بودن به ایستگاه های اتوبوس، مترو و ایستگاه های تاکسی، دسترسی به مرکز مشاوره را ساده تر می کند. همچنین قرار گرفتن در موقعیتی که شرکت های مشاوره دیگری هم در نزدیکی آن باشد، باعث می شود رفت و آمد بین مراکز مشاوره و پیدا کردن بهترین گزینه برای خانواده ها آسانتر شود.

 

خدمات مشاوره خانواده صدای رهیاب

مرکز مشاوره صدای رهیاب مفتخر است با کادر مجرب و جامع خود در موضوعات زیر به مشتریان خود ارائه خدمات مشاوره خانواده حضوری،تلفنی، آنلاین نماید:

  • مشاوره خانواده خارج از کشور با موضوع مشاوره پیش از ازدواج
  • مشاوره خانواده خارج کشور با موضوع مشاوره دوستی دختر و پسر
  • مشاوره خانواده در خارج کشور با موضوع مشاوره دوستی های پیش از ازدواج
  • مشاوره خانواده خارج از کشور با موضوع مشاوره دوران نامزدی
  • مشاوره خانواده در خارج کشور با موضوع مشاوره همسرگزینی
  • مشاوره خانواده خارج از کشور با موضوع مشاوره همسریابی
  • مشاوره خانواده خارج کشور با موضوع مشاوره ازدواج
  • مشاوره خانواده خارج از کشور با موضوع مشاوره عقد و مهریه
  • مشاوره خانواده در خارج کشور خانواده با موضوع مشاوره زندگی مشترک
  • مشاوره خانواده با موضوع مشاوره درمان اختلالات جنسی خارج از کشور
  • مشاوره خانواده خارج کشور با موضوع مشاوره زناشویی
  • مشاوره خانواده خارج کشور با موضوع مشاوره دوران بارداری
  • مشاوره خانواده خارج از کشور با موضوع مشاوره نوزاد و نوباوه
  • مشاوره خانواده در خارج کشور با موضوع مشاوره کودک
  • مشاوره خانواده خارج کشور با موضوع مشاوره یادگیری کودک
  • مشاوره خانواده در خارج کشور با موضوع مشاوره بازی کودک
  • مشاوره خانواده خارج از کشور با موضوع مشاوره تربیت کودک
  • مشاوره خانواده با موضوع مشاوره کودک و نوجوان خارج کشور
  • مشاوره خانواده خارج از کشور با موضوع مشاوره بلوغ و رشد
  • مشاوره خانواده خارج کشور با موضوع مشاوره جوان
  • مشاوره خانواده با موضوع مشاوره طلاق خارج از کشور
  • مشاوره خانواده خارج کشور با موضوع مشاوره خیانت
  • مشاوره خانواده خارج کشور با موضوع مشاوره چندهمسری

فرایند انجام مشاوره خانواده خارج کشور تلفنی چگونه است؟

 

فرایند-مشاوره-خانواده-تلفنی

در مشاوره خانواده تلفنی، مشاوران می توانند هرکدام در جای مخصوص خود و بدون نیاز به فضای زیاد با مراجعان تلفنی خود ملاقات کرده. و به آن ها مشاوره بدهند. در این حالت فرد هر زمان که نیاز به مشاوره پیدا کرد، می تواند با مرکز مشاوره تلفنی تماس گرفته با متخصص مربوطه صحبت نماید. یک مزیت دیگر این است که اگر یکی از مشاوران نتوانست پاسخ مناسب را به مراجعه کننده بدهد، اپراتور مرکز مشاوره، می تواند او را به مشاور خانواده دیگری که در آن زمینه تخصص دارد، وصل کند. و نیاز مراجعه شونده رفع گردد.

بیشتر بخوانید : روانشناس خوب خارج از کشور

5/5 - (6 امتیاز)

19 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سلام مشاور خانواده تلفنی بهتره یا حضوری؟

    پاسخ
  • روز بخیر ممنون از خدمات خوب و مختصصین رهیاب مشاور ممنون از اینکه با حوصله و صبر جواب همه سوال هارو میدن.

