مشاوره سالمندان تلفنی از جمله خدماتی می باشد که مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب ارائه می دهد. در کنار مشاوره سالمندان تلفنی ، مرکز مشاوره صدای رهیاب در زمینه های مشاوره زندگی مشترک تلفنی ، مشاوره طلاق خارج از کشور، مشاوره روانشناسی تلفنی، مشاوره خانواده تلفنی، مشاوره کودک تلفنی ، مشاوره تلفنی نوجوان، مشاوره تحصیلی تلفنی، مشاوره تلفنی ازدواج، مشاوره افسردگی، مشاوره جنسی، مشاوره خیانت و … نیز آماده جوابگویی به مشکلات شما هم میهنان عزیز می باشد.
مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب همواره در تلاش بوده است تا بتواند در راستای اعتلای آگاهی مردم کشور عزیزمان برای حل مشکلات پیشروی آنها در زندگی گام بردارد. از این رو با یاری مشاوران و روانشناسان مجرب و حرفهای مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب، در تلاشیم تا بتوانیم سنگ های پیش پای هم میهنانمان را برداریم. و از طریق ارائه بهترین خدمات مشاوره تلفنی به افزایش کیفیت زندگی آنها یاری کنیم.
سالمند کیست؟
اگر بخواهیم درباره سالمندان صحبت کنیم، اولین سوالی که باید به آن پاسخ بگوییم، این است که سالمند کیست؟ تعریف های مختلفی برای سالمند و دوران سالمندی ارائه شده است. اما در یک تعریف کلی و جامع می توان گفت سالمند به کسی گفته می شود که سن او از میانگین سنی عمر یک انسان بیشتر باشد. و وارد بخش پایانی حیات خود شده است. و در نتیجه قوای فیزیکی، ذهنی و فکری او کاهش یافته است.
سن سالمندی در ایران چه قدر است؟
با توجه به تعریف، در حال حاضر سن پیری یا سالمندی را طبق قانون استخدامی کشور برای زنان و مردان 65 سال، و بر اساس قانون تأمین اجتماعی برای زنان 55 و برای مردان 60 سال در نظر می گیرند. اگر از دو تعریف بخواهیم به یک جمع بندی برسیم، باید بگوییم که تقریباً سن 60 سال به بعد را دوران سالمندی می گویند. با توجه به این تعریف در حال حاضر شش میلیون و ۴۰۰ هزار سالمند بالای ۶۰ سال در ایران وجود دارد. که این رقم ۸ درصد جمعیت کشور را شامل میشود. در نتیجه کشور به سمت پیر شدن پیش می رود. و توجه به سالمندان بیش از پیش اهمیت می یابد.
ویژگی های سالمندان کدام است؟
سالمندان و دوران سالمندی را معمولاً با بازنشستگی تعریف می کنند. با این حال در یک تعریف جامع تر فارغ از سن یا وضعیت اشتغال، باید ویژگی اصلی سالمندان را از کار افتادگی، کاهش توان جسمی، کاهش توان ذهنی و فکری و در مجموع کاهش توان فرد در زمینه های مختلف دانست. همان طور که مشاهده می شود، سالمندی شرایط ویژه ای را به همراه دارد. این ویژگی های جسمی، ذهنی و فکری خاص، نیازهای خاص خود را می طلبد که در بحث مشاوره سالمندان به آن پرداخته می شود.
از جمله بیماری های شایع در میان سالمندان، آلزایمر و پارکینسون هستند. آلزایمر و پارکینسون از جمله مهمترین بیماریهای سیستم عصبی دوره سالمندی است. که به گفته متخصصان و روانشناسان، با توجه به سیر افزایش جمعیت سالمند در ایران در صورت نبود اقدامات پیشگیرانه لازم، در سالهای آتی شیوع بالایی مییابد.
نیازهای سالمندان کدام است؟
سالمندی دوره تضعیف شدن توان انسان است. پس هر چه قدر که سن بالاتر می روند، نیاز سالمندان به مراقبت و توجه بیشتر می شود. در یک دسته بندی کلی می توان نیازها و احتیاجات سالمندان را به این شرح دسته بندی کرد:
- نیازهای عاطفی سالمندان
- نیازهای معیشتی سالمندان
- احتیاج به تفریح در سالمندان
- احتیاج به شركت در زندگی اجتماعی
- امنیت سالمندان
1- نیازهای عاطفی سالمندان
با بالا رفتن سن سالمندان، آن ها به توجه و محبت بیشتری دارند. در گذشته توجه فرزندان به پدر و مادرها و کلا توجه جوان ترها به مسن ترها، بیشتر بود. و اخلاق و رسوم حكم می كرد كه به سالمندان بیشترین احترام گذاشته شود. اما ر زندگی امروز هر چند که غالب سالمندان به تنهایی در خانه خود زندگی می کنند و شاید هم وضع اقتصادی و زندگی خوبی داشته باشند، اما بیش از همه چیز نیاز به محبت و توجه عاطفی اطرافیان و فرزندان خود دارند.
2- نیازهای معیشتی سالمندان
همان طور که پیشتر نیز اشاره شد، سالمندی دوران از کار افتادگی و بازنشستگی است. لذا بایستی نیازهای معیشتی سالمندان از جمله خوراک، پوشاک و مسکن ایشان تامین شود. علاوه بر این برخی از سالمندان همین طور که سنشان بالاتر می رود، توان جسمانیشان کمتر می شود. و از عهده مسائل بهداشتی خود مثل دستشویی رفتن، استحمام و… هم بر نمی آیند. یکی از موارد شایع در میان سالمندان وجود اختلالات خواب و کم خوابی است. با توجه به این که اغلب افراد نمی توانند به تنهایی از عهده نگهداری و مراقبت از سالمندان برآیند، پیشنهاد می کنیم که برای حل مشکلات خود از مشاوره سالمندان کمک بگیرند.
3- احتیاج به تفریح در سالمندان
سالمندی دوران کم تحرکی و کاهش فعالیت های انسان است. سالمندی دوران روزمرگی است. لذا اگر سالمندان به مقتضای شرایط جسمی شان فعالیت نداشته باشند. یا تفریحات متناسب با خود نداشته باشند، علاوه بر کاهش زودرس قوای جسمانی، دچار اختلالات جسمی و اختلالات روانی مثل استرس و اضطراب، افسردگی و کم خوابی و بدخوابی می شوند. خیلی از سالمندان قدم زدن در پارک و گفتگو با دوستان و معاشرت با آنها را ترجیح می دهند. حتی تماشای بازی کودکان و خیابان و مردم هم می تواند، حال و هوای سالمندان را دگرگون کرده. و از یکنواختی خارج کند.
4- احتیاج سالمندان به شركت در زندگی اجتماعی
یکی از نیازهای عمده سالمندان مورد توجه قرار گرفتن است. آنها هرچند که قوای جسمانیشان تحلیل رفته است. اما اندوخته تجربیاتشان گنجینه ای گرانبهاست. که با شرکت در فعالیت های اجتماعی و معاشرت با افراد جامعه ( اعم از خانواده، دوستان و آشنایان ) ضهور و بروز می نماید. شرکت و تاثیرگذاری در اجتماع باعث می شود تا سالمند احساس مفید بودن داشته باشد. معاشرت با دیگران از افسردگی و فشارهای روانی سالمندان جلوگیری می کند. و سرزندگی و نشاط را برای آن ها به ارمغان می آورد.
5- امنیت سالمندان
سالمندان به امنیت روحی و جسمی نیاز دارند. در طراحی فضاهای مرتبط با سالمند این مسئله مورد توجه قرار گیرد. سالمندان باید مطمئن باشند که در موقع ضرورت به كمكش خواهند شتافت. باید کسی باشد که از او مراقبت کند. و یاری کننده و حامی سالمند باشد. وجود فرد یا افرادی در کنار سالمندان ( به ویژه اگر آن افراد اعضای خانواده سالمند باشند) امنیت روانی سالمند را بالا می برد. روحیه او را افزایش می دهد. و حتی روند درمان و علاج بیماری را تسریع می کند.
مشاوره سالمندان راهی برای حل مشکلات مراقبت از سالمندان
ممکن است شما هم که این مقاله را می خوانید در مراقبت از سالمند خود با مشکل مواجه شده باشید. در خیلی از خانواده ها، پدربزرگ و مادربزرگ با آن ها زندگی می کنند. سالمندانی که ممکن است به لحاظ جسمی و روحی با مشکل مواجه باشند. و همین امر کار مراقبت از آن ها را سخت تر می کند. خیلی وقت ها ممکن است بین پدربزرگ و مادربزرگ و فرزندان خانواده یا زوج ها، اختلاف ها و درگیری های لفظی شکل بگیرد.
گاهی نیز ممکن است یکی از زوجین به خاطر توجه بیش از اندازه همسرش پدربزرگ و مادربزرگ، احساس کند که دچار کم محبتی همسر قرار گرفته. و مشکلات عدیده ای در روابط زناشویی و زندگی مشترک برای آن ها به وجود آید. تجربه جلسات مشاوره طلاق نشان می دهد که یکی از علل طلاق نبود توازن در روابط و توجهات است.
شاید شما هم اگر بخواهید به تنهایی با همه این مشکلات رو به رو شوید، احساس درماندگی کنید. چه بسا اصلا تجربه این شرایط را نداشته باشید. یا علم و هنر و صبر مدیریت این مسائل را نداشته باشید. ما در مشاوره سالمندان به شما کمک می کنیم تا بتوانید، این مشکلات را مدیریت کنید. و بتواند جلوی خیلی از مسائل و مشکلات را بگیرید. یا مشکلات به وجود آمده را از طریق مشاوره، حل و فصل کنید.
اهمیت مشاوره سالمندان در جهت ارتقاء سطح زندگی سالمندان
مشاوره سالمندان به شما خانواده عزیز کمک می کند تا هم زندگی خود را بهتر مدیریت کنید. و هم بتوانید به خوبی به سالمندتان برسید. سالمندان روزگاری ا تمام وجود ما را بزرگ کرده اند. در همه سختی ها کنار فرزندانشان بوده اند. و حالا نوبت فرزندان است که سنگ صبور آن ها باشند. خیلی از سالمندان با پا به سن گذاشتن، بهانه گیر می شوند، غر غرو می شوند. بیمار می شوند.
مشکلات ذهنی مثل آلزایمر می گیرند. پس باید اول یاد بگیریم با آن ها چگونه برخورد کنیم. وقتی که نحوه رفتار با سالمندان را بسته به شرایط و ویژگی های سالمندان یاد گرفتیم. آن موقع است که می توانیم، به آن ها کمک کنیم؛ مشکلاتشان را مدیریت کنیم. و در کنار آن جریان طبیعی زندگیمان را هم داشته باشیم. مشاوره سالمندان کمک می کند تا با مشکلاتی از قبیل تنهایی، بیماری جسمانی، بازنشستگی، عدم فعالیت،سوگ و عزا و… سازگارانه برخورد کنند.
مشکلات مشاوره سالمندان حضوری
برای خیلی از خانواده ها رفت و آمد پیاپی برای استفاده از مشاوره سالمندان زمانبر و سخت است. چه بسا در برخی از خانواده ها سالمندشان وضعیت چندان مساعدی نداشته باشد. و نیاز باشد که همیشه کسی مراقب او باشد. داشتن این شرایط،مراجعه به مشاوره سالمندان را باز هم سخت تر می کند. ضمن اینکه ممکن است شما در شهر یا روستایی باشید که مرکز مشاوره روانشناسی نداشته باشد. و امکان استفاده از خدمات مشاوره سالمندان برای شما مقدور نباشد.
همه این شرایط باعث می شود تا خانواده ها در استفاده از خدمات مشاوره سالمندان با مشکلات عدیده ای رو به رو شوند. و در نتیجه نتوانند از مشاوران و روانشناسان برای حل مشکلاتشان استفاده کنند.
با روی کار آمدن مراکز مشاوره سالمندان تلفنی مشکل دسترسی به مشاوره سالمندان حل شده می باشد
اگر برای استفاده از خدمات مشاوره سالمندان حضوری مشکل دارید، ما به شما این نوید را می دهیم که مشکل شما حل شدنی است. در سال های اخیر مراکز مشاوره سالمندان تلفنی زیادی راه اندازی شده است. و شما می توانید با استفاده از مشاوره سالمندان تلفنی ، با کمتری مشکل، مشاوره و راهنمایی های لازم را دریافت کنید. مراکز مشاوره سالمندان تلفنی نیز همانند مراکز مشاوره سالمندان حضوری، دارای مجوزهای لازم هستند. و زیر نظر نظام روانشناسی فعالیت می نمایند. از این رو این اطمینان به شما داده می شود که استفاده از مراکز مشاوره سالمندان تلفنی دارای مجوز، هیچ تفاوتی با مراکز مشاوره سالمندان حضوری ندارند. و شما می توانید با روش هایی بسیار ساده اتر، مشاوره ای با کیفیت مشابه دریافت کنید.
چرا مشاوره سالمندان تلفنی را توصیه می کنیم؟
با استفاده از مشاوره سالمندان تلفنی، در منزل و در کوتاه ترین زمان ممکن، شما می توانید از راهنمایی های مشاوران خانواده و روانشناسی استفاده کنید. مشاوره سالمندان تلفنی به شما امکان می دهد تا در هر ساعت از شبانه روز، مشاوره ها و راهنمایی های لازم را از متخصصان مشاوره سالمندان دریافت نمایید. ضمن اینکه مشاوره سالمندان تلفنی مشکلات رفت و آمد را ندارد. در مشاوره سالمندان تلفنی شما می توانید بدون سانسور، مشکلات خود را مطرح کنید. و با در میان گذاشتن مشکلات خود، مشاوره های لازم را در زمینه مشاوره سالمندان و مشاوره خانواده دریافت نمایید. ضمن اینکه از طریق مشاوره سالمندان تلفنی شما می توانید به صورت ناشناس مشکلاتتان را مطرح کنید. و از بابت رعایت حریم خصوصی و مسائلی از این دست نگرانی نداشته باشید.
علاوه بر این از طریق مشاوره سالمندان تلفنی شما می توانید هزینه های مشاوره را نیز کاهش دهید. در مشاوره سالمندان تلفنی شما می توانید با هزینه های پایین تر، همان مشاوره ای را دریافت نمایید که در مشاوره سالمندان حضوری دریافت می کنید. اگر شما از جمله افرادی هستید که در شهر یا روستای شما مرکز تخصصی مشاوره سالمندان وجود ندارد، می توانید از مشاوره سالمندان تلفنی استفاده نمایید. شما می توانید از هر نقطه کشور، با مرکز مشاوره سالمندان تلفنی تماس بگیرید. و از مشاوران و متخصصان زبده شهر تهران استفاده نمایید.
برتری مرکز تلفنی صدای رهیاب نسبت به دیگر مراکز مشاوره سالمندان تلفنی
مزیت علمی مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب: مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب در کادر مشاوران خود از مشاوران زبده ای در زمینه مشاوره سالمندان تلفنی استفاده می کند. اکثر مشاوران مرکز مشاوره سالمندان تلفنی صدای رهیاب از فارغ التحصیلان رشته روانشناسی دانشگاه های معتبر تهران هستند. بخشی از کادر مشاوره تلفنی صدای رهیاب را اساتید و مدرسان دانشگاهی یا استادان هیئت علمی رشته روانشناسی هستند. که در حوزه مشاوره سالمندان، مشاوره خانواده، مشاوره زناشویی، مشاوره زندگی مشترک، تخصص دارند.
مزیت اقتصادی مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب: مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب همواره در تلاش بوده می باشد تا هزینه های مکالمه را به گونه ای تعیین کند که هم میهنان عزیز بتوانند، با دغدغه مالی کمتری مشکلات خانوادگی خود را حل نمایند. به همین خاطر مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب به شما خانواده های عزیز این مژده را می دهد که هزینه تماس برای مشاوره سالمندان تلفنی صدای رهیاب ، بسیار پایین تر از دیگر مراکز و در حدود 60 درصد تعرفه سایر مراکز است.
برای استفاده از خدمات مشاوره سالمندان تلفنی صدای رهیاب باید چه کار کنم؟
برای استفاده از خدمات مشاوره سالمندان تلفنی صدای رهیاب شما می توانید در طول شبانه روز، حتی در روزهای تعطیل اقدام کنید. برای تماس با مرکز مشاوره سالمندان تلفنی صدای رهیاب کافی است به یک خط ثابت تلفن دسترسی داشته باشید. و شماره 28426545 را بدون پیش شماره و فقط از طریق تلفن ثابت شماره گیری کنید. و از مشاوره مشاوران زبده مرکز مشاوره سالمندان تلفنی صدای رهیاب بهره مند گردید. شما می توانید در حوزه های زیر از خدمات مشاوره سالمندان تلفنی مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب بهره مند شوید.
خدمات مشاوره سالمندان تلفنی صدای رهیاب – بخش اول
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مراقبت از سالمندان
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان نگهداری از سالمندان
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان روانشناسی سالمندان
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان افسردگی سالمندان
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان ناتوانی سالمندان
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان توانبخشی ذهنی سالمندان
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان روانکاوی سالمندان
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و خانواده
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره کم خوابی سالمندان
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره اختلالات خواب سالمندان
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان اختلالات ذهنی سالمندان
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و ازدواج
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره بانوان و ناباروری
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و اختلالات جنسی
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و اختلالات جسمی
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و اختلال شخصیت
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و بدبینی
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و تنهایی
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و استرس
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و بیماری های دوران سالمندی
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و کم شدن حافظه
خدمات مشاوره سالمندان تلفنی صدای رهیاب – بخش دوم
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و پیری زودرس
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و مشکلات اجتماعی
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سلامت سالمندان
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و ارتقای کیفیت زندگی
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و ناتوانی جسمی
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و ناتوانی ذهنی
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و ناتوانی فکری
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان پیشگیری از پیری زودرس
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و زندگی مشترک
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان ازدواج مجدد در پیری
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان مشاوره سالمندان و زندگی زناشویی
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان خانه سالمندان
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان کم تحرکی و مشکلات جسمی
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان فعالیت هایی برای تقویت ذهن
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان افزایش سطح زندگی خانوادگی
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان آموزش رفتار با سالمندان
مشاوره سالمندان تلفنی با عنوان وجود سالمند در خانواده ( زندگی با پدربزرگ یا مادربزرگ)
شما میتوانید در هر زمانی بین ساعات 8 صبح تا 10 شب با مرکز مشاوره سالمندان تلفنی صدای رهیاب تماس بگیرید و از تجربه مشاوران زبده مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب، در حوزه های مختلف سالمندان استفاده کنید.
برای مشاوره سالمندان تلفنی می توانید با مشاوران مشاوره تلفنی صدای رهیاب در تماس باشید:
تلفن مرکز مشاوره سالمندان تلفنی صدای رهیاب : از سراسر کشور فقط با تلفن ثابت و بدون پیش شماره 28426545
شبکه های اجتماعی مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب: کانال تلگرام مرکز مشاوره تلفنی صدای رهیاب – صفحه اینستاگرام