مشاوره خیانت همسر تلفنی از جمله خدماتی می باشد که مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب ارائه می دهد. در کنار مشاوره خیانت همسر تلفنی، مرکز مشاوره صدای رهیاب در زمینه های مشاوره زندگی مشترک تلفنی ، مشاوره طلاق تلفنی، مشاوره روانشناسی تلفنی، مشاوره خانواده تلفنی، مشاوره کودک تلفنی ، مشاوره تلفنی نوجوان، مشاوره تحصیلی تلفنی، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره افسردگی، مشاوره جنسی، مشاوره خیانت همسر و … نیز آماده پاسخگویی به مشکلات شما هم میهنان عزیز می باشد.
تعریف خیانت
خیانت در لغت مشتق از «خَوَن» به معنای مخالفت با حق و پیمان در پنهانی می باشد. اهل لغت خیانت را از جمله مخالفت با حق از طریق نقض عهد مخفیانه معنا نمودهاند. خیانت معانی گوناگون و گسترده ای دارد که عبارتند از: 1- بدعهدی، بیوفایی 2- پیمانشکنی، عهدشکنی، غدر 3- بیعصمتی، بیعفتی، زناکاری 4- دزدی 5- دغلی، نادرستی، ناراستی.
همانطور که مشاهده می شود، خیانت ابعاد مختلفی دارد و هر مرحله از خیانت، شکل متفاوتی به خود می گیرد. در همه جوامع بشری، خیانت، با هر فرهنگ و اعتقاداتی، فعلی ناپسند می باشد. اما در عنوان خانواده، خیانت به بدعهدی یکی از زن ها یا مردها به پیمان ازدواج گفته می شود که در نهایت منتهی می شود به روابط نامشروع و زنا. که این مرحله از خیانت، نهایت زشتی و ناپسندی می باشد. که برای همه افراد عملی نابخشودنی شناخته می شود.
خیلی فرقی نمیکند اسمش را چه بگذاریم، «خیانت»، «بیوفایی»، «کم مهری» یا «ظلم» اسمش هرچه باشد. پیامدها و آسیبهایش یکی است. آسیبی به بزرگی کشتن یک زندگی. همان زندگی مشترک که روزگاری نه چندان دور باامید به وفاداری و با آرزوی داشتن روزهایی شاد آغاز شد. واقعیت این است که خیلی از زوجها تعهد در زندگی مشترک را در کارکردن، انجام وظایف معمول و به دست کردن حلقه ازدواج خلاصه میکنند.
اما «بار بارا دی آنجلیس»» میگوید: تعهد واقعی یک حلقه ازدواج. عقدنامه، سند ازدواج یا سالهایی نیست که با یکدیگر زندگی کردهاید. بلکه رفتار شماست در یک یک روزهای زندگی با فردی که دوستش دارید.
خیانت، عملی غیر قابل گذشت؟
واژه طلاق و خیانت همیشه در کنار هم معنا شده اند. خیانت از آن دسته عمل هایی می باشد که بازگشت ناپذیر می باشد، تحمل ناپذیر می باشد و غیرقابل بخشش. نمی شود با فردی که خیانت نموده تا نمود. پای او ماند و با خیانتکار زندگی نمود. وقتی که طلاقی اتفاق می افتد، زندگی مشترکی از هم می پاشد. یا ازدواجی پایان می یابد، همیشه راه بازگشتی وجود دارد.
مشکلات اقتصادی با صبر و همیاری، حل می شود. خیلی از مشکلات جنسی و ناباروری قابل درمانند. اما گویی خیانت نه قابل گذشت می باشد. و نه بخشودنی. خیانت کار همیشه سایه سنگین خیانت را حس می کند. و نظر منفی نسبت به فرد خیانتکار قابل جبران نیست. یا خیلی می توان جبران نمود.
اما سوالی که مطرح می شود این است که چه می شود، خیانت اتفاق می افتد؟
خیلی از افراد، عامل اصلی خیانت را خود فرد خیانتکار در نظر می گیرند. بی آنکه کسی یا چیز دیگری را مسبب خیانت بدانند. در خیانت قطعاً فرد خیانتکار بیشترین تقصیر را دارند. اما تجربه ما در جلسه ها مشاوره خیانت همسر و طلاق نشان می دهد که همسر او هم چندان بی تقصیر نیست.
در بسیاری از مواردِ خیانت، بی میلی همسر، عدم توجه و عشق ورزی به همسر و بی توجهی به نیازهای جنسی همسر، از عوامل اصلی روی آوردن همسر به خیانت و داشتن رابطه با سایر افراد می باشد. در این میان البته نباید نقش فیلم های پورن (مستعجن) فیلم های ماهواره ای با عنوانات بی بنده باری و خیانت، تاثیر بسزایی در بر هم خوردن روابط زناشویی و تلخ شدن زندگی مشترک و نهایتاً روی آوردن به خیانت دارد.
چرا در زندگی مشترک باید خیانت را جدی تر گرفت؟
متاسفانه آمار طلاق و خیانت در ایران ما، نشانگر وضعیت نامناسبی هستند. آمارهای رسمی و غیررسمی و همچنین تحلیل و بررسی داده های سایت های معتبری چون گوگل نشان می دهند که عنوان خیانت بیش از هر زمان دیگری شده است. گسترش شبکه های اجتماعی نیز بر روابط پنهانی و خیانت دامن زده اند. در کنار آنها دسترسی آسان به فیلم های مستعجن و روی آوردن جامعه به سریال های خارجی که تناسب چندانی با فرهنگ ما ندارند، بحث خیانت نمودن به همسر و شکلگیری روابط نامشروع را بسیار عادی جلوه داده. و در حال عادی سازی آن در کل جهان و بالاخص ایران هستند.
در شهرهای بزرگی مثل تهران، نیز شاهد افزایش چشمگیر طلاق هستیم. آمارهایی که هر روز نگران کننده تر می شوند. اما نکته ای که در این میان، خود را به شکلی چشمگیر بروز می دهد، تاثیر بالای دوستی با جنس مخالف می باشد. دوستی دختر و پسر و زن و مرد، مستقیماً با نرخ خیانت و طلاق در ارتباط می باشد. و شاید بهترین راه جهت جلوگیری از طلاق و خیانت، فرهنگسازی و ارائه راه حل هایی جهت جلوگیری از این گونه دوستی هاست.
اهمیت توجه به مشاوره خیانت همسر
جلسه های مشاوره خیانت همسر نشان میدهد که خیلی از خیانت ها به خاطر عدم تامین همسر در محیط خانواده و زندگی مشترک و روابط زناشویی می باشد. در بسیاری از جلسه ها مشاوره خیانت همسر و مشاوره طلاق خارج از کشور مشاهده می شود که عامل اصلی خیانت به همسر، دوستی های پیش از ازدواج، عدم تامین نیازهای عاطفی و جنسی پس از ازدواج و همچنین نگاه نمودن به فیلم های مستعجن و پورن و سریال های سست کننده بنیان های خانواده می باشد.
اگر شما نیز یکی از زوج هایی هستید که فکر می کنید خود یا همسرتان دارید به سمت خیانت متمایل می شوید، باید هر چه سریع تر جهت حل مشکل اقدام کنید. جهت پیشگیری از خیانت باید بتوانید شرایط را کنترل کنید. و خود یا همسرتان را شرایط بحرانی خارج کنید.
جهت خروج از این وضعیت استفاده از علم و تجربه مشاور های ازدواج خارج از کشور می تواند کارساز باشد. استفاده از راهنمایی های این افراد قطعا می تواند خیلی از مشکلات شما را حل کند. بالطبع مشاوره خیانت همسر هم همچون سایر مشاوره ها، اگر در همان ابتدای راه صورت پذیرد می تواند موثرتر باشد. و اثربخشی و مدت زمان حل مشکل را کاهش دهد. با این حال اگر دارید وارد وضعیت بحرانی می شوید، باز هم دیر نشده است. چون اقدام جهت حل مشکل خیانت بهتر از این می باشد که هیچ اقدامی صورت نگیرد.
مهمترین چیز در مشاوره خیانت همسر این می باشد که خودتان در پی جبران و حل مشکل باشید.
وقتی رهایی از خیانت و مراجعه به مشاوره خیانت همسر جزئی از دغدغه شما شده است، یعنی شما در صدد جبران هستید. و این، کار را ساده تر می کند. با این حال اقدام عجولانه و احساسی ممکن می باشد شرایط را بدتر نموده. و خود یا همسرتان را دچار خیانت کند.
به همین خاطر پیشنهاد می کنیم، در این زمینه ابتدا با مرکز مشاوره خیانت همسر یا طلاق در تماس باشید. و به صورت هدفمند و جدی با خیانت رو به رو شوید. مراجعه به مشاوره خیانت همسر به این دلیل مهم می باشد که شما بایستی جهت حل مشکل، ابتدا آن مسئله و مشکل را به خوبی شناسایی کنید. همان طور که در ادامه خواهیم دید، خیانت انواع مختلف و دلایل خاص و گوناگونی را دارد. جهت مواجه شدن با هر یک از عوامل خیانت و انواع خیانت بایستی تجربه، تبحر و علم مخصوص به آن را داشته باشید. و مراکز مشاوره خیانت همسر یکی از بهترین مکان ها جهت حل مشکل خیانت هستند.
انواع خیانت
تجربه مشاوران خیانت نشان می دهد که خیانت ممکن می باشد به شکل های مختلفی بروز کند. عمده ترین شکل های خیانت عبارتند از: خیانت رفتاری، خیانت ذهنی، خیانت کلامی، خیانت احساسی و عاطفی، خیانت جنسی و روابط نامشروع.
برخی از عوامل عمده خیانت
همان طور که در بالا نیز اشاره شد، جلسه ها مشاوره خیانت همسر نشان می دهد عوامل زیادی می توانند زمینه ساز خیانت باشند. عمده ترین عوامل به وجود آورنده خیانت که در سال های اخیر مشاهده شده عبارتند از: مشکل در روابط جنسی و روابط زناشویی، سردی روابط، اعتماد به نفس پایین و خودانگاره منفی نسبت به خود، داشتن اختلالت و مشکلات روانشناختی، دوستی با جنس مخالف پیش از ازدواج، ازدواج های اجباری، انتقام گرفتن، برآورده نشدن نیازهای جنسی، هیجان خواهی، دلایل اقتصادی و مشکلات مالی، کنجکاوی.
عواقب خیانت و تاثیر آن بر آینده خانواده
باید بپذیریم که در برخی از ازدواج ها، از روی اجبار خانواده انجام می شود. و زوجین از همان ابتدا نسبت به هم بی میل هستند. چنین ازدواج هایی معمولاً به طلاق و خیانت ختم می شوند. با این حال در بسیاری از موارد خیانت در شرایطی اتفاق می افتد که زوجین به هم علاقه و عشق داشته اند. در چنین شرایطی آسیب های خیانت بسیار بیشتر میباشد.
تجربه جلسه ها مشاوره خیانت همسر و مشاوره روانشناسی بعد از خیانت و طلاق نشان می دهد که فرد پس از خیانت و طلاق دچار بی اعتمادی، شکاکی، بی میلی نسبت به زندگی، استرس و اضطراب، و مواردی از این دست می شود. در این شرایط هم فرد خیانت کار و هم کسی به او خیانت شده، هر دو آسیب می بینند. و جهت ادامه زندگی مشترک یا ازدواج مجدد و تشکیل زندگی جدید، دچار نوعی سردی، شک و تردید نسبت به همسر می شوند. که جهت حل این مشکل پیشنهاد می شود افراد به مشاور روانشناس مراجعه کنند.
اهمیت مراجعه به مراکز مشاوره خانواده و مشاوره خیانت همسر در زندگی مشترک
جهت مدیریت بهتر و مواجهه بهتر با عوامل به وجود آورنده خیانت، افراد و به خصوص زوج های جوان بایستی آموزش ببیننند. جهت این کار پیشنهاد می شود زوج های جوان به طور مستمر از مشاوره خانواده یا مشاوره خیانت همسر استفاده کنند. و آموزش ها و راهنمایی های لازم جهت کنترل موقعیت و راه های پیشگیری از خیانت را آموزش ببینند.
در برخی موارد دیده می شود که فرد دچار بیماری روانشناختی می باشد. که اگر درمان نشود، باید منتظر خیانت و تشدید تنش ها در زندگی مشترک باشیم. هر چند که خیانت در بین سنین مختلف اتفاق می افتد. اما خیلی از خیانت ها در همان سال های اولیه ازدواج و زندگی مشترک اتفاق می افتد. به همین خاطر پیشنهاد می کنیم هر چند وقتی یک با به مراکز مشاوره خانواده یا مشاوره خیانت همسر مراجعه کنید. و نگذارید که مشکلات ریز و قابل حل، به مشکلات جدی و لاینحل تبدیل شوند.
چرا جلسه ها مشاوره خیانت همسر می توانند به زوج ها کمک کنند؟
در جلسه ها مشاوره زندگی مشترک دیده می شود که در اکثر موارد مشکلات زوج ها، کوچک و جزئی می باشد. و عامل به وجود آورنده خیانت می تواند به راحتی مرتفع گردد. جلسه ها مشاوره خیانت همسر می تواند سطح آگاهی زوج ها را بالا ببرد. مشکلات را روشن تر کند. و در نهایت حل مشکلات را راحت تر کند. در بسیاری از جلسه ها مشاوره خیانت همسر دیده شده است که زوجین حتی دلیل دلخوری و تمایل به خیانت همسرشان را نمی دانند. جلسه ها مشاوره خیانت همسر کمک می کند تا زوج ها بتوانند ناگفته های همدیگر را درک کنند. و در جهت حل مشکل و جلوگیری از خیانت تلاش نمایند.
دیدگاه منفی نسبت به مشاوره خیانت همسر باید اصلاح شود
معمولا همه افراد هنگام مطرح شدن نام خیانت یا مشاوره خیانت همسر ، نسبت به آن واکنش منفی نشان می دهند. هدف ما در جلسه ها مشاوره خیانت همسر حل نمودن مشکل و جلوگیری از خیانت می باشد. مراجعه به مشاور خیانت نه تنها عملی ناپسند نیست. بلکه به شما کمک می کند تا از بروز یک عمل ناپسند و نامشروع جلوگیری کنید. مراجعه به مراکز مشاوره خیانت همسر، نشانگر آن است که شما در پی حل نمودن مشکلات زندگی مشترک هستید. پس اگر در زندگی مشترکتان مشکلی دارید، باید به دنبال حل آن باشید. جلسه ها مشاوره خیانت همسر هم جهت راهنمایی و کمک به خانواده ها و تحکیم بنای آن می باشد.
مشکلی که در مشاوره خیانت همسر حضوری وجود دارد!!
متاسفانه دیدگاه عموم نسبت به مشاوره خیانت همسر حضوری چندان مطلوب نیست. و همین عنوان باعث می شود که مراجعه به این مراکز معمولاً زمانی انجام شود که دیگر کار از کار گذشته می باشد. و تاثیرگذاری آن به صفر می رسد. همین عنوان باعث می شود تا خاطرات تلخ افراد نسبت به جلسه ها مشاوره طلاق، بر عملنمود واقعی آن نیز تاثیر بگذارد. در جلسه ها مشاوره خیانت همسر حضوری، معمولاً زوج ها نمی توانند دلیل یا عامل ناراحتی خود را بروز دهند.
در بسیاری از شهرها و روستاها دسترسی به مراکز مشاوره طلاق امکان پذیر نیست. و در شهرهای بزرگ ها هم مراجعه به این مراکز معمولاً پر هزینه و وقت گیر می باشد. و همین عنوان باعث می شود که افراد کمتر به مراکز مشاوره خیانت همسر مراجعه کنند. ما به شما این نوید را می دهیم که این مشکل مراکز مشاوره خیانت همسر حضوری حل شده است. در سال های اخیر مراکز مشاوره خیانت همسر تلفنی زیادی راه اندازی شده است. و شما می توانید با استفاده از مشاوره خیانت همسر تلفنی ، با کمتری مشکل، مشاوره و راهنمایی های لازم را دریافت کنید.
چرا مشاوره خیانت همسر تلفنی را توصیه می کنیم؟
با استفاده از مشاوره خیانت همسر تلفنی، در کوتاه ترین زمان ممکن، مشاوران خیانت در سترس هستند. و شما می توانید از مشاوره آن ها در زمینه های مختلف خیانت استفاده کنید. مشاوره خیانت همسر تلفنی به شما امکان می دهد تا در هر ساعت از شبانه روز، مشاوره ها و راهنمایی های لازم را دریافت کنید. ضمن اینکه مشاوره خیانت همسر تلفنی مشکلات رفت و آمد را ندارد. در مشاوره خیانت همسر تلفنی شما می توانید بدون سانسور، مشکلات خود را مطرح کنید.
شما می توانید بدون مشکل با مشاوران مختلف صحبت کنید. مشکلتان را حل کنید. و از به وجود آمدن خیانت و طلاق جلوگیری کنید. علاوه بر این مشاوره خیانت همسر تلفنی هزینه های شما را هم کاهش پیدا می دهد. در مشاوره خیانت همسر تلفنی شما می توانید با صرف هزینه کمتر، همان مشاوره ای را دریافت کنید که در مشاوره خیانت همسر حضوری دریافت می کنید. با توجه به اینکه در خیلی از شهرها و روستاها مراکز مشاوره خیانت همسر وجود ندارد، در مشاوره خیانت همسر تلفنی این مشکل حل شده است. و شما می توانید از سراسر ایران، تماس بگیرید و با استفاده از خدمات مشاوره خیانت همسر تلفنی، مشکلات خود را حل کنید.
بیشتر بخوانید : درمان اختلالات جنسی
مشاوره خیانت همسر تلفنی، یک راه آسان و سریع جهت پیشگیری و حل مشکلات زناشویی و زندگی مشترک
با روی کار آمدن فناوری های جدید اینترنتی و الکترونیکی، عصر حاضر را عصر اینترنت و خدمات الکترونیکی نامیده اند. زندگی راحت تر و امکانات در دسترس تر شده اند. و بالطبع خدمات مشاوره هم بایستی در راستای این نوع زندگی پیش برود. خدمات مشاوره تلفنی، مشاوره آنلاین و… از جمله خدمات جدید می باشند که در چند سال اخیر، جای خود را در میان خدمات مشاوره باز نموده اند. دسترسی سریع و آسان، ارزانی نسبی و راحتی استفاده از این خدمات باعث شده تا مشاوره تلفنی – و همین طور مشاوره تلفنی خیانت – نیز با استقبال خوبی مواجه شود.
مزیت مرکز تلفنی صدای رهیاب نسبت به سایر مراکز مشاوره خیانت همسر تلفنی
مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب در کادر مشاوران خود از مشاوران زبده ای در زمینه مشاوره خیانت همسر تلفنی استفاده می کند. اکثر مشاوران مرکز مشاوره خیانت همسر تلفنی صدای رهیاب از فارغ التحصیلان رشته روانشناسی دانشگاه های معتبر تهران هستند. بخشی از کادر مشاوره تلفنی صدای رهیاب را اساتید و مدرسان دانشگاهی یا استادان هیئت علمی رشته روانشناسی هستند. که در حوزه مشاوره طلاق، مشاوره جنسی، مشاوره زناشویی، مشاوره زندگی مشترک، تخصص دارند.
شما می توانید با خیال آسوده و بی هیچ دغدغه ای از مشاوران زبده مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب، در زمینه مشاوره خیانت همسر تلفنی مشورت بگیرید. مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب همواره در تلاش بوده است تا هزینه های مکالمه را به گونه ای تعیین کند که هم میهنان عزیز بتوانند، با دغدغه مالی کمتری مشکلات خانوادگی و زندگی مشترک خود را حل کنند. به همین خاطر مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب به شما زوج های عزیز این مژده را می دهد که هزینه تماس جهت مشاوره خیانت همسر تلفنی ، بسیار پایین تر از سایر مراکز مشاوره تلفنی بوده و در حدود 60 درصد سایر مراکز مشاوره تلفنی می باشد.
خیانت شوهر به زن و رویکردهای مواجهه با آن
شاید برای برخی باورش سخت باشد اما بسیاری از ازدواج ها بعد از اینکه زن متوجه خیانت همسر خود می شود، ادامه پیدا می کند. خیانت به هرشکلی که باشد، چه خیانت شوهر به زن و چه خیانت زن به شوهر امری نکوهیده است. وقوع خیانت نشان دهنده وجود یک آسیب در رابطه عاطفی میان زن و شوهر است. و آسیب های روحی و روانی بسیاری را متوجه همسر فرد خائن و فریبکار می کند.
چرا معمولاً به هنگام خیانت شوهر به زن، شاهد کوتاهی زنان هستیم؟
واقعیت این است که در اکثر مواقع به شکلی ناخوداگاه زنان مشکل خیانت شوهر به زن را در خودشان جستجو می کنند. در یک دسته بندی کلی می توان این زنانی را که پس از خیانت شوهر به زن، به زندگی مشترک ادامه می دهند را در سه دسته قرار داد:
- زنانی که به هر دلیلی از هم پاشیدن خانواده برایشان دشوار است.
- زنان رقابت جو و مبارزه طلب.
- زنانی که به هر دلیلی راه حل مشکل محور را انتخاب می کنند.
رویکرد زنان دسته اول به هنگام خیانت شوهر به زن
دسته اول زنانی هستند که به هر دلیل شخصی، فرهنگی، اجتماعی و خانوادگی از هم پاشیده شدن خانواده برایشان دشوار است. این زنان بنا بر دلایلی تلاش می کنند تا طلاق اتفاق نیفتد:
- به وجود آمدن پیامدهای متعدد اجتماعی پس از طلاق
- ناتوانی در حل مشکلات حاصل از پیامدهای اجتماعی طلاق
- درماندگی در کنترل زندگی پس از طلاق
این دسته زنان از منظر فرهنگی به گونه ای پرورش یافته اند که خیانت شوهر به زن را امری دور از انتظار نمی دانند. این دسته از زنان حتی اگر به شکل های دیگری از «خشونت از سوی مردان» رو به رو شوند نیز عموما رابطه را ترک نمی کنند. دلیل اصلی که باعث می شود این دسته از زنان نسبت به خیانت و عدم تعهد شوهران واکنشی نشان دهند این است که اعتماد به نفس آنها پایین است. و به نوعی خود را مقصر خیانت و عدم تعهد همسرشان میدانند.
رویکرد زنان دسته دوم به هنگام خیانت شوهر به زن
دسته دوم زنانی هستند که عموماً رقابت جو و مبارزه طلب هستند. به اعتقاد این دسته از زنان، زندگی و همسر را باید در یک رقابت و مبارزه دائمی به دست آورد. و جدا نشدن را – ولو با وجود خیانت شوهر به زن – نشانه ای از پیروزی می دانند. در تصمیم این زنان نوعی لجاجت به چشم می خورد. و گرچه زندگی پس از خیانت را حفظ می کنند، اما از سرزنش شوهر خیانتکار و فریبکار خود در مواقع متعدد دست بر نمی دارند.
رویکرد زنان دسته سوم به هنگام خیانت شوهر به زن
دسته سوم اما زنانی هستند که به هر دلیل ترجیح داده اند راه حل مشکل محور را انتخاب کنند. ممکن است عاشق همسر خود باشند. ممکن است به خود رجوع کرده و مشکلات رابطه را که خود در آن سهیم هستند جستجو کنند. ممکن است مدل ذهنی آنها در رویارویی با مشکلات عمدتا، به جای هیجان محوری، مشکل محور باشد. این دسته از زنان آسیبی که در مواجهه با چنین موقعیتی دیده اند را انکار نمی کنند. بلکه ابعاد آن آسیب و تلخی را با همسر خود در میان می گذارند. اما دلایل گذشت خود از این مساله را نیز بازگو می کنند. این دسته از زنان با موفقیت بیشتری می توانند به زندگی عاطفی با همسر خود پس از مواجهه با خیانت شوهر به زن ادامه دهند.
دو دسته اول از زنان ممکن است با بیش از یکبار خیانت همسر خود هم کنار بیایند. اما زنان دسته دوم عموما تنها یکبار این فرصت را به همسران خود می دهند. به هر صورت فارغ از اینکه نظر کارشناسی درباره ادامه یافتن یا نیافتن یک زندگی پس از خیانت مرد چیست که در مجالی دیگر به آن می پردازیم، برخورد زنان با این موقعیت بسته به شخصیت او، میزان تاب آوری، تفکرات بنیادین او درباره خود، قرار گرفتن در دسته افراد که حل مساله را مشکل محور یا هیجان محور حل می کنند، علت خیانت همسر، موقعیت اجتماعی و فرهنگی زن. متفاوت خواهد بود و با دانستن چنین متغیرهای متعددی دیگر نباید برای کسی عجیب باشد زنی پس از خیانت همسر خود به زندگی با وی ادامه می دهد.
پیشنهاد می کنیم بخوانید: درمان وسواس
یک توصیه جدی برای حل مشکل خیانت شوهر به زن
ممکن است شما هم اکنون درگیر پدیده شوم خیانت باشید. یا شوهرتان به خاطر داشتن رابطه جنسی یا عاطفی با زن دگیر مشکوک شده باشید. به جای ادامه سوءظن ها و افزایش مشکلات خود، بهتر است که از یک مشاور استفاده کنید. و هیچ وقت جلسات مشاوره خانواده را نادیده نگیرید. اگرهم پیدا کردن مشاور خوب و رفت و آمدهای وقتگیر، اذیتتان می کند، یا نیاز فوری به مشاوره دارید، کافی است فقط تلفن خود را بردارید، و بدون نیاز به مشاوره حضوری، و تنها با یک تماس از مشاوره تلفنی متخصصان ما بهره مند شوید.
آسیب ها و رویکردهای مواجهه با خیانت
خیانت موضوعی است که این روزها کم و بیش در زندگیها نفوذ کرده است. دلایل آن را میتوان در سست شدن بنیانها خانواده، فضای مجازی، شبکههای اجتماعی، ماهواره و همچنین گسترش اشاعهی فیلمهای مستعجن و نامناسب در میان جوانان و خانوادههاست. در خصوص خیانت ممکن است شرایط متعددی حاکم شود. از این رو قصد داریم تا کمی دقیقتر با شرایط خیانت و انواع برخوردها بسته به موقعیت آشنا شویم. در پدیده شوم خیانت، فرد ممکن است یکی از سه نفر زیر باشد:
- همسر وفادار
- همسر عهدشکن
- نفر سوم
همسر وفادار
همسر وفادار به همسری اطلاق میشود که خارج از چارچوب ازدواج به دنبال تحقق نیاز جنسی و عاطفی نیست. این تعریف با معادلهای دیگری نیزهمچون همسر صدمه دیده، همسر آسیب دیده، همسر وفادار، همسر زیان دیده، همسر بیگناه و یا همسر دلخور میتواند جایگزین شود. این عناوین را نباید با عبارت «همسر ایده آل» اشتباه گرفت.
همسر عهدشکن
همسر عهدشکن همسری است که به دنبال ارضای نیازهای جنسی و عاطفی خود در خارج از حیطه روابط زناشویی است. در کتابها و مقالههای پژوهشی روانشناسی این تعریف را با معادلهای جایگزینی مثل همسر عهدشکن، همسر پیمانشکن، همسر متخلف و همسر گمراه نیز نام میبرند.
نفر سوم
سومین فردی که در یک خیانت تعریف میشود، نفر سوم است. نفر سوم مرد یا زن دیگری که خارج از چارچوب ازدواج با همسر عهدشکن رابطه دارد و امکان بروز خیانت را ممکن میسازد. این فرد را نباید با دوستان بیآزار و یا قربانی اشتباه گرفت. این مرد یا زن نیز به همان اندازه که شما به عنوان همسرعهدشکن مسئول هستید در قبال از هم گسیختگی زندگی زناشویی شما مسئول است. و مهم نیست که چه کسی شروع کننده این رابطه بوده است.
خیانت مسالهای تكاندهنده برای زوجها و خانوادهها میباشد. و پدیده ای رایج برای درمانگران ازدواج و خانواده است. در بسیاری از جلسات مشاوره خانواده، شاهد مطرح شدن خیانت هستیم. برخی به همسر خود مشکوک شدهاند، برخی خود خیانت کردهاند و برخی نیز متوجه خیانت از طرف همسرشان شدهاند. هرچند ارتباط با شخصی غیر از شریک خود ممكن است بصورت جسمانی یا عاطفی باشد، اما نتیجۀ نهایی این است كه زمان صرف شده بین یكی از زوجین با فردی خارج از رابطۀ زناشویی برای زوجها مسالهای جدی خواهد بود. به همان اندازه که وقت، انرژی و منابع برای حفظ رابط دیگر سپری شود، صمیمیت موجود در رابطه اولیه در زندگی زناشویی به همان میزان ضعیفتر میشود.
عوامل تاثیرگذار در بروز خیانت
تحقیقات روانشناسی و تجربهی جلسات مشاوره خیانت حاکی از آن است که دلایل متعددی را میتوان برای اقدام افراد به چنین کاری برشمرد. عوامل شایع بروز خیانت را میتوان نارضایتی در رابطه فعلی، تمایل و اشتیاق برای تنوع یا هیجان جنسی، انتقام، خشم یا حسادت، احساس عدم امنیت یا نامطمئن بودن در مورد رابطه جنسی، همنشینی و صمیمیت، بلوغ نایافتگی و کمبود تعهد، علاقه مفرط برای برقراری رابطه عاشقانه با فرد خارج از رابطه زناشویی، نارضایتی جنسی، افزایش عزت نفس، ناتوانی در کنترل وسوسه ها، در دسترس نبودن همسر، مصرف دارو یا الکل دانست.
علاوه بر دلایل مذکور، ادبیات موجود در رابطه با انگیزههای ارتکاب به خیانت متغیرهای دیگری را نیز من جمله سن، تحصیلات، وجود فرصتها، طول مدت رابطه، تاریخچه طلاق، مذهبی بودن، رضایت از رابطه و عوامل و ویژگیهای شخصیتی را در این زمینه موثر دانستهاند.
موانع قطع رابطه با نفر سوم به هنگام خیانت
یک فرد پس از خیانت به همسر خود، ممکن است بنا به دلایل مختلفی نتواند با نفر سوم قطع رابطه کند. ادامه رابطهی سوم در جریان خیانت، میتواند کم کم رابطهی زناشویی و زندگی مشترک را دچار مشکل کند. و نهایتاً طلاق و یا فرار از خانه را به دنبال داشته باشد. از مهمترین موانع قطع رابطه با نفر سوم در خیانت عبارتند از:
- همسر عهدشکن ممکن است از پذیرفته شدن مجدد توسط همسر خود نامطمئن باشد.
- همسر عهدشکن از برآورده شدن نیازهایش توسط همسر خود اطمینان ندارد.
- همسر عهدشکن ممکن است برای نفر سوم متاسف باشد و از آسیب به او ترس داشته باشد.
- گاهی اوقات افراد عهدشکن می خواهند همچنان با نفر سوم ادامه دهند تا در صورتی که ازدواجشان تداوم نداشت او را از دست نداده باشند.
خسارات ناشی از دروغگویی و توجیهها در خیانت
به همان اندازه که خیانت به همسر آسیب رسانیده و اعتماد وی را سلب میکند، دروغهای همسر خیانت کار و فریبکار نیز نمکی بوده است. بر زخمهای او. این موضوع زمانی تشدید میشود که همسر عهدشکن و خیانتکار قبلا در مقابل بدگمانیها و شکهای همسر و سوالهایش، حالت تمسخر و دست انداختن داشته باشد. یک یا دو اشتباه بعد از خیانت و بیوفایی ممکن است رخ بدهد. و مشاوران خانواده معمولا آن را طبیعی میدانند. ولی شخص عهدشکن و خیانتکار باید همه تلاش خود را برای دوری کردن از آنها انجام دهد.
برخی از همسران آسیب دیده آنقدر انعطافپذیر و منطقی هستند که بفهمند بیرون آمدن از خیانت و ترک آن فرایندی دشوار است. با این وجود همسرانی نیز هستند که به شدت رنجیدهاند و کوچکترین لغزشی منجر به بسته شدن همه درهای شانس برای بازگشت به زندگی مشترک است.
نقش دروغگوییهای همسر عهد شکن در دامن زدن به خیانت و بیوفایی
از طرف دیگر، وقتی که همسر عهد شکن همچنان به خیانت خود ادامه میدهد و علیرغم اینکه همسرش مطمئن است حرفهای نگفتهی بیشتری درباره خیانت است که بیان نشده، از هر گونه پاسخگویی شانه خالی میکند. که این منجر به تداوم بیاعتمادی میشود. و بر اختلافات و نگرشهای منفی نسب به همسر خیانتکار و عهدشکن دامن میزند.
عدم اعتراف به حقایقی مهم مانند شروع و پایان رابطه و خیانت به منظور کم کردن نگرانی همسر تنها موقعیت را سختتر میکند. این حق همسر وفادار است که بخواهد حقیقت را بداند و قبل از اینکه بتواند دوباره اعتماد کند جوابی قانع کننده برای شک و گمان های خویش داشته باشد.
نتیجه پنهانکاری همسر خیانتکار پس از مرتکب شدن به خیانت
پنهانکاری همسر خیانتکار و فریبکار نه تنها موجب کمرنگ شدن اعتماد همسر وفادار می شود، بلکه این برداشت اشتباه را به همسر عهدشکن میدهد که او میتواند همیشه دروغ بگوید. و با دروغها و پنهانکاریهایش بر خیانت خود سرپوش بگذارد. و خود را نجات بدهد. طفره رفتن از فاش کردن ماجرا به ضرر خود شخص خاطی و خیانتکار تمام میشود.
افراد پیمان شکنی که به منظور حمایت از خود از دادن اطلاعات شانه خالی میکنند، معمولاً مجبور خواهند شد که در دور باطل پنهان کاری بمانند. به زودی آنها دچار این توهم خواهند شد که میتوانند فعالیتهای خارج از ازدواج خود را تنها به مدت کوتاه تری بدون آشکار شدن ادامه دهند. و به این ترتیب به حلقه فعالیتهای خیانتکارانه ادامه بدهند.
تاثیر خیانت و بیوفایی بر همسر متعهد و آسیب دیده
وقتی که بیوفایی وارد زندگی زناشویی میشود، احساسات همسر آسیب دیده به شدت و در ابعاد مختلف دچار آسیب میشود. آنها به درک خود از جهان هستی، دنیای واقعیتها و افراد قابل اعتماد شک میکنند. احساس خوشی و ناخوشی هیچ فرقی برای آنها ندارد. خاطرات خیانت آنها را بارها و بارها میآزارد. و این درست مانند بازدیدهای مکرر از صحنه تصادفی است که عزیزی را در آن از دست دادهاند.
خیانتهای عاطفی در ابعاد گوناگون، زندگی همسران آسیب دیده را دچار مشکل میکند. احساس امنیت، احساس خاص بودن، حس ارزشمندی و اعتماد و اطمینان در چشم به هم زدنی محو میشود. پیامدهای ناگوار مربوط به این فقدانها همسر آسیب دیده را همیشه آزار میدهد. دیدن یا درک کردن وسایل خاص، مکانها و یا رخدادهای مربوط به آن بیوفایی همسر خیانتکار منجر به ایجاد جرقه شروع دردهای عمیق، ترس، وحشت و نفرت در همسر آسیب دیده میشود. که شاید سالها هم ادامه داشته باشد.
کنار آمدن با وسواسهای فکری همسر بعد از خیانت
الی ویسل، نویسنده و روزنامه نگار معروف آمریکایی، جمله ی زیبایی دارد. او میگوید: نفرت نقطه مخالف عشق نیست. نقطه مخالف عشق بیتفاوتی است.
این جمله نه تنها درباره مشکلات بزرگ جهان بلکه در مورد مسائل عاطفی در رخدادهای پس از خیانت هم صحت دارد. افراد باهوش میدانند که اگر میخواهند ازدواجشان را حفظ کنند نباید بیتفاوت باشند.
افرادی که بیعلاقگی و بیتفاوتی نسبت به همسر آسیبدیده خود نشان میدهند در واقع پیامی به این شرح میفرستند که تو ارزش تلاش کردن نداری. از طرف دیگر افراد موفق آستینها را بالا زده و و در جستجوی بهبودی و آغاز رفتاری عاشقانه با همسر خود هستند. در حالی که ممکن است همسر آنها رفتارهای تنشزای زیادی پس از خیانت از خود نشان دهد.
وسواسهای فکری در ماههای اول پس از خیانت
بی وفایی و همهی جوانب آن دائما در ذهن همسر آسیب دیده مرور میشود. در حقیقت تقریباً همه همسرانی که به آنها خیانت شده برای مدتی هم که شده دچار وسواس فکری میشوند. در ماههای اول افشای بیوفایی، هر روز و هر ساعت و هر دقیقه، همسر آسیب دیده در حال نبرد با ذهن خویش برای رهایی از افکار وسواسی درباره بیوفایی و خیانت همسرش است.
حوادث و تداعیهای مربوط به خیانت اغلب همسر آسیب دیده را دچار تنش روانی میکند. و باعث میشود او بارها و بارها شوک ناشی از بیوفایی را تجربه کند. ترس همسر معمولا او را در وضعیت گوش به زنگ نگاه میدارد. و او با تمام حواس خود محیط را برای خطر احتمالی بررسی میکند. او ممکن است با هر محرکی (مثلا صدای موبایل) وحشت کند و از جا بپرد. همچنین شاید بخواهد تماسهای مکرر همسرش را کنترل کند. ترس از اینکه مبادا اطلاعات تازه ای درباره بیوفایی و خیانت همسر درز کند، باعث ترس و اضطراب آنان میشود.
وظیفه همسران خیانتکار و بیوفا برای از بین بردن وسواس فکری
همسران خاطی باید به نتایجی واقعی و منطقی به منظور مواجه شدن با دیو درون دست یابند. و همچنین خودکاوی لازم را برای تغییری اصیل و پایدار انجام دهند. در غیر این صورت خاکستر گناه نابخشوده و اعتماد از دست رفته در زیر سطح میسوزد. و دوباره به شکل دیگر و یا در زمانی دیگر شعله ور میشود. نمی گوییم که همسران وفادار پاک و بیگناه هستند. دو سوی یک ازدواج را همیشه دو انسان ناقص تشکیل میدهند.
بنابراین فعالیت ها وتعاملات پیش از خیانت زوجین هم باید بررسی شود. تجربه جلسات مشاوره خیانت نشان میدهد همسر خیانتکار و عهدشکن میبایست بیشتر کارها و مسئولیتها را برای درمان به عهده بگیرد. این تلاش زود هنگام و صادقانه از سوی همسر عهدشکن زمینه را برای همسر آسیب دیده فراهم میکند تا در نهایت او نیز رفتارهای مشکل ساز خود را که در ایجاد این مسئله (یعنی رفتار بیوفایی و خیانت) دخیل بودهاند بررسی کند.
پنج انتخاب ممکن بعد از خیانت و بیوفایی
با توجه به تجارب مشاوران خانواده میتوان گفت که افراد عهدشکن و خیانتکار با پنج گزینه مواجه هستند. که آنها را به ترتیب پر خطرترین تا کم خطرترینشان آورده ایم:
– رها کردن زندگی زناشویی به بهای به دست آوردن نفر سوم
این میتواند خطرناکترین و بدترین انتخاب باشد. چرا که با این کار به همسر و فرزندان خود ظلم بزرگی میکنید. و آسیب جبران ناپذیری به آنها میزنید. با این کار همسر شما دچار ضربه شدید روحی-روانی شده و به احتمال زیاد به این راحتی بهبود نمییابد. شما همسر و فرزندان و احترام دوستان خود را از دست میدهید. و جهنمی دائمی برای افراد باقی مانده بر جای میگذارید.
صدمات وارد آمده ناشی از این انتخاب که به فرزندان وارد شده است سالها ادامه خواهد یافت. این موضوع را به خاطر داشته باشید که 90 درصد خیانتها و پیمانشکنیها به ازدواج با نفر سوم ختم نمیشود. و 56 درصد این ازدواجها نیز به سرانجام نمیرسد. بخشی از آن به دلیل احساس گناه و عدم اعتماد بین طرفین است. آمارهای منتشر شده دربارهی افراد بیوفا و خیانتکار نشان میدهد تنها سه درصد ازدواجهایی که با نفر سوم صورت میگیرد به مدت طولانی دوام دارند.
– ترک نفر سوم همراه با رهاکردن همسر اول و زندگی مشترک
این انتخاب نیز خالی از آسیب و ضرر برای افراد نزدیک شما نخواهد بود. اگرچه در این انتخاب نسبت به انتخاب قبلی، همسرتان از این بابت که رابطه با نفر سوم را قطع کردهاید و تخیلات و تصویرسازی های ذهنی از رابطه شما با نفر سوم، او را آزار نمیدهد اما آسیبها و ضربات روحی-روانی از ابعاد دیگر باقی خواهند ماند.
در این شیوه نیز همسر شما هنوز اذیت و آزار زیادی را تجربه خواهد کرد. و فقدانهایی را تجربه میکند. که برای وی از تنها شدن تلخ تر است. در این شیوه به احتمال زیاد شما موفق به یافتن همسر زندگی ایده آل خود نخواهید شد. حتی اگر شما با فرد جدیدی آشنا شوید که بخواهید باقیمانده زندگیتان را با او شریک شوید هیچگاه نخواهید توانست احساسی را که با خانواده و فرزندان پیشین خود داشتهاید بازیابی کنید.
– تصمیم به ماندن بدون تلاش برای بهبود رابطه
این گزینه نیز محکوم به شکست است. وقتی که همسران خیانتکار و عهدشکن، در پی رفتار بیوفایی، واکنش خاصی از خود نشان نمیدهند و طوری رفتار میکنند که انگار اتفاق خاصی نیفتاده است به همسران خود پیامی به این مضمون میفرستند که تو ارزش حمایت و مراقبت من را نداری. گاهی نیز ممکن است که همسرتان بعد از مشاهده بیتفاوتی و رفتار غیرمسئولانه از طرف شما تصمیمش برای جدایی جدیتر شود. در حالی که کوتاهی از طرف شما بوده است.
– تلاش های ناشیانه و آشفته برای تداوم زندگی زناشویی
این گزینه را افرادی انتخاب میکنند که قصد و نیت خوبی دارند. اما از عمق و میزان خسارتی که بر اثر عهدشکنی و خیانت وارد کردهاند آگاهی ندارند. این همسران در تلاش خود برای آرام کردن همسر آسیب دیده اغلب از چنین جملاتی استفاده میکنند:
- تو باید بحث را تمام کنی. من که گفتم متاسفم.
- من چه کار دیگری برای تو می توانم انجام دهم.
- من نمی توانم به گذشته برگردم و همه چیز را درست کنم.
این روش معمولا باعث بیشتر شدن درد و رنج ناشی از بیوفایی و رفتار خائنانه برای همسر آسیب دیده میشود.
– تلاشی صمیمانه و معقول برای حفظ و بقای ازدواج
استفاده از مشاوره خیانت و کمک شانس شما را در حفظ و حتی ارتقای روابط های تخصصی خانوادگی به میزان چشمگیری افزایش میدهد. این امر درست مانند سرمایهگذاری است که با وجود مشکلات اولیه، در قبال خساراتی که شما به همسر خود وارد کردید امتیازات بلند مدتی را با خود به ارمغان میآورد. حتی اگر همسر شما نخواست که از در آشتی وارد شود شما آسوده خاطر خواهید بود.
چرا که تلاشی شایسته برای جبران صدمات را انجام داده اید. و از آن درسهای باارزشی آموخته اید. و تنش را تا حد امکان کاستهاید. ما این گزینه را شخصیت سازی و بازسازی و احیای مجدد مینامیم. شما میتوانید مشکلات خود را با مشاوران ما در مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب در میان بگذارید و راهکارهای عملی و کاربردی را برای شروع یک زندگی مجدد و برای جبران گذشته تاریک خود امتحان کنید. پس کافی است که تلفن را بردارید و با ما تماس بگیرید.
12 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
سلام امکانش هست بعد از اتمام مشاوره طلاق زوج به زندگی برگردن؟
بله
موارد بسیاری پیش میاد که زوجین بعد از طلاق مجددا به رابطه رجوع می کنند.
مشاوره طلاق فایده ای هم داره؟
با سلام، بله ف خیلی میتونه کمک کننده باشه دوست عزیز، خیلی ها رو منصرف کرده این مشاوره از طلاق گرفتن
ممکن هست که مشاوره اصلا تاثیری نداشته باشه؟
خیر
مگر اینکه فرد خودش ناخودآگاه یا خودآگاه نخواد تغییر کنه.
سلام مشاوره طلاق با حضور هر دو انجام میشه؟
برای اجرایی شدن حکم طلاق بله
چند جلسه مشاوره طلاق لازمه که نتیجه رسید؟
اگه منظورتون از نظر روند اداری و چیزیه که دادگاه خانواده تعیین کرده، 4 جلسه ولی اگه سوالتون درباره کنار اومدن با شرایط طلاق از نظر شرایط روانشناختیه، اصلا نمی تونیم تخمین بزنیم. اینکه شما در کدام مرحله از زندگی تون جدایی رو تجربه می کنین، فرزند دارید یا نه، نوع شخصیت تون و روابطی که تجربه کردین چطوری بوده، شرایط اقتصادی و اجتماعی تون در چه وضعیتیه و … تعیین کننده توانایی شما برای عبور از بحران طلاقه که از فردی به فرد دیگه متفاوته. همین تفاوت تعیین کننده تعداد جلسات مشاوره طلاقه.
یعنی میشه با مشاوره خیانت مقابل رو قبول کرد؟
بستگی به مشاوری که انتخاب می کنین داره و ابعاد رابطه ای که با پارتنرتون دارین. موضوع خیانت هم برای فرد خیانت دیده و هم فرد خیانت کننده بسیار چندوجهی و پیچیده است. خیلی ها با مشاوره این مساله رو حل کردند و رابطه شون در آینده حتی بهتر هم شده و خیلی ها هم به این نتیجه رسیدند که رابطه باید تموم بشه. به هر حال درمان آسیب ناشی از خیانت باعث میشه افراد به شناخت بهتری از خودشون دست پیدا کنند که درنهایت با این مساله کنار میاند یا نمیاند.