    پاسخ
    • از این همه انرژی خوبی که به تیم پرتلاش رهیاب میدین سپاسگزاریم. همراهی شما مایه دلگرمی ماست.

      پاسخ
  • حنا رحیمی
    21 خرداد 1401 16:09

    برای مشاوره طلاق میشه به مشاور خانواده مراجعه کرد؟

    پاسخ
    • مشاوران خانواده در حوزه طلاق متبحر هستند اما برای اطمینان بیشتر بهتر است مشاوری را پیدا کنید که در این حوزه به طور ویژه تخصص داشته باشد.

      پاسخ
  • در زمینه پرخوری عصبی هم میشه از مشاور خانواده کمک گرفت؟

    پاسخ
    • پرخوری عصبی یکی از اختلالات شایع روانشناختی است و درمان آن با مراجعه به متخصصان حوزه سلامت روان و مشاوران میسر است و در کلینیک رهیاب هم همکاران ما در این حوزه به شما کمک خواهند کرد.

      پاسخ
  • قبل از ازدواج چند جلسه نیاز به مشاوره داریم؟

    پاسخ
    • جلسات مشاوره قبل از ازدواج از چهار جلسه شروع می شود و بیشتر. تعداد دقیق آن توسط مشاور پیش از ازدواج بعد از اولین مراجعه مشخص می شود و بستگی به فاکتورهای متفاوتی دارد.

      پاسخ
  • من دخترم خیلی در مقابله مشاور گارد داره چیکا کنم که راضی بشه؟

    پاسخ
    • رهیاب مشاور
      22 خرداد 1401 21:14

      سلام
      این موضوع خیلی بستگی به سن دختر خانم شما داره. اگه زیر 18 سال هستند که خود شما هم اگه به مشاور مراجعه کنین تاثیر خیلی زیادی در روند بهبود مشکلات داره. اگر هم بالای 18 سال هستند به عنوان یک فرد بزرگسال خودشون باید اشتیاق داشته باشند و این نیاز رو در خودشون احساس کنند وگرنه اصرار شما گارد ایشون رو بیشتر هم میکنه. و البته در هر دو صورت خود شما اگر مراجعه کنین خیلی از ابهامات و مشکلات در رابطه با دخترتون هم برطرف میشه. امیدواریم همواره سلامت و برقرار باشین.

      پاسخ
  • پیمان محمدی
    23 خرداد 1401 15:32

    سلام
    دوره درمانی «مشاوره خانواده از طریق درمان ساختاری» چقدر هستش ؟؟

    پاسخ
    • رهیاب مشاور
      6 تیر 1401 10:48

      سلام دوست عزیز
      خانواده درمانی ساختاری به معنای واقعی آن، آنطور که مینوچین پایه گذار آن بوده، بسیار پیچیده است و وابسته به ساختار هر خانواده ای جلو میره. بنابراین نمیشه تعداد جلسات مشخصی برای آن در نظر گرفت. در این رویکرد ابتدا در ارزیابی اولیه مسیر درمان تخمین زده می شود و سپس بسته به شرایطی که پیش می آید ممکن است حتی بیش از پنجاه جلسه هم طول بکشد اما گاهی نیز ده جلسه کافی است. خانواده درمانی ساختاری ترکیبی از جلسات فردی، دوتایی، کل اعضای خانواده است که تعداد جلسات را، نوسانات تغییر خانواده در طول درمان تعیین می کند.

      پاسخ
  • رهیاب مشاور دوره کارگاه های آموزشی در حوزه خانواده داره ؟

    پاسخ
    • رهیاب مشاور
      23 خرداد 1401 21:44

      اگر منظورتون عموم افراد و خانواده هاست، بله به زودی کارگاه‌های تابستانی رهیاب اعلام میشه

      پاسخ
  • تعداد جلسات مورد نیاز برای مشاوره خانواده چند جلسه هست؟

    پاسخ
    • رهیاب مشاور
      23 خرداد 1401 21:43

      خیلی بستگی به ویژگی‌های خانواده و گستردگی مشکلاتی که خانواده رو درگیر کرده داره؛ مثلا از ۱۰ جلسه تا بی‌نهایت جلسه می‌تونه متغیر باشه.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